Valitse sivu

25.11.2021 klo 13.00:

Webinaari: Mitä on osatulouttaminen
ja miksi sitä tehdään?

Osatuloutusta käsittelevä webinaarimme selventää osatuloutuksen hyötyjä ja sen vaikutuksia yhtiön tulokseen ja verotukseen

Osatulouttaminen on kirjanpitolaissa määritelty toimintatapa, jolla pitkäaikaisten hankkeiden tuloja ja menoja voidaan jakaa kirjanpidossa useammille tilikausille – vaikka itse hanke olisi edelleen kesken. Osatuloutusta hyödynnetään etenkin sellaisten rakennusyhtiöiden kirjanpidossa, joiden projektit ovat kestoltaan tyypillisesti yli vuoden mittaisia. Tässä webinaarissa avaamme osatulouttamisen perusperiaatteita ja siitä saatavia hyötyjä.

Kenelle: Operatiivinen johto

Webinaari soveltuu osatuloutuksesta hyötyvän organisaation operatiiviselle johdolle.

Toimiala: Etenkin rakennusala

Osatuloutusta käytetään etenkin rakennusalalla, mutta on sovellettavissa myös muilla toimialoilla.

Taso 1: Perusteet

Hyötyäksesi webinaarista sinun ei tarvitse tuntea entuudestaan osatuloutuksen periaatteita eikä taloushallinnon yksityiskohtaista substanssia.

Webinaarin tavoitteet

  • Ymmärrät, miten osatuloutusta voi hyödyntää johtamisessa
  • Ymmärrät osatuloutuksen vaikutukset yrityksen tulokseen ja verotukseen
  • Opit laskemaan projektin valmistusaseteen mukaista tuottoa

Kouluttaja:

Kouluttajana webinaarissa toimii Paula Mäntymaa (KLT), joka toimii Aallon Groupin erikoistuneiden toimialaratkaisuiden rakennusalan taloushallinnon asiantuntijana ja asiakasvastaavana kirjanpitäjänä. Paulalla on vuosien kokemus kiinteistö- ja rakennusalan kirjanpidosta ja konsultointitehtävistä sekä taloushallinnon koulutustyöstä.

Ajankohta:

Webinaari järjestetään 25.11.2021 klo 13.00. Webinaarin kesto on noin 50 minuuttia.

Ilmoittatuminen ja tallenne:

Webinaari järjestetään Microsoft Teamsin Webinaari -toiminnallisuutta hyödyntäen. Osallistuminen vaatii ilmoittautumislomakkeen täyttämisen. Lomakkeet täytettyäsi saat kalenterikutsun ja liittymislinkin sähköpostiisi. Nauhoitamme webinaarin ja toimitamme tallenteen kaikille webinaariin ilmoittautuneille.