Valitse sivu

Taloushallinnon päivittäiset palvelut

Meiltä saat kaikki taloushallinnon päivittäiset palvelut muun muassa kirjanpitoon ja palkanlaskentaan. Asiakkaanamme käytössäsi on modernit ja tehokkaat taloushallinnon digitaaliset työkalut. Ole yhteydessä niin mitoitetaan yhdessä sinun tarpeeseen sopivin palvelukokonaisuus.

Pyydä tarjousLataa opas tilitoimiston valintaan

Taloushallinnon ulkoistus

Taloushallinto palvelukokonaisuutena
Tuotamme nykyaikaisin menetelmin taloushallinnon päätöksenteossa tarvittavaa informaatiota oikeaan aikaan ja oikeassa muodossa. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa tehokkaat ja joustavat prosessit.

Ostolaskujen käsittely

Paperisten ostolaskujen käsittely on työlästä ja aikaa vievää. Digitaalinen ostolaskuprosessi vapauttaa organisaatiosi resursseja ydintoimintojen käyttöön! Ulkoista ostolaskujen käsittely meille. Saat kaikki laskut tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi digitaalisten työkalujemme kautta. Hyväksyntää odottavien laskujen lisäksi pääset helposti käsiksi kaikkiin vanhoihin laskuihin asioiden tarkistamista varten. Ostolaskujen kierrätyksen käyttäminen ei ole sidottu tiettyyn aikaan eikä paikkaan.

Myyntilaskujen käsittely

Myyntilaskujen digitaaliseen tuottamiseen tarjoamme erilaisia palveluja asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden. Voit luoda esimerkiksi verkkolaskuina lähetettävät myyntilaskusi asiakasportaalimme weblaskutus-työkalun avulla. Voimme myös tarjota web service -rajapinnan suoraan toiminnanohjausjärjestelmääsi. Näin lähetysvalmiit laskut siirtyvät suoraan pilvipalveluumme lähetettäväksi. Voit toki myös ulkoistaa laskutuksen rutiinit kokonaan ammattilaistemme tehtäväksi.

Yrityksen kirjanpito

Ulkoistamalla liikeyrityksesi kirjanpidon taloushallinnon asiantuntijoille, säästät runsaasti aikaa ja vaivaa. Hoidamme kirjanpitosi ammattitaidolla ja hyödyntäen viimeistä huutoa olevia tietojärjestelmiä. Osaava ja lähellä sinua palveleva henkilökuntamme auttaa arjen rutiiniongelmissa ja erikoisemmissakin tilanteissa. Tuotamme liiketoiminnan päätöksenteossa tarvittavan informaation sekä autamme kirjanpitoa koskevien lakisääteisten velvoitteiden täyttämisessä.

Yhditystyksen kirjanpito

Yhdistyksellä on lakisääteinen velvollisuus hoitaa kirjanpito. Lisäksi yhdityksen taloushallintoon liittyy paljon osa-alueita, jotka vaikuttavat suoraan tai epäsuorasti siihen, millaiselta toiminta näyttää jäsenistön ja sidosryhmien suuntaan. Taloushallinto vaatii kuitenkin aikaa ja osaamista, jota yhdistyksessä ei välttämättä ole. Aallon Group auttaa yhdistyksiä kirjanpidossa, talousprosessien kehittämisessä ja ylipäänsä yhdistyksen taloushallinnon järjestämiseksi sujuvaksi kokonaisuudeksi.

Matkalaskujen käsittely

Tarjoamme käyttöösi laadukkaat matkalaskuohjelmat, joilla hoidat kätevästi matka- ja kululaskujen laatimisen ja kohdistamisen kustannuspaikoille sekä projekteille, tarkastus- ja hyväksymiskierron ja arkistoinnin. Ohjelmien käytön lisäksi tarjoamme matkalaskujen käsittelyyn liittyen aikaasi ja vaivaasi säästävät tarjoamamme neuvontapalvelut, matka- ja kululaskujen maksatuspalvelut sekä sähköiset vuosi-ilmoitukset verottajalle.

Artikkeleita taloushallinnosta

Miksi yrittäjän on hyvä ymmärtää kirjanpitoa tehdäkseen menestyvää liiketoimintaa?

Miksi yrittäjän on hyvä ymmärtää kirjanpitoa tehdäkseen menestyvää liiketoimintaa?

Talouden ymmärtämisellä on yrityksen johtamisen ja menestyksen luomisen näkökulmasta valtava merkitys. Erityisesti yritystoiminnan kasvaessa ja ... Lue koko juttu»

Yrityksen tilinpäätös lähestyy – mitä voi ja kannattaa vielä tehdä?

Yrityksen tilinpäätös lähestyy – mitä voi ja kannattaa vielä tehdä?

Loppuvuosi tarkoittaa monesti yritykselle tilinpäätöksen lähestymistä. Mitä käytännön asioita on muistettava hoitaa ennen tilinpäätöstä, milloin ... Lue koko juttu»

Milloin kirjanpito on järkevää ulkoistaa?

Milloin kirjanpito on järkevää ulkoistaa?

Kannattaako kirjanpidon ulkoistaminen, ja jos niin milloin se on hyvä tehdä? Monissa tilanteissa taloushallinnon ulkoistaminen tuo yritykselle ... Lue koko juttu»

Onko kirjanpito pakollinen paha?

Onko kirjanpito pakollinen paha?

Kirjanpitäjä huutelee taas puuttuvien kuittien ja tositteiden perään, ja verottajakin vie omansa päältä. Lainsäätäjä kaikessa viisaudessaan on ... Lue koko juttu»

Haluatko keskustella taloushallinnon ulkoistuksesta tai yrityksesi kirjanpidosta asiantuntijamme kanssa?

Asiantuntijamme ovat aina valmiina neuvomaan ja vastaamaan kirjanpitoon ja sähköisiin järjestelmäratkaisuihimme liittyviin kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä minkälainen yksilöllinen taloushallinnon kokonaisuus sopisi juuri Sinulle.