Valitse sivu

Sähköisen taloushallinnon data ja raportit

Sähköinen taloushallinto tuo reaaliaikaisen taloushallinnon datan ja raportit saatavillesi ajasta ja paikasta riippumatta. Ajantasainen tieto parantaa talouden kokonaiskuvaa ja helpottaa taloustilanteen ennakoimista. Lisäksi paperiton, digitaalinen kirjanpito ja kirjanpidon materiaali on ympäristöystävällinen vaihtoehto perinteiselle kirjanpidolle.

Pyydä tarjousAallon Portti demo

Miksi kirjanpidon tieto ja raportit kannattaa vaatia digitaalisina?

Perinteisessä kirjanpidossa materiaalit ja tositteet on taltioitu käsittelyn jälkeen paperimappiin, kun yrittäjä on ensin toimittanut aineiston tilitoimistolle esimerkiksi kerran kuukaudessa. Näin kaikki materiaali on jäänyt tilitoimiston arkistoon pölyttymään. Vastavuoroisesti asiakkaalle on toimitettu palveluun kuuluvat staattiset kuukausiraportit ilman, että yrittäjällä on kuitenkaan mahdollisuutta pureutua yksityiskohtaisesti oman yrityksen taloushallinnon tietoon.

Sähköisessä kirjanpidossa tieto syötetään digitaalisessa muodossa kirjanpitojärjestelmän tietokantaan, jolloin taloustiedot ovat ohjelmallisesti hyödynnettävissä laajasti muun muassa erilaisissa raporteissa ja dynaamisissa raporttikyselyissä. Sähköisen taloushallinnon data ja raportit mahdollistavat helpon ja automatisoidun digitaalisen tiedonsiirron eri järjestelmien välillä, jolloin organisaation taloushallinnon dataa voidaan hyödyntää kattavasti esimerkiksi tiedolla johtamisessa ja organisaation päätöksenteossa. 

Aallon Portti reaaliaikainen käynti digitaalisen taloustietosi äärelle.

Aallon Portti päästää sinut pureutumaan organisaatiosi kirjanpidon dataan, raportteihin sekä osto- ja myyntireskontriin tallentuvaan tietoon. Aallon Portin kirjanpidon data antaa sinun porautua organisaatiosi kirjanpitoon aina yksittäisen tositteen kuvalle asti. Näin kaikki organisaatiosi taloustieto on aina saatavillasi ajasta ja paikasta riippumatta.

 

Aallon Portti – sähköisen taloushallinnon data ja raportit:

  • Nopea ja helppokäyttöinen kanava oman taloustiedon tarkasteluun.
  • Ajasta ja paikasta riippumaton kokonaiskuva organisaation taloudelliseen tilanteeseen.
  • Digitaalisuus mahdollistaa tiedonsiirron modernien järjestelmien välillä.
  • Ajantasainen kirjanpidon data tarjoaa edellytykset taloustiedolla johtamiselle.
  • Tietoturvallinen ja helppokäyttöinen kirjanpidon arkisto.

Tilitoimistoni palvelee sähköisesti

Aallon Groupilla on panostettu digitaaliseen asiointiin, joka tehostaa ja helpottaa arkea. Sähköisen taloushallinnon järjestelmä Aallon Portti on sujuvoittanut prosesseja entisestään.

Talouspalveluiden johtaja
Mikael Strann, Retta Services Oy

Aallon Portin monipuoliset vakioraportit ja kyselyt kirjanpidon tietokantaan tarjoavat sinulle kaiken taloushallintoon liittyvät tiedon reaaliajassa

Aallon Portti sisältää kattavat toiminnallisuudet organisaation sähköisen taloushallinnon datan ja raporttien selailuun. Kirjanpidon kyselyiden avulla tarkastelet taloushallintosi dataa ja poraudut tietoon aina yksittäisen tositteen kuvaan asti. Kirjanpidon vakiomuotoiset raporttikyselymme tarjoavat sinulle taloushallinnon tärkeimmät raportit ja avainluvut visualisoituina nopeasti tulkittavaan muotoon. Vaativampaan raporttitarpeeseen tarjoamme integraatioita edistyneisiin kolmannen osapuolen raportointi- ja BI-työkaluihin.

Sähköisen taloushallinnon data ja raportit reaaliaikaisesti selattavissa

Unohda pelkkiin kirjanpidon kausiraportteihin pohjautuva organisaatiosi taloudellinen tilannekuva. Aallon Portin avulla pureudut oman kirjanpitosi ajantasaiseen ja yksityiskohtaiseen tietoon sekä tarkastelet dataa juuri itsellesi kulloinkin relevanteista näkökulmista. Kätevien haku- ja rajaustoimintojen ansiosta löydät laajemmastakin taloushallinnon aineistosta helposti etsimäsi. Tarvittaessa saat tietosi vietyä myös helposti Exceliin jatkojalostusta varten.

