Valitse sivu

Netvisor palvelut

Netvisor on monipuolinen ja moderni taloushallintojärjestelmä, josta saat eniten irti järjestelmän tuntevan tilitoimistokumppanin avulla. Aallon Group on ylimmän tason Visma Netvisor Premium Plus -partneri ja meillä työskentelee suuri joukko Netvisoriin erikoistuneita taloushallinnon asiantuntijoita. Hoidamme järjestelmän käyttöönoton, koulutamme tarpeen mukaan henkilöstöänne ja saat tukea kaikkeen arjen tekemiseen, jotta taloushallinnon arki rullaa sujuvasti Netvisorin avulla.

Pyydä tarjous

Miksi valita Netvisor ja Aallon Group?

Taloushallintojärjestelmänä moderni Netvisor sopii hyvin erilaisille PK-yrityksille monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Netvisor on kokonaisvaltainen ratkaisu taloushallintoon laskujen käsittelystä palkanlaskentaan ja raportointiin. Netvisorissa on useita automatisoidusti toimivia ominaisuuksia, jotka sujuvoittavat taloushallinnon arkea ja rutiineja. Hyviä esimerkkejä Netvisorin monipuolisuudesta ovat esimerkiksi varastonhallinta ja laajat toiminnanohjaukselliset ominaisuudet – nämä eivät ole itsestäänselvyyksiä tyypillisimmille taloushallinto-ohjelmistoille.

Netvisoria on mahdollista käyttää kätevästi myös mobiilisti. Netvisorin eri toimintoja varten on saatavilla erilliset sovellukset: Visma Manager ostolaskujen hyväksyntään, Visma Scanner kuittien kuvaukseen ja Netvisor mobiili, joka käsittää taloushallinnon rutiinit, työtuntien päivitykset ja palkka-asiat.

Netvisor on hyvä valinta monen PK-yrityksen taloushallintoon

  • Netvisor on monipuolinen ja moderni, se taipuu monen yrityksen tarpeisiin
  • Sovellus auttaa automatisoimaan taloushallinnon arkea ja sujuvoittaa rutiineja
  • Kuitit voi skannata kätevästi Visma Scannerilla
  • Netvisorissa on useita valmiita integraatioita – se on yhdistettävissä moniin järjestelmiin
  • Järjestelmään on saatavilla myös palkanlaskentaominaisuudet
  • Netvisoria kehitetään aktiivisesti
  • Tilitoimistoyhteistyö on helppoa kun voit jakaa Netvisorilla työpöydän tilitoimiston kanssa
  • Osaavan tilitoimiston kanssa saat järjestelmästä parhaan hyödyn irti
Aallon Group on Netvisor Premium Plus Patner

Aallon Group on Netvisor Premium Plus Partner

Osaava tilitoimisto tukee ja auttaa myös taloushallintojärjestelmän käytössä, jolloin saat hyvästä järjestelmästä parhaan hyödyn irti. Aallon Group on Netvisor Premium Plus Partner. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on erittäin vahva kokemus ja osaaminen Netvisorin käytöstä. Järjestelmään perehtyneet ammattilaisemme osaavat auttaa Sinua kaikissa järjestelmän käytön vaiheissa aina käyttöönotosta sen tehokkaaseen hyödyntämiseen taloushallinnon arjessa.

Netvisor on moderni järjestelmä, joka taipuu monenlaisiin tarpeisiin. Parhaan hyödyn järjestelmästä saat irti, kun tukenasi on osaava tilitoimisto. Aallon Group on Visma Netvisor Premium Plus Partner. Pyydä tarjous ja kerromme lisää.

Netvisorista saat parhaan hyödyn irti, kun tukenasi on järjestelmän tunteva ja osaava tilitoimisto.

Aallon Groupin Netvisorin käyttöön erikoistuneilla tiimeillä on vahva kokemus järjestelmän käytöstä. Meiltä saat kaiken tarvittavan tuen, jotta taloushallinto Netvisorilla rullaa. Saat aina avun sovelluksen käyttöönotosta koulutukseen ja arjen tukeen.

