Valitse sivu

Tilitoimisto Oulu

Aallon Pohjoinen
Tilitoimisto Aallon Oulu on osa Aallon Pohjoista ja tarjoaa laajat taloushallinnon palvelut Pohjois-Suomessa kaiken kokoisille yrityksille. Palvelemme henkilökohtaisesti ja kasvollisesti, juuri tarpeenne mukaan – saat taloushallinnon palvelut kirjanpidosta konsultoivan taloushallinnon asiantuntijapalveluihin. Oulun toimistomme sijaitsee Oulunportin yritysalueella Kaakkurissa. Tämän lisäksi Aallon Pohjoinen palvelee sinua paikallisissa toimipisteissä Kemissä, Haapavedellä, Oulaisissa, Rovaniemellä, Kärsämäellä ja Pulkkilassa. Tutustu palveluihimme tarkemmin tai ota yhteyttä ja kysy lisää!
Sijainti ja yhteystiedotPyydä tarjous

Tilitoimisto Aallon Oulu panostaa laatuun ja henkilökohtaiseen palveluun

Oulussa sijaitseva tilitoimisto Aallon Oulu on Aallon Pohjoisen suurin toimipiste. Aallon Pohjoinen palvelee kaiken kokoisia yrityksiä, aina henkilökohtaisesti ja kasvollisesti. Tarjoamme laajat taloushallinnon palvelut, jotka skaalautuvat yrityksesi tarpeen mukaan ja räätälöimme jokaiselle asiakkaalle juuri sopivan palvelukokonaisuuden. Nimeämme jokaiselle asiakkaalle myös oman asiantuntijan, josta tulee tuttu yhteyshenkilö ja taloushallinnon kumppani. Taustalla tukena on kuitenkin iso joukko ammattitaitoisia taloushallinnon asiantuntijoita ja erikoisosaajia, jolloin rutiinit hoituvat katkotta, myös esimerkiksi loma-aikoina tai sairastapauksen sattuessa.

Panostamme paitsi asiantuntijoidemme osaamiseen ja palvelun laatuun, myös hyviin sähköisiin taloushallinnon ratkaisuihin. Sähköisiä palveluita tarjoamme omalla sähköisen taloushallinnon kokonaisvaltaisella ratkaisulla Aallon Portilla. Sen kehityksen lähtökohtana on ollut vastata mahdollisimman hyvin asiakkaidemme tarpeisiin. Aallon Portti on sinun ja yhteyshenkilösi digitaalinen kohtaamispaikka ja tarpeisiisi räätälöity sähköinen taloushallinnon työkalupakki. Lisäksi hyödynnämme alalla laajasti käytettyjä ohjelmistoja, kuten Netvisor, Procountor ja Fivaldi, sekä palkanlaskennassa Mepco.

Aallon Groupin Pohjoisen tilitoimisto Oulussa on palvellut tilitoimistoasiakkaita jo vuodesta 1983. Palvelemme joustavasti Pohjois-Suomen yritysasiakkaita. Voit tulla asioimaan Oulun toimistollemme, mutta palvelemme myös etänä sekä seuraavissa Aallon Pohjoisen paikallistoimipisteissä Kemissä, Haapavedellä, Oulaisissa, Kainuussa, Rovaniemellä ja Kärsämäellä.

Aallon Oulu – tilitoimisto lyhyesti:

  • Tilitoimistopalvelua jo vuodesta 1983
  • Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto
  • Vankka ammattiosaaminen
  • Laajat taloushallinnon palvelut
  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Sähköinen taloushallinto
  • Neuvontapalvelut
  • Henkilökohtainen palvelu – paikan päällä tai etänä

Erinomainen asiakastyytyväisyys syntyy, kun nähdään myös numeroiden taakse

”Me Aallon Oulussa haluamme tarjota joustavaa, käytännönläheistä ja kustannustehokasta taloushallinnon kumppanuutta. Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme liiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Näemme numeroiden taakse ja reagoimme aloitteellisesti. Asiakastyytyväisyytemme onkin todella korkealla tasolla. Tästä konkreettisena merkkinä ovat loistavat arvosanat asiakastyytyväisyyskyselyissämme jo useana vuonna.

Koemme aitoa ammattiylpeyttä tekemästämme työstä ja voimme kehua meillä työskenteleviä taloushallinnon asiantuntijoita alamme huipuiksi. Panostamme henkilökunnan korkeatasoiseen osaamiseen ja jatkuvaan kehittymiseen. Suuri osa henkilökunnastamme on suorittanut kirjanpidon tai palkkahallinnon korkealaatuisen osaamisen mittarina tunnetun KLT- tai PHT-tutkinnon. Pidämme huolta myös henkilöstömme hyvinvoinnista ja haluamme, että meillä viihdytään – niin töissä kuin asiakkaana. Moni uusi asiakas tuleekin meille jonkin jo olemassa olevan asiakkaamme suosittelemana. Kiitosta saamme erityisesti henkilökohtaisesta palvelusta oman, tutun yhteyshenkilön kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä, kuinka voimme olla avuksi juuri teille!”

Leena Piippo

vt. aluejohtaja, Pohjois-Suomi
+358 50 3110879
leena.piippo@aallon.fi

Tilitoimistopalvelut Oulussa asiantuntevasti ja korkealaatuisesti perheyrityksen palveluasenteella.