Maksuvalmiuslaskelma pitää sinut kassatilanteen pulssilla

Vakioraportteihimme kuuluva maksuvalmiuslaskelma kertoo organisaatiosi välittömästä taloustilanteestasi enemmän kuin pelkkä pankkitilin saldo. Se on helppolukuinen raportti lyhyen aikavälin kassatilanteen kehitykseen, joka ottaa huomioon kirjanpitosi osto- ja myyntireskontraan tallentuneet tulevat ja lähtevät varat, antaen näin tarkemman kuvan organisaatiosi maksuvalmiudesta.

Myynti- ja ostoreskontran kyselyt ja arkistot

Osto- ja myyntireskontra ovat kirjanpidon osa-alueita, joihin yrityksen maksuvalvontaan liittyvät tapahtumat luetteloidaan. Ostoreskontraan luetteloidaan organisaation ostovelat eli saapuneet laskut ja tieto niihin liittyvistä maksusuoritteista. Vastaavasti myyntireskontrassa seurataan myyntisaatavia, kuten lähetettyjä laskuja ja niiden suorituksia. Aallon Portissa pääset pureutumaan niin osto- kuin myyntireskontrassa aina tositteen, kuten esimerkiksi laskun kuvalle asti. Näppärien rajaus- ja kyselytoimintojen ansiosta löydät aina etsimäsi.

Kirjanpidon vakioiduilla raporttikyselyillä pureudut organisaatiosi kirjanpidon dataan

Aallon Portista löydät useita erilaisia tapoja tehdä kyselyitä kirjanpidon dataan. Palvelusta saat helposti juoksevan kirjanpidon datasta raportit tuloslaskelman ja taseen muodossa sekä niiden vertailut tilikausittain, kuukausittain ja rullaavissa 12 kuukauden jaksoissa. Raporttiosiosta löydät myös helppokäyttöiset graafiset raportit.

Kirjanpidon haut ja porautuminen aina tositteen kuvalle saakka

Tositteet kateissa? Aallon Portin kirjanpidon hakutoiminnoilla löydät helposti kirjanpidon sähköisestä datasta hakemasi yksittäiset tositteet ja poraudut niiden tapahtumiin rivikohtaisesti. Järjestelmästä löydät myös kirjanpitoon arkistoitujen tositteiden kuvat.

Integraatiot kolmannen osapuolen raportointi- ja BI-työkaluihin

Aallon Portin kirjanpidon data on mahdollista viedä rajapintaratkaisuiden avulla esimerkiksi useiden kolmannen osapuolen tarjoamiin edistyksellisiin raportointi- ja BI-työkaluihin. Näiden kolmannen osapuolen työkalujen avulla voit viedä kirjanpidon tiedon hyödyntämisen ja tiedolla johtamisen vielä seuraavalle tasolle. Kysy meiltä lisää integraatiomahdollisuuksista.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille Aallon Portin esittelypyyntö, niin asiantuntijamme kertovat sinulle mielellään lisää sähköisen taloushallinnon ratkaisuistamme.

Anna yrityksen kirjanpito asiantuntijoidemme hoidettavaksi ja ota sähköisen taloushallinnon liiketoiminnalliset hyödyt haltuusi. Meistä saat luotettavan kumppanin niin arjen rutiiniongelmien ratkomiseen kuin kokeneen taloushallinnon asiantuntijan osaamista vaativien kysymysten selvittämiseen.

Artikkeleita sähköisestä taloushallinnosta

Vinkit sähköisen taloushallintojärjestelmän valintaan

Vinkit sähköisen taloushallintojärjestelmän valintaan

Parhaimmillaan sähköinen taloushallinto säästää aikaa, sujuvoittaa arkea ja minimoi virheet. Markkinoilla on lukuisia erilaisia sähköisen ... Lue koko juttu»

Sähköisen taloushallinnon hyödyt – miksi sähköinen taloushallinto kannattaa?

Sähköisen taloushallinnon hyödyt – miksi sähköinen taloushallinto kannattaa?

Taloushallinnon sähköistäminen on järkevää monesta eri näkökulmasta. Parhaimmillaan sähköinen taloushallinto sujuvoittaa työtä, tuo säästöä ... Lue koko juttu»

Mitä on sähköinen taloushallinto?

Mitä on sähköinen taloushallinto?

Sähköinen taloushallinto on nykypäivää, mutta mitä se käytännössä tarkoittaa? Pitääkö jokaisen yrityksen siirtyä sähköiseen taloushallintoon, ... Lue koko juttu»

Mitä sähköinen taloushallinto maksaa ja muut yleisimmät kysymykset

Mitä sähköinen taloushallinto maksaa ja muut yleisimmät kysymykset

Onko sähköinen taloushallinto kallista, ja kuinka arvioida siitä muodostuvat todelliset kulut? Jos siirryn sähköisiin ratkaisuihin, saanko enää ... Lue koko juttu»

Haluatko keskustella sinulle sopivimmasta sähköisen taloushallinnon ratkaisusta?

Asiantuntijamme ovat aina valmiina neuvomaan ja vastaamaan sähköiseen taloushallintoon ja taloushallinnon järjestelmiin liittyviin kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä minkälainen sähköisen taloushallinnon ratkaisu soveltuu sinulle parhaiten.