Valitse sivu

Tule meille töihin

Useamman perheyhtiön yhdistymisestä syntyneenä konsernina lukeudumme alamme suurimpiin työnantajiin. Vaikka olemme sinänsä uusi haastaja, olemme hioneet perheyhtiöidemme ihmislähtöisiä toimintatapoja vuodesta 1957 alkaen. Hyvään asiakaspalveluun ja korkeaan laatuun tähtäävän toimintamme keskiössä on aina osaava ja motivoitunut henkilöstö.

Avoimet työpaikatAvoin hakemus

Tilitoimistoni huolehtii.

Työntekijöiden hyvinvointi ja siitä huolehtiminen kuuluvat olennaisena osana Aallon Groupin strategiaan. Me haluamme alamme parhaiden tekijöiden viihtyvän ja sitoutuvan meillä työskentelyyn. Uskomme siihen, että työssään tyytyväinen ja innostunut asiantuntija jaksaa kerta toisensa jälkeen motivoitua palvelemaan asiakasta ja kehittymään myös itse ammattilaisena.

Modernit työkalut

Meillä käytössäsi ovat tehokkaat ammattilaisten tarpeiseen kehitetyt työkalut ja -välineet.

Perehdytyksen prosessi

Tarjoamme jokaiselle uudelle työntekijällemme kunnollisen perehdytyksen.

Tukenasi kannustava esimies ja osaava tiimi

Työnteossa sinua tukee oma kannustava esimies sekä asiantunteva ja hyvähenkinen tiimisi.

Motivoivat työtehtävät

Tarjoamme tekijöillemme motivoivia työtehtäviä, riittävän määrän haastetta ja mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen.

Koulutus

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät koulutusmahdollisuudet ja edellytykset työssä etenemiselle.

Ammatillinen kasvu

Tarjoamme loistavat ja monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja oman uran tavoitteelliseen rakentamiseen.

Kilpailukykyinen palkkaus

Tarjoamme alallamme kilpailukykyisen palkkatason.

Aallon visio:

Haluamme olla alan suositelluin kumppani ja työnantaja.

Mitä odotamme sinulta?

Tiimipelitaitoja

Teemme näitä hommia yhdessä toisiamme tukien. Tämän vuoksi toivomme koko henkilöstöltämme positiivista suhtautumista työkavereihin ja tiimityön edellyttämiä yhteistyötaitoja.

Palveluasennetta ja asiakkaasta huolehtimista

Meillä työskentely tarkoittaa ennen kaikkea upeiden asiakkaidemme henkilökohtaista ja proaktiivista palvelemista. Tärkeimpänä tehtävänäsi onkin toimia asiakkaan asiantuntijana ja kumppanina tukien tätä omalla ammattitaidollasi.

Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä

Sinulta löytyy roima annos can-do -asennetta ja tartut haasteisiin positiivisella otteella, oma-aloitteisesti ja ratkaisukeskeisesti. 

Kykyä mukautua muutokseen

Vain muutos on pysyvää. Tämä pätee mitä suurimmissa määrin myös taloushallinnon ammattilaisen työkenttään. Henkilöstöltämme odotamme positiivista suhtautumista uusiin asioihin sekä valmiutta kasvaa ja kehittyä alan jatkuvan digimurroksen mukana.

Uratarinoita Aallon Groupista

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, monipuolisia mahdollisuuksia ja kehittymispolkuja taloushallinnon ammattilaisille – olit sitten vasta alalle tullut tai jo kokenut alan huippuasiantuntija.

Avoimet työpaikat

Tutustu tällä hetkellä avoinna oleviin työpaikkailmoituksiimme. Jätäthän meille avoimen hakemuksen, mikäli et löydä itsellesi sopivaa paikkaa.

Jätä meille avoin hakemus:

Uramahdollisuuksia taloushallinnon parissa

Etsimme jatkuvasti osaavia talous- ja palkkahallinnon ammattilaisia liittymään joukkoomme. Voit liittyä meidän ammattilaisverkostoomme täyttämällä avoimen hakemuksen, jossa kerrot millaisesta työstä olet kiinnostunut ja missä toimipaikassamme haluaisit pääasiallisesti työskennellä. Täyttäessäsi tietojasi, tuothan selkeästi esille koulutuksesi, työkokemuksesi ja palkkatoiveesi.

Harjoittelupaikkoja talous- ja palkkahallinnon opiskelijoille

Tarjoamme talous- ja palkkahallinnon harjoittelupaikkoja alan opiskelijoille. Lähetä meille avoin harjoitteluhakemus, niin olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle sopiva harjoittelupaikka. Kerro hakemuksessasi harjoittelun toivotusta sisällöstä, ajankohdasta ja missä toimipaikassamme haluaisit harjoittelun suorittaa.