Valitse sivu

Hoivapalveluiden taloushallinto

Hoiva-ala on tärkeä ja yhteiskunnallisesti merkityksellinen toimiala, jolla tapahtuu merkittäviä muutoksia niin sääntelyn kuin toimintatapojenkin näkökulmasta. Alan tilanne ja luonne ovat omiaan lisäämään toiminnan hallinnollista taakkaa, jota puolestaan on mahdollista helpottaa oikeilla työkaluilla ja toimialaa tuntevien kumppaneiden avulla.

 

Hoivapalveluiden taloushallinnossa ja palkkahallinnossa on oleellista tuntea alan erityispiirteitä sisältävät työehtosopimukset ja arvonlisäverotuksen käytännöt. Lisäksi alan tarpeita ja järjestelmiä tunteva kumppani auttaa toimintaan liittyvien prosessien sujuvuuden varmistamisessa. Meistä saat poikkeuksellisen vahvan tilitoimistokumppanin hoivapalveluiden taloushallintoon.

Pyydä tarjousOpas: tilitoimiston toimialaosaaminen

Hoivapalveluiden palkanlaskentaan ja kirjanpitoon erikoistunut tilitoimisto tukenasi

Usean vuoden toimialaan erikoistunut kokemuksemme hoivapalveluiden taloushallinnosta tukee yrityksesi liiketoimintaa murroksessa olevalla toimialalla parhaalla mahdollisella tavalla. Kun kumppanina on hoiva-alaa tunteva tilitoimisto, saadaan arjesta sujuvaa ja tehokasta.

Tilitoimisto on parhaimmillaan yrityksen johdon tärkeä tuki ja neuvonantaja, joka auttaa tekemään taloushallinnosta saatuun tietoon perustuvia päätöksiä liiketoiminnan kehittämiseksi. Toimialaa tunteva ja alan yritysten palvelemiseen erikoistunut tilitoimisto pystyy tarjoamaan organisaatiolle arvokasta tietoa ja puhumaan asioista asiakkaan kanssa samalla kielellä.

Hoivapalveluiden taloushallintoon liittyy useita erikoisosaamista vaativia osa-alueita, kuten alalla käytössä olevat ja tavallisista liikeyhtiöistä eroavat arvonlisäverotuksen käytännöt. Toinen hyvä esimerkki hoiva-alan taloushallinnon erikoisvaatimuksista ovat alalla käytössä olevat työehtosopimukset, joiden tuntemisesta on etua yrityksen palkkahallinnossa.

Asiakkaanamme voit olla varma siitä, että yritystäsi palvelevat hoiva-alaan erikoistuneet taloushallinnon ammattilaiset. Olemme tukenasi kattavasti muun muassa kirjanpidon kysymyksissä, palkanlaskennassa, HR-asioissa ja laskutuksessa. Laaja kokemuksemme hoiva-alan taloushallinnosta ja perusteellinen tuntemus alan erityispiirteistä tekee meistä luotettavan kumppanin ja mahdollistaa teille parhaiten soveltuvien ratkaisujen tarjoamisen.

Hoivapalveluiden kiireisessä arjessa on tärkeää, että talouden ja työskentelyn prosessit toimivat tehokkaasti ja sujuvasti. Tuemme asiakkaitamme muun muassa hoivapalveluissa yleisesti käytettyjen toiminnanohjausjärjestelmien hyödyntämisessä ja liittämisessä talous- ja palkkahallinnon sovelluksiin. Laajan hoiva-alalla toimivan asiakaskuntamme ansiosta meillä on takanamme suuri joukko onnistuneita palveluiden käynnistyksiä, joihin liittyy erilaisten järjestelmäliittymien rakentamista esimerkiksi työajanseurannan ja palkkahallinnon järjestelmien välille.

Hoivapalveluiden taloushallinnon erikoisosaamistamme:

 • Tuntemus alalla toimivista yksikkö-, kustannuspaikka tai tulospaikkakohtaisesta seurannasta 
 • Arvonlisäverotusosaaminen niin sosiaali- kuin terveydenhuollosta sekä työvoimavuokrauksesta
 • Laskennallisten sosiaalikulujen käsittely kirjanpidossa
 • Asiantuntemus laki- ja neuvontapalveluihin
 • Hoiva-alan työehtosopimusten poikkeavuuksien hallinta
 • Palveluseteleiden factoring-rahoitus
 • Hoiva-alan suosituimpien järjestelmien tuntemus ja integraatiot
 • Alalla toimivan työaikakirjanpidon tuntemus
 • Tuki viranomaisraportointiin ja auditointeihin
 • Laskutusprosessien virtaviivaistaminen ja nopeuttaminen
 • Valmis prosessi asiakasmaksujen seurantaan ja perintään

hoiva-alalla toimivaa tyytyväistä asiakasyritystä

hoivapalveluihin erikoistunutta kirjanpitäjää

hoivapalveluihin erikoistunutta palkanlaskijaa

Mikset säästäisi aikaasi ja antaisi hoiva-alan yhtiöiden palvelemiseen erikoistuneiden taloushallinnon asiantuntijoidemme auttaa sinua talous- ja palkkahallintosi hoidossa?