Hyvästä taloushallintojärjestelmästä parhaan hyödyn saat irti, kun tilitoimistosi hallitsee sen käytön ja mahdollisuudet hyvin. Aallon Groupilla on erittäin vahva Netvisor-osaaminen ja meillä työskentelee useita kymmeniä kovan tason Netvisor-käyttäjiä, joista moni on myös sertifioitu Netvisor-osaaja. Autamme Netvisorin ja sen eri osioiden käyttöönotoissa, ja tarvittaessa koulutamme sekä olemme tukena arjessa, jotta taloushallinnon rutiinit hoituvat sujuvasti ja luotettavasti. Aallon Groupilla on myös erikseen Netvisor-palkkoihin keskittynyt tiimi, joten asiakkaanamme saat myös Netvisor-järjestelmällä hoidettuihin palkka-asioihin parhaan mahdollisen tuen ja osaamisen.

Kaikki tuki Netvisorin käyttöönotosta arjen rutiineihin

Meillä työskentelee kymmeniä kokeneita taloushallinnon ammattilaisia, joilla on vankka Netvisor-tuntemus. Ammattilaisemme osaavat kokemuksellaan auttaa ja tukea aina järjestelmän käyttöönotosta sen tehokkaaseen hyödyntämiseen arjessa. Kun kirjanpitäjäsi ymmärtää järjestelmän mahdollisuudet ja tuntee liiketoimintasi, osaa hän taloushallinnon ammattilaisena tukea parhaalla mahdollisella tavalla yritystoimintasi kehitystä.

Netvisor-palkkoihin erikoistunut tiimi

Meillä Aallon Groupilla on myös puhtaasti Netvisor-järjestelmällä laskettuihin palkkoihin erikoistunut kokenut tiimi. Voit siis luottaa, että palkanlaskentasi on osaavissa käsissä. Palkka-asiantuntijamme varmistavat, että palkat maksetaan aina ajallaan ja oikein, ja osaavat hyödyntää Netvisorin tehokkaat ominaisuudet myös palkka-asioissa.

Sertifioitua Netvisor-osaamista

Useat taloushallinnon ammattilaisemme ovat sertifioineet Netvisor-osaamisensa. Se kertoo erittäin vahvasta järjestelmän tuntemuksesta – ja tämä auttaa myös sinua saamaan järjestelmästä parhaan hyödyn irti. Ammattilaisemme tuntevat sovelluksen mahdollisuudet ja osaavat hyödyntää niitä liiketoimintasi tueksi.

Laaja osaaminen eri järjestelmien liittämisestä Netvisoriin

Netvisorissa on laajat integraatiomahdollisuudet ja avoimet rajapinnat. Tämä mahdollistaa Netvisorin liittämisen useisiin eri järjestelmiin. Monilla asiakkaillamme onkin käytössä myös muita toiminnan kannalta tärkeitä järjestelmiä, ja meille on kertynyt erittäin laaja kokemus erilaisten järjestelmien liitämisestä Netvisoriin.

Aallon asiakkaiden kokemuksia Netvisorista ja sillä tuotetusta tilitioimistopalvelusta:

”Netvisorissa on hyvää se, että se on järkevästi integroitavissa muihin ohjelmistoihin. AirFaaS on harvinaisempi ohjelmisto, joten me pyysimme siihen integraatiota. Toki se maksoi jonkin verran, mutta ei siinä kovin kauan mennyt, kun tietoyhteydet jo toimivat”

Lue Combi Worksin referenssi täältä: Combi Works: Kirjanpidon oikeellisuus luo liiketoiminnalle vakaan pohjan

”Minä, toimistopäällikkö, reskontranhoitaja ja tilitoimiston kirjanpitäjä näemme kaiken tarvittavan tiedon reaaliaikaisesti. Meille tuo todella paljon helpotusta ja tekee työnteosta saumattomampaa, kun kaikki löytyy samasta järjestelmästä.”

Lue Bookersin referenssi täältä: “Ennen Netvisoria ajattelin, ettei ollut väliä, mitä taloushallinto-ohjelmistoa käyttää”

Haluatko kuulla lisää Netvisor-palvelustamme?

Jätä meille tarjouspyyntö, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Katsotaan yhdessä, miten saamme Netvisorista parhaan hyödyn juuri teidän liiketoiminnallenne!