Valitse sivu

Palkkahallinto- ja HR-ratkaisut

Aallon palkkahallinto- ja HR-järjestelmäratkaisut perustuvat oman tutun nimetyn palkkahallinnon asiantuntijan palveluun ja palvelussa tuotettuun palkkahallinnon tietoon. Monipuolinen palkkahallinnon ja HR:n palvelukokonaisuus mukautuu omaan tarpeeseesi. Voit halutessasi ulkoistaa meille pelkän palkanlaskennan tai ottaa lisäksi organisaatiosi käyttöön monipuolisen ammattilaisen tehokäyttöön viritetyn Mepco HRM palkkahallinto- ja HR-järjestelmäkokonaisuuden.

Pyydä tarjous

Aallon Palkka- ja HR-kokonaisuus

Modulaarinen palkka- ja HR-kokonaisuutemme perustuu aina sinulle nimetyn palkkahallinnon asiantuntijan tuottamaan ulkoistettuun palkkahallintoon.

WEB-työpöytä avaa myös Sinulle sähköisen kanavan palvelussa tuotetun palkkadatan äärelle ja tarjoaa käyttöösi edistyneet työkalut palkka- ja työsuhdetiedon käsittelyyn ja hallintaan. Aallon HR ja Kirjaamo puolestaan rikastavat WEB-työpöydän toiminnallisuuksia entisestään monipuoliseksi HR- tai kirjausjärjestelmäksi.

Valmiiksi paketoidut Mepco HRM-järjestelmäratkaisumme
on helppo ottaa käyttöön sellaisenaan tai tarvittaessa räätälöidä erikseen omiin tarpeisiin sopivaksi.

Ulkoistettu palkkahallinto ja palkanlaskenta palveluna

Satoi tai paistoi, palkat on maksettava. Meille ulkoistettu palkkahallinto ja palkanlaskenta perustuvat kasvolliselle ja henkilökohtaiselle, sinulle nimettyjen osaavien palkkahallinnon asiantuntijoiden tuottamalle palvelulle. Ulkoistaessasi palkkahallinnon ammattilaisillemme varmistut siitä, että yksi organisaatiosi tärkeimmistä hallinnollisista toiminnoista tulee hoidettua säädösten mukaisesti, oikein ja ajallaan.

Sähköiset palkkahallinnon ratkaisut Aallon valmiilla Mepco WEB-työpöydällä

Tarjoamamme palkkahallinnon sähköiset ratkaisut perustuvat ammattikäyttöön viritettyyn tehokkaaseen Mepco HRM -järjestelmään. Sähköinen palkkahallinto avaa sinulle pääsyn palkkapalveluissamme syntyvän tiedon äärelle ja tarjoaa käytettäväksesi muun muassa kattavat johtoa tukevat raportit ja monipuoliset työkalut koko työsuhteen elinkaaren hallintaan.

Lisäpontta Henkilöstöhallintoon Aallon HR-ratkaisuilla

Valmiiksi paketoitu Mepco HR-ratkaisumme
rikastaa entisestään sähköistä palkkahallintoa tarjoten sinulle HR-ammattilaisten käyttöön laadittuja toiminnallisuuksia, joiden avulla henkilöstöösi liittyvän tiedon hallinta
muuttuu järjestelmälliseksi, luotettavaksi
ja tehokkaaksi.

Kirjaamo-järjestelmällä selkeyttä tuntikirjauksiin

Aina erikseen organisaatiosi tarpeisiin räätälöitävä tuntikirjaus-sovellus Kirjaamo lisää palkkajärjestelmääsi monipuolisesti mukautettavat kirjausominaisuudet. Sillä voi kirjata tunteja, kappalemääriä tai kellonaikoja. Työntekijä kirjaa tiedot helppokäyttöisessä ja selkeässä kalenterinäkymässä. 

Harkitsetko palkkahallinnon ulkoistusta? Lataa aihetta käsittelevä oppaamme:

Näin tehostat liiketoimintaasi antamalla yrityksesi palkanlaskennan ja HR-toimintojen tukemisen taloushallinnon asiantuntijan käsiin.

Palkkahallinto on yksi yrityksen tärkeimmistä taloushallinnon toiminnoista, joka koskettaa käytännössä jokaisen organisaatiossa työskentelevän arkea. Samaan aikaan se on kuitenkin yksi liiketoiminnan helpoimmin ulkoistettavissa olevista osa-alueista.

Tämä opas auttaa arvioimaan palkkahallinnon ja HR-toimintojen ulkoistamisen hyötyjä ja kannattavuutta.

Artikkeleita palkkahallinnosta

Kannattaako palkanlaskenta ulkoistaa?

Kannattaako palkanlaskenta ulkoistaa?

Palkkahallinto on yrityksen kriittisimpiä osa-alueita ja palkanlaskennan ulkoistaminen voi olla perusteltua monestakin syystä. Parhaimmillaan ... Lue koko juttu»

Onko palkkahallinto suoritettu rimaa hipoen vai saatko siitä hyötyjä liiketoimintaasi?

Onko palkkahallinto suoritettu rimaa hipoen vai saatko siitä hyötyjä liiketoimintaasi?

Palkkahallinto ei ole pelkästään palkkojen laskentaa – ainakaan, jos se hoidetaan hyvin. Lue, mille kolmelle näkökulmalle palkkahallinnon ... Lue koko juttu»

5 syytä palkkahallinnon ulkoistamiseen

5 syytä palkkahallinnon ulkoistamiseen

Palkkahallinnon ulkoistaminen voi tuntua isolta päätökseltä. Samaan aikaan yrityksen ydintