Valitse sivu

Tilitoimisto Jyväskylä

Aallon Jyväskylä
Tilitoimisto Aallon Jyväskylä tarjoaa laajat tilitoimisto- ja taloushallinnon palvelut vankalla ammattitaidolla. Yksikössä on vahvaa osaamista erityisesti rakennusalan, kiinteistöyhtiöiden ja isännöintitoimistojen taloushallinnosta, mutta räätälöimme taloushallinnon palvelut tarpeenne mukaan – oli yrityksesi toimiala tai kokoluokka mitä tahansa. Tutustu palveluihimme tarkemmin ja ota yhteyttä, niin katsotaan, kuinka voimme olla avuksi juuri teille!
Sijainti ja yhteystiedotPyydä tarjous

Aallon Jyväskylä palvelee vankalla asiantuntijaosaamisella

Jyväskylän tilitoimistomme on palvellut asiakkaita ammattitaidolla jo vuodesta 1997. Erikoisuutemme on vahva asiantuntemus rakennus-, isännöinti- ja kiinteistöyhtiöiden taloudesta, joihin taloushallinnon näkökulmasta liittyy paljon huomioitavia erityispiirteitä. Tarjoamme kuitenkin taloushallinnon ratkaisuja ja kattavia palveluita kaikille toimialoille, kaiken kokoisille yrityksille. Etsimme sopivimmat ratkaisut aina asiakkaan tarpeen mukaan. Panostamme vahvasti myös hyviin sähköisiin taloushallinnon ratkaisuihin ja moderniin teknologiaan pohjautuvaan yhteistyöhön.

Tilitoimisto Aallon Jyväskylä on Taloushallintoliiton jäsen. Haluamme taata asiakkaillemme korkeatasoisen palvelun ja panostamme paljon myös asiantuntijoidemme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. Asiantuntijamme työskentelevät Keski-Suomessa kaikkiaan neljässä toimistossa. Jyväskylän toimistomme sijaitsee Jyväskylän Seppälässä, aivan kauppakeskus Sepän kupeessa. Lisäksi asiantuntijoitamme työskentelee pienemmillä paikallistoimistoilla lähialueella: Pihtiputaalla, Saarijärvellä ja Pyhäsalmella. Halutessasi voit asioida kanssamme aina myös etänä – tuttujen asiantuntijoiden kanssa.

Aallon Jyväskylä – tilitoimisto lyhyesti:

  • Tilitoimistopalvelua jo vuodesta 1997
  • Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto
  • Vankka ammattiosaaminen
  • Laajat taloushallinnon palvelut
  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Sähköinen taloushallinto
  • Neuvontapalvelut
  • Rakennusalan, kiinteistöyhtiöiden ja isännöintitoimistojen taloushallinnon erikoisosaamista
  • Henkilökohtainen palvelu – paikan päällä tai etänä

Aallon Jyväskylä erottuu rakennusalan ja kiinteistöalan osaamisella – mutta palvelut räätälöidään toimialalle kuin toimialalle

”Meillä Aallon Jyväskylässä laadukas tilitoimistopalvelu varmistetaan pitkälle hiottujen toimintaprosessien ja tiimimallin avulla. Panostamme vahvasti myös digitaalisiin taloushallinnon ratkaisuihin ja etsimme kullekin asiakkaallemme parhaat tavat toimia. Meillä taloushallinnon kumppaninasi toimii Sinulle nimetty palvelutiimi, joka muodostetaan taloushallinnon eri osa-alueiden asiantuntijoista tarpeenne mukaan. Saat aina ammattitaitoista taloushallintopalvelua liiketoimintasi tueksi, ja tutut asiantuntijamme ovat apunasi kaikissa taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Yksikössämme on vankka ammattitaito ja vuosien kokemus, joten henkilökuntamme onkin yrityksemme suurin voimavara. Panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin ja jaksamiseen sekä heidän osaamisensa ylläpitoon ja ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen.

Rakennusalan, kiinteistöyhtiöiden ja isännöintitoimistojen taloushallintoon liittyy erityispiirteitä, jotka on kirjanpidossa hallittava ja ymmärrettävä. Tähän liittyvällä erikoisosaamisellamme voimme palvella erityisen hyvin rakennus- ja kiinteistöalan yrityksiä. Asiakkainamme on niin yksittäisiä paritaloyhtiöitä kuin konsernirakenteen omaavia rakennusliikkeitä. Olemmekin saavuttaneet vahvan aseman kiinteistö- ja rakennustoimialojen taloushallintopalvelujen luotettuna kumppanina. Etsimme kuitenkin aina räätälöidyt taloushallinnon ratkaisut yrityksen tarpeen mukaan – kaiken kokoisille yrityksille, kaikille toimialoille.

Ota yhteyttä, ja mietitään yhdessä juuri teidän liiketoimintaanne parhaiten tukevat taloushallinnon ratkaisut!”