Meillä yrityksesi asioita hoitavat hoivapalveluiden kirjanpitoon ja palkanlaskentaan erikoistuneet asiantuntijat

Hoivapalveluiden talous- ja palkkahallinnon erikoisosaaminen käytettävissäsi

Asiantuntijoillamme on vahva osaaminen ja ymmärrys hoiva-alan yhtiöiden talous- ja palkkahallinnosta. Palvelemme vuosien kokemuksella niin yritystoimintaansa käynnisteleviä yrityksiä kuin alalle jo paikkansa vakiinnuttaneita toimijoita. Laaja kokemuksemme mahdollistaa erinomaisen ymmärryksen alan taloushallinnon parhaisiin toimintatapoihin, minkä myötä kykenemme jatkuvasti kehittämään toimintaamme niin talon sisällä kuin asiakasyrityksissä.

Tuntemus hoivapalveluiden toiminnan erityispiirteistä tekee taloushallinnon kumppanuudesta tehokasta ja sujuvaa

Laaja kokemuksemme hoivapalvelualalta on tuonut meille vankan asiantuntemuksen muun muassa alan työehtosopimusten sekä palkanlaskennan erityispiirteistä. Usein alan suurimmat menoerät muodostuvat henkilöstökuluista, jonka myötä kirjanpitäjän ja palkanlaskijan yhteistyö muodostuu äärimmäisen tärkeäksi. Selkeät prosessit tukevat yrityksen toimintaa ja vapauttavat aikaa tuottavalle työlle.

Räätälöidyt toimintatavat ja säännöllinen yhteydenpito takaavat prosessien sujuvuuden

Meillä on asiantuntemusta yrityksen kasvun tukemiseen ja erilaisten järjestelyjen toteuttamiseen. Voit luottaa, että olemme apunasi haastavammissakin tilanteissa ja sopeutamme toimintamme aina yrityksesi tarpeisiin. Laadunseuranta sekä säännölliset palaverit tilitoimiston ja asiakasyrityksen välillä varmistavat toimivat käytännöt ja auttavat ennakoimaan tulevaa.

Toimivat integraatiot ja hoiva-alalla käytettyjen järjestelmien tunteminen tukevat prosessien tehokkuutta

On tärkeää, että hoiva-alan kiireisessä arjessa taloushallinnon asiat rullaavat sujuvasti. Meillä on laajasti kokemusta erilaisista ohjelmistoista, integraatioista sekä toimivista, alalle soveltuvista ratkaisuista. Tuemme yritystäsi murroksessa olevalla alalla, jotta työskentely pysyy järkevänä ja tehokkaana.

Milloin kannattaisi valita tilitoimisto, joka ymmärtää yrityksesi toimialaa?

Lue oppaasta, millainen merkitys tilitoimiston toimialaosaamisella on

Joissain tilanteissa voi olla etua, että tilitoimisto tuntee erityisen hyvin toimialasi ja siihen liittyvät erityispiirteet. Oppaassa tarkastellaan, mitä hyötyä tilitoimiston toimialatuntemuksesta on, ja mikä on toimialatuntemuksen rooli ylipäätään taloushallinnon ulkoistuksessa. Lisäksi nostamme tarkempaan käsittelyyn kuusi toimialaa, joissa tilitoimiston toimialaosaamisesta on merkittävää hyötyä.

Opas tilitoimistokumppanin valintaan

Artikkeleita toimialakohtaisesta taloushallinnosta

Osaava taloushallintokumppani vapauttaa hoivapalvelualan resursseja ydintekemiseen

Osaava taloushallintokumppani vapauttaa hoivapalvelualan resursseja ydintekemiseen

Kun tilitoimisto tuntee hyvin yrityksesi toimialan, on yhteistyö erityisen hedelmällistä. Aallon Group tarjoaa hoivapalvelualalle ... Lue koko juttu»

Arkkitehtitoimiston taloushallinnossa on ymmärrettävä projektiluontoisen kirjanpidon haasteet

Arkkitehtitoimiston taloushallinnossa on ymmärrettävä projektiluontoisen kirjanpidon haasteet

Asiantuntijayritysten, kuten arkkitehtitoimistojen toiminta on projekti- ja palveluliiketoimintaa, johon liittyy kirjanpidon näkökulmasta useita ... Lue koko juttu»

Liikenteen murros vaikuttaa myös huoltamojen taloushallintoon – mitä alan erikoispiirteistä pitäisi ymmärtää?

Liikenteen murros vaikuttaa myös huoltamojen taloushallintoon – mitä alan erikoispiirteistä pitäisi ymmärtää?

Huoltamotoimintaan liittyy taloushallinnon näkökulmasta paljon erikoispiirteitä, jotka on tunnettava ja hallittava. Toisaalta liikenne on ... Lue koko juttu»

Milloin kannattaa valita tilitoimisto, joka tuntee yrityksesi toimialan hyvin? Ainakin näillä aloilla!

Milloin kannattaa valita tilitoimisto, joka tuntee yrityksesi toimialan hyvin? Ainakin näillä aloilla!

Tietyillä aloilla tilitoimiston toimialakohtaisesta osaamisesta on ehdottomasti hyötyä. Kun alaan liittyy erityistä lainsäädäntöä, merkittäviä ... Lue koko juttu»

Haluatko keskustella hoiva-alan kirjanpidosta tai palkanlaskennasta asiantuntijamme kanssa?

Asiantuntijamme ovat aina valmiina neuvomaan ja vastaamaan kirjanpitoon ja sähköisiin järjestelmäratkaisuihimme liittyviin kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä minkälainen taloushallinnon kokonaisuus sopisi juuri Sinulle.