Valitse sivu

Kiinteistöalan taloushallinto

Tarjoamme taloyhtiöille ja isännöintiyrityksille asiantuntevaa, yksilöllisesti räätälöityä tilitoimisto- ja taloushallintopalvelua. Toimialayksiköllämme on jo yli 15 vuoden kokemus kiinteistöalan kirjanpitopalveluiden tuottamisesta.

Pitkä kokemuksemme toimialalta auttaa meitä ymmärtämään kiinteistöalan taloushallinnon erikoispiirteitä. Monipuoliset palvelumme helpottavat asunto-osakeyhtiön arkea ja varmistavat, että taloyhtiön kirjanpito on osaavissa käsissä.
Pyydä tarjousLataa opas hankelaskentaan

Olemme kiinteistöalan kiemurat taitava taloushallinnon erikoisyksikkö

Osaava palvelumme tuo arvoa niin isännöintitoimistolle kuin asunto-osakeyhtiön osakkaille

Tarjoamme taloyhtiöille ja isännöintiyrityksille asiantuntevaa, yksilöllisesti räätälöityä tilitoimisto- ja taloushallintopalvelua. Meillä on pitkä kokemus kiinteistöalaan erikoistuneiden taloushallintopalveluiden tuottamisesta.

Monipuoliset palvelumme helpottavat asunto-osakeyhtiön arkea. Kokeneet asiantuntijamme varmistavat taloyhtiön kirjanpidon ja talousasioiden hoidon tavalla, joka hyödyttää niin isännöintitoimistoa kuin asunto-osakeyhtiön osakasta.

Olemme asiakkaalle arvoa tuottava kumppani. Joustavan palvelumallimme avulla kasvamme yhtiönne mukana: kun tilanteenne muuttuu, on palveluitamme mahdollista räätälöidä paikkaamaan esimerkiksi äkillisiä tuurauksia tai pidempääkin tarvetta. Pystymme toimimaan neuvonantajana myös yhtiön sisäisessä laskennassa tarjoamalla apua esimerkiksi kassavirtaraportointiin ja maksuvalmiuden seurantaan.

Kiinteistöalan taloushallinnon erikoisosaamistamme

  • Vuokra- ja vastikevalvonta
  • Lainahallinta
  • Kiinteistöalan raportointi
  • Vastikelaskenta, hankelaskenta, lainalaskenta ja jälkilaskenta
  • Kiinteistöjen arvonlisäverovelvolliseksi hakeutuminen
  • Suhteellinen alv-käsittely
  • Oman käytön alv
  • Järjestelmäosaaminen
  • Kumppaniverkostot

Mikset säästäisi aikaasi ja antaisi isännöintitoimistojen ja asunto-osakeyhtöiden palvelemiseen erikoistuneiden taloushallinnon asiantuntijoidemme auttaa sinua taloutesi hoidossa?

Kiinteistöalan taloushallintoon erikoistuneet toimialaratkaisut

Valitse sinulle sopivat palvelut tai keskitä kaikki aikasi ydinliiketoimintaasi ulkoistamalla taloushallinto kokonaan osaavalle ammattilaiselle!

Vastaanotto

Palvelulaajuudesta riippumatta, yhteistyömme käynnistyy aina vastaanotolla. Kokenut vastaanottoyksikkömme takaa helpon siirtymisen asiakkaaksemme, polkaisee yhteistyön käyntiin ja valaa tukevat perusteet kestävälle kumppanuudelle.

Asiakasvastuu ja pääkirjanpito

Laadukas ja ajantasainen pääkirjanpito on hyvin hoidetun talouden ja palvelumme ydin. Tämän lisäksi tuotamme viranomaisraportoinnin ja vuosittaiset tilinpäätökset alaasi erikoistuneiden asiantuntijoiden toimesta. Tunnemme toimintasi ja toimimme tukenasi auttaen tarvittaessa monipuolisesti erilaisissa taloushallinnon kysymyksissä.