Sanna Seppänen

Aluejohtaja, Keski-Suomi
+358 44 700 8119
sanna.seppanen@aallon.fi

Tilitoimistopalvelut Jyväskylässä asiantuntevasti ja korkealaatuisesti perheyrityksen palveluasenteella.

Taloushallinnon jokapäiväiset palvelut

Meiltä saat kaikki taloushallinnon päivittäiset palvelut kirjanpidosta palkanlaskentaan. Juuri teidän tarpeeseen sopivaksi palvelukokonaisuudeksi mitoitettuna.

Neuvontapalvelut

Yritystoiminnan eri vaiheissa tulee eteen tilanteita, jolloin asiantuntijan neuvoista voi olla suuri apu. Oli kyse sitten yhtiöjärjestelyistä, veroneuvonnasta tai talousjuridiikasta, ovat erikoisasiantuntijamme tukenasi kimuranteissakin kysymyksissä.

Talouden johtamispalvelut

Kaipaatko lisäpotkua raportointiin tai kattavampia tunnuslukuja päätöksenteon tueksi? Tarjoamme taloushallinnon tueksi myös räätälöityjä talouspäällikkö- ja controller-palveluita.

Toimialakohtaiset ratkaisut

Aallon Groupista löytyy erikoisosaamista usealta eri toimialalta. Meillä tilitoimisto Aallon Jyväskylä -yksikössä on erikoisosaamista rakennusalan, kiinteistöyhtiöiden ja isännöintitoimistojen taloushallinnosta.

Tilitoimisto Jyväskylässä palvelee

Kaipaatko luotettavaa, henkilökohtaista ja laadukasta tilitoimistopalvelua? Tilitoimisto Aallon Jyväskylä palvelee kaiken kokoisia asiakkaita ja räätälöimme taloushallinnon palvelut juuri teidän tarpeenne mukaan. Hyvillä sähköisillä ratkaisuilla voidaan sujuvoittaa taloushallinnon rutiineja, sinua palvelevat aina tutut ammattilaiset ja saat tukea sekä neuvoja yrityksen elinkaaren kaikissa eri vaiheissa. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille sopivimmat taloushallinnon ratkaisut!

Aallon Jyväskylä: tilitoimiston asiakkaita

Kiinteistö Oy Kaapelitalo: ”Meille on tärkeää, että taloushallinnon kumppanin osaaminen painottuu kiinteistö- ja rakentamisalalle”

Kiinteistö Oy Kaapelitalo: ”Meille on tärkeää, että taloushallinnon kumppanin osaaminen painottuu kiinteistö- ja rakentamisalalle”

Tilitoimistokumppanin vahva rakennus- ja kiinteistöpuolen ymmärrys sekä asiantunteva ja ihmisläheinen palvelu näkyvät Kiinteistö Oy ... Lue koko juttu»

VRP Rakennuspalvelut Oy: ”Aallon Groupilla palkkahallintomme on varmoissa käsissä”

VRP Rakennuspalvelut Oy: ”Aallon Groupilla palkkahallintomme on varmoissa käsissä”

Ripeä ja sujuva viestintä, laadukas palvelu ja kokonaisvaltainen asiakkaan asioista huolehtiminen ovat varmistaneet VRP:n siitä, että he tekivät ... Lue koko juttu»

Harkitsetko taloushallinnon  ulkoistamista? Lue oppaasta, mitä kumppania valitessa kannattaa huomioida!

Luotettava tilitoimisto on yksi yrittäjän tärkeimmistä kumppaneista. Lataa opas, jossa kerromme, mistä tunnistat toimivan taloushallinnon kumppanuuden.

Niin ensimmäistä tilitoimistoa kuin uutta taloushallinnon kumppania etsiessä on tärkeää löytää itselleen sopiva kumppani.

Tämä opas on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja liike-elämän toimijoille tueksi taloushallinnon kumppanin valintaan.

Opas tilitoimistokumppanin valintaan

Aallon Jyväskylän löydät Vasarakadulta, aivan kauppakeskus Sepän kupeesta.

Vasarakatu 9 B, 40320 Jyväskylä

Aallon Jyväskylä

Vasarakatu 9B,
40320 Jyväskylä

Tilitoimisto Aallon Jyväskylä yhteystiedot

Sanna Seppänen

Salla-Mari Pelkonen

Palvelujohtaja (perhevapaalla)
+358 44 700 8134
salla-mari.pelkonen@aallon.fi

Laura Piispanen

Marko Riikkinen

Palvelujohtaja,
kiinteistöala
+358 50 077 9111
marko.riikkinen@aallon.fi

Johanna Teittinen

Palvelujohtaja,
rakennusala ja muut toimialat
+358 44 700 8143
johanna.teittinen@aallon.fi

Saapuminen Aallon Jyväskylään

Toimistomme sijaitsee Jyväskylän Seppälässä, katutasossa osoitteessa Vasarakatu 9 B. Löydät toimistomme aivan kauppakeskus Sepän kupeesta. Jos saavut autolla, voit pysäköidä kiinteistön etupihan kiekollisille asiakaspaikoille.

Tervetuloa!