Valitse sivu

Aallon HR-ratkaisut ja HR-järjestelmä

Valmiiksi paketoitu Mepco HR-järjestelmämme rikastaa entisestään sähköistä palkkahallinnon kokonaisuuttasi. Saat käyttöösi HR-ammattilaiselle laaditut työkalut ja toiminnallisuudet. Modernin HR-järjestelmän avulla henkilöstöösi liittyvän tiedon hallinta ja tiedolla johtaminen muuttuu järjestelmälliseksi, luotettavaksi ja tehokkaaksi.

Pyydä tarjousOpas palkkahallinnon ulkoistukseen

Aallon HR on ammattikäyttöön suunniteltu kokonaisuus, joka tuo laajat HR-toiminnallisuudet käyttöösi

Usein organisaatioilla on henkilöstöstään paljon erilaista tietoa, josta osa syntyy palkkahallinnon sivutuotteena. Osataanko ja kyetäänkö tuota tietoa hyödyntämään Sinun organisaatiossasi? Aallon HR-järjestelmä kokoaa organisaatiolle relevantin henkilöstöä koskevan tiedon yhteen paikkaan ja tarjoaa välineet tiedon hyödyntämiseen.

Valmiiksi paketoitu Mepco HR-ratkaisumme rikastaa entisestään WEB-työpöydän tarjoamia työsuhteisiin ja palkkatietoihin liittyviä ominaisuuksia. Se sisältää kattavan valikoiman HR-ammattilaisten käyttöön laadittuja toiminnallisuuksia ja valmiita lomakkeita, joiden avulla henkilöstöösi liittyvän tiedon hallinta muuttuu järjestelmälliseksi, luotettavaksi ja tehokkaaksi. Järjestelmän avulla hahmotat ja seuraat muun muassa henkilöstön osaamista, hallitset työsopimuksia ja muita dokumentteja sekä nautit laajasta näkyvyydestä kaikkeen henkilöstöön liittyvään dataasi.

Katso myös:

Ulkoistettu palkkahallinnon ja palkanlaskennan palvelukokonaisuus
Sähköiset palkkahallinnon ratkaisut

Aallon HR toiminnallisuuksia:

  • Henkilöstön tutkinnot, kurssit ja suoritetut pätevyydet voimassaoloineen ja dokumenttiarkistoineen
  • Henkilöstön kielitaidot
  • Vakioidut koulutusvähennysraportit verottajalle
  • Työsuhdedokumenttipohjien hallinta ja dokumenttiarkisto esimerkiksi työsopimuksille
  • Varhaisen välittämisen malli poissaolohälytyksineen ja keskustelulomakkeineen
  • Luovutettujen tavaroiden hallinta
  • Henkilöstön muistamiset hälytyksineen
  • Vakioraportit muun muassa: palkkakehitykseen, henkilömääriin, työsuhteiden lukumääriin, työsuhdemuotoihin ja lomakertymiin.
  • Asiakaskohtaisesti räätälöitäviä ratkaisuita esimerkiksi: kehityskeskustelupohjat, lähtöhaastattelut, tavoitekeskustelut, työterveyden tietolomakkeet jne.

 

Tilitoimistoni tukee palkkahallinnossa

Palkkahallinto ei ole ydinbisnestämme, joten oli järkevää ulkoistaa se ammattitaitoiselle kumppanille. Aallon Groupilla on vahva osaaminen Mepco-järjestelmästä, joka on palkkahallinnossa tärkeää.

Talouspalveluiden johtaja,
Mikael Strann, Retta Services Oy

Ota käyttöösi henkilöstöhallinnon ammattilaisen monipuolinen työkaluvalikoima 

Osaamisen hallinta luo pohjan henkilöstöjohtamiselle ja osaamisen kehittämiselle

Henkilöstön osaamisen järjestelmällinen seuraaminen luo pohjan henkilöstöresurssien hallintaan. Aallon HR-ratkaisu tuo osaamistiedon yhteen paikkaan, lisää johdon näkyvyyttä henkilöstön osaamiseen ja tarjoaa poikkileikkauksen yrityksen hyödynnettävissä olevaan tietotaitoon. Henkilöstön osaamiseen kohdistuvilla raporttikyselyillä löydät helposti organisaatiossasi muutoin piiloon jäävän osaamisen.

Suojattu järjestelmä ja rajatut oikeudet lisäävät tietoturvaa ja helpottavat tietosuoja-asetuksen noudattamista palkkahallinnossa

Järjestelmän rajatut oikeudet takaavat sen, että ainoastaan siihen oikeutetuilla henkilöillä on pääsy arkaluontoiseen palkka- ja henkilötietoon. Palkka- ja henkilötietojen toimittaminen suojatun järjestelmän kautta on tietoturvallista. Unohda hankalat sähköpostien salaukset ja salaamattomiin viesteihin liittyvä tietoturvariski. Turvallisen järjestelmän kautta viestiessä vältät myös sähköpostilaatikoissa lojuvien tietosuojasäädösten alaisten henkilötietojen kertymisen.

Työsuhdedokumenttien pohjat ja dokumenttiarkistot helpottavat työsuhteiden sopimista ja työsuhteiden hallintaa

Tuomme organisaatiosi käytössä olevat työsopimus- ja työtodistuspohjat järjestelmään. Vakiopohjat lisäävät yhdenmukaisuutta ja helpottavat työsuhdedokumenttien hallintaa ja laatimista. Dokumenttiarkisto puolestaan mahdollistaa sopimusten ja niiden liitedokumenttien tietoturvallisen ja säädösten mukaisen säilytyksen.

Organisaatiosi tarpeeseen räätälöidyt laajennukset toteutamme erillisellä määrittelyllä

Aallon vakioitujen HR-toiminnallisuuksien lisäksi tarjoamme erikseen organisaatiosi erityistarpeet huomioivia lomakkeita sekä niille tallennettuihin tietoihin liitettyjä hälytyksiä ja raportteja. Tämänkaltaisia yksilöllisesti räätälöitäviä toiminnallisuuksia ovat esimerkiksi kehityskeskustelupohjat, tavoitekeskustelut, tiedon viennit työterveyteen, lähtöhaastattelut ja monet muut organisaatio- ja tilannesidonnaiset ominaisuudet.

Pätevyyksien hallinnalla ja seurannalla varmistat kriittisen osaamisen organisaatiossasi

Henkilöstön tulityökorttien, hygieniapassien, ensiapututkintojen ja muiden pätevyyksien hallinta, raportointi ja voimassaolon seuranta voi olla työlästä – etenkin toimialoilla, jonka henkilöstöltä näitä erikseen vaaditaan. HR-järjestelmästämme löydät kätevät työkalut henkilöstön tärkeiden pätevyyksien ajantasaisuuden seurantaan ja hallintaan. Saat muun muassa etukäteishälytykset vanhenevista pätevyyksistä, joiden perusteella lisäkoulutusten suunnittelusta tulee helppoa.

Muista henkilöstöä merkkipäivinä ja muina tärkeinä hetkinä

Varmista tärkeimmän resurssisi – henkilöstön – muistaminen näille tärkeinä merkkipäivinä organisaatiosi käytänteiden mukaisesti. Aallon HR:n avulla hallitset muistamisia ja asetat organisaatiollesi sopivat hälytykset esimerkiksi henkilöstön työvuosiin liittyviin merkkipäiviin.

Varhaisen välittämisen malli auttaa sinua täyttämään lakisääteiset velvollisuudet ja reagoimaan asioihin ajoissa

Kehittynyt varhaisen välittämisen malli sisältää hälytykset poikkeuksellisten poissaolojen osalta sekä varhaisen välittämisen keskustelulomakkeen. Järjestelmän avulla huomaat varhaiset signaalit ja pystyt tarvittaessa reagoimaan niihin ajoissa.

Henkilöstöhallinnon vakioraportit tuovat olennaisen tiedon yhteen näkymään

Monipuoliset ja selkeät vakioraporttimme tarjoavat kattavan kokonaisnäkyvyyden dataan henkilöstön takana ja nostavat henkilöjohtamisen uudelle tasolle. Vakiomuotoiset HR-raportit tarjoavat vastaukset seuraaviin olennaisiin teemoihin: palkkakehitys, henkilöstömäärät työsuhdemuodoittain ja jakaumittain, työsuhteiden alkamiset ja päättymiset jne.

Harkitsetko palkkahallinnon ulkoistusta? Lataa aihetta käsittelevä oppaamme:

Näin tehostat liiketoimintaasi antamalla yrityksesi palkanlaskennan ja HR-toimintojen tukemisen taloushallinnon asiantuntijan käsiin.

Palkkahallinto on yksi yrityksen tärkeimmistä taloushallinnon toiminnoista, joka koskettaa käytännössä jokaisen organisaatiossa työskentelevän arkea. Samaan aikaan se on kuitenkin yksi liiketoiminnan helpoimmin ulkoistettavissa olevista osa-alueista.

Tämä opas auttaa arvioimaan palkkahallinnon ja HR-toimintojen ulkoistamisen hyötyjä ja kannattavuutta.

Siirrä palkkahallintosi nykyaikaan ja ota käyttöösi  monipuolinen sähköisen henkilöstöhallinnon ratkaisu, joka tarjoaa käyttöösi HR-ammattilaiselle suunnitellut henkilöstöjohtamisen huipputyökalut.

Artikkeleita palkkahallinnosta

Kannattaako palkanlaskenta ulkoistaa?

Kannattaako palkanlaskenta ulkoistaa?

Palkkahallinto on yrityksen kriittisimpiä osa-alueita ja palkanlaskennan ulkoistaminen voi olla perusteltua monestakin syystä. Parhaimmillaan ... Lue koko juttu»

Onko palkkahallinto suoritettu rimaa hipoen vai saatko siitä hyötyjä liiketoimintaasi?

Onko palkkahallinto suoritettu rimaa hipoen vai saatko siitä hyötyjä liiketoimintaasi?

Palkkahallinto ei ole pelkästään palkkojen laskentaa – ainakaan, jos se hoidetaan hyvin. Lue, mille kolmelle näkökulmalle palkkahallinnon ... Lue koko juttu»

5 syytä palkkahallinnon ulkoistamiseen

5 syytä palkkahallinnon ulkoistamiseen

Palkkahallinnon ulkoistaminen voi tuntua isolta päätökseltä. Samaan aikaan yrityksen ydintoiminnasta irrallinen elementti on kuitenkin yksi ... Lue koko juttu»

Palkkahallinnon järjestäminen – mitä se vaatii?

Palkkahallinnon järjestäminen – mitä se vaatii?

Jokaisessa yrityksessä, jossa maksetaan palkkoja, tarvitaan palkkahallintoa. Vaikka palkanlaskennan perusasiat ovat yleisesti ottaen ... Lue koko juttu»

Haluatko keskustella palkkahallinnon ulkoistuksesta tai HR-ratkaisuista asiantuntijamme kanssa?

Palkka- ja HR-palveluidemme asiantuntijat ovat aina valmiina neuvomaan ja vastaamaan ulkoistettuun palkkahallintoon ja sähköisiin järjestelmäratkaisuihimme liittyviin kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä minkälainen yksilöllinen palkkahallinnon ja HR-ratkaisuiden kokonaisuus sopisi juuri Sinulle.