Ostolaskujen käsittely

Otamme vastaan laskut, tiliöimme ne puolestasi ja lähetämme sähköiseen kiertoon hyväksyttäväksi. Huolehdimme maksatuksesta ajallaan ja seuraamme myös maksuvalmiuttasi. Päivittäiseen tekemiseen kuuluu toki myös ajantasainen kuukausikirjanpito.

Laskutus, vastikereskontra ja saatavien hallinta

Tuotamme asiakkaalle sujuvan myynti- ja vastikelaskutuksen, vastikereskontran ja myyntisaamisten seurannan. Ajantasaisella myyntilaskutuksella varmistamme asiakkaan saatavien hallinnan, jolloin asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa.

Palkanlaskenta

Huolehdimme, että vaativatkin palkanmaksusi tulee hoidettua luotettavalla ja säntillisellä EU-tietosuoja-asetuksen ja verottajan tulorekisterisäädösten mukaisella tavalla. Toimialaasi erikoistuneina osaajina tunnemme hyvin alan työehtosopimukset ja muut erityispiirteet sekä niiden vaikutukset palkanmaksuun.

Pyydä tarjous kiinteistöalan taloushallinnon palveluista

Laadukas ja kokonaisvaltainen taloushallinto pitää kaikki toiminnot ajantasaisesti hallinnassa, tehostaa liiketoimintaa ja mahdollistaa jatkuvan kehittymisen.

Artikkeleita kiinteistöalan taloushallinnosta

Isännöitsijä: Onhan taloyhtiöiden hankkeiden talous hallussa?

Isännöitsijä: Onhan taloyhtiöiden hankkeiden talous hallussa?

Taloyhtiöiden korjaushankkeet ovat mittavia projekteja, joiden talouden suunnittelu ja seuranta on syytä tehdä huolella. Korjaushankkeisiin ... Lue koko juttu»

Asunto-osakeyhtiön tilinpäätös syntyy yhteistyössä

Asunto-osakeyhtiön tilinpäätös syntyy yhteistyössä

Asunto-osakeyhtiön tilinpäätös on tärkeä asiakirja niin taloyhtiön osakkaiden kuin mahdollisten ostajienkin näkökulmasta. Tässä ... Lue koko juttu»

Tilitoimiston toimialakohtainen erikoistuminen tarjoaa mahdollisuuksia syvälle kumppanuussuhteelle

Tilitoimiston toimialakohtainen erikoistuminen tarjoaa mahdollisuuksia syvälle kumppanuussuhteelle

Tilitoimiston toimialakohtainen erikoistuminen on tärkeää, koska taloushallinnon näkökulmasta useilla toimialoilla on omia huomioitavia ... Lue koko juttu»

Miten taloushallinnon kumppani voi auttaa taloyhtiön remonttien rahoitusprosessissa?

Miten taloushallinnon kumppani voi auttaa taloyhtiön remonttien rahoitusprosessissa?

Taloyhtiön remontin rahoitusprosessi ja hankkeeseen liittyvä taloushallinto vaatii erityistäosaamista ja huolellisuutta. Kyse on paitsi mittavan ... Lue koko juttu»

Opas onnistuneeseen hankelaskentaan

Miten taloushallinnon kumppani voi auttaa taloyhtiön remonttien rahoittamisessa? Lataa veloitukseton opas sähköpostiisi:

Taloyhtiöissä tehtävien remonttien rahoittaminen ja hankkeeseen liittyvä taloushallinto vaatii erityistä osaamista ja huolellisuutta, jotta kaikki yksityiskohdat pysyvät hallinnassa.

Tämä opas kertoo, mitä remontin rahoitukseen tarvittavassa hankelaskennassa on otettava huomioon.

”Alallamme on olennaista, että talouspuoli toimii virheettä. Mahdollisiin epäkohtiin reagoimme välittömästi. Hyvän kumppanin kanssa voimme huoletta keskittyä omaan toimintamme ja sen kehittämiseen. Meidän ei tarvitse murehtia talouspuolesta, sillä tiedämme, että homma on tilitoimistollamme hanskassa.

Sami Asujamaa
10+ Isännöinti Oy