Taloushallinnon jokapäiväiset palvelut

Meiltä saat kaikki taloushallinnon päivittäiset palvelut kirjanpidosta palkanlaskentaan. Juuri sinun tarpeeseen sopivaksi palvelukokonaisuudeksi mitoitettuna.

Neuvontapalvelut

Yritystoiminnan eri vaiheissa tulee eteen tilanteita, jolloin asiantuntijan neuvoista voi olla suuri apu. Oli kyse sitten yhtiöjärjestelyistä, veroneuvonnasta tai talousjuridiikasta, ovat erikoisasiantuntijamme tukenasi kimuranteissakin kysymyksissä.

Talouden johtamispalvelut

Kaipaatko lisäpotkua raportointiin tai kattavampia tunnuslukuja päätöksenteon tueksi? Tarjoamme taloushallinnon tueksi myös räätälöityjä talouspäällikkö- ja controller-palveluita.

Toimialakohtaiset ratkaisut

Aallon Groupista löytyy erikoisosaamista usealta eri toimialalta. Meillä tilitoimisto Aallon Oulu -yksikössä on vahvaa osaamista rakennusliikkeiden taloushallinnosta ja sen erityispiirteistä.

Tilitoimisto Oulu palvelee

Kaipaatko luotettavaa, henkilökohtaista ja laadukasta tilitoimistopalvelua? Tilitoimisto Aallon Oulu palvelee kaiken kokoisia asiakkaita ja räätälöimme taloushallinnon palvelut juuri teidän tarpeenne mukaan. Hyvillä sähköisillä ratkaisuilla voidaan sujuvoittaa taloushallinnon rutiineja, sinua palvelevat aina tutut ammattilaiset ja saat tukea sekä neuvoja yrityksen elinkaaren kaikissa eri vaiheissa. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille sopivimmat taloushallinnon ratkaisut!

Aallon Oulu: tilitoimiston asiakkaita

Ei tuloksia

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Yritä muuttaa hakuasi, tai käytä yläpuolella olevaa navigointia löytääksesi kirjoituksen.

Harkitsetko taloushallinnon  ulkoistamista? Lue oppaasta, mitä kumppania valitessa kannattaa huomioida!

Luotettava tilitoimisto on yksi yrittäjän tärkeimmistä kumppaneista. Lataa opas, jossa kerromme, mistä tunnistat toimivan taloushallinnon kumppanuuden.

Niin ensimmäistä tilitoimistoa kuin uutta taloushallinnon kumppania etsiessä on tärkeää löytää itselleen sopiva kumppani.

Tämä opas on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja liike-elämän toimijoille tueksi taloushallinnon kumppanin valintaan.

Opas tilitoimistokumppanin valintaan

Aallon Oulu sijaitsee Oulunportin yritysalueella Kaakkurissa, Valikkokujalla. Lisäksi Aallon Pohjoinen palvelee pienemmissä toimipisteissä Kemissä, Haapavedellä, Oulaisissa, Rovaniemellä, Kärsämäellä ja Pulkkilassa.

Valikkokuja 1 B, 90410 Oulu

Aallon Oulu

Valikkokuja 1 B,
90410 Oulu

Aallon Kemi

Tietokatu 3
94600 Kemi

Aallon Oulainen

Kaarikatu 1
86300 Oulainen

Aallon Haapavesi

Uusitie, Teknologiakylä
86600 Haapavesi

Aallon Pulkkila

Pulkkilantie 15 A
92600 Pulkkila

Aallon Kärsämäki

Haapajärventie 1
86710 Kärsämäki

Aallon Rovaniemi

Palvelemme Kasvun Kaverit Oy:n tiloissa

Raidetie 1
96900 Rovaniemi

Tilitoimisto Oulu – Aallon Pohjoinen yhteystiedot

Pauliina Räisänen

Palvelujohtaja, lisäarvopalvelut, palkat, maataloudet
Oulu, Rovaniemi
+358 40 5937675
pauliina.raisanen@aallon.fi

Hilla Koivisto

Henkilöstöpäällikkö,
Aallon Pohjoinen
+358 50 329 0287
hilla.koivisto@aallon.fi

Timo Paakinaho

Palvelujohtaja
Haapavesi, Oulainen, Kärsämäki, Pulkkila, Kemi
+358 40 5068005
timo.paakinaho@aallon.fi

Minna Paakinaho

Palvelupäällikkö, kirjanpito
Haapavesi, Oulainen, Kärsämäki, Pulkkila, Kemi
+358 50 307 9949
minna.paakinaho@aallon.fi

Sari Eilittä

Leena Piippo

Palvelujohtaja, kirjanpito, Helpdesk
Oulu
+358 50 3110879
leena.piippo@aallon.fi

Juho Veteläinen

Myyntipäällikkö
Aallon Pohjoinen
+358 50 375 8761
juho.vetelainen@aallon.fi

Eija Isoaho

Palvelupäällikkö, kirjanpito
Oulu
+358 50 311 0954
eija.isoaho@aallon.fi

Antti Pernu

Palvelupäällikkö, kirjanpito, rakennusliikkeet
Oulu
+358 40 486 5827
antti.pernu@aallon.fi

Saapuminen Aallon Ouluun

Oulun toimistollemme Valikkokujalle on helppo saapua. Toimistorakennuksemme edessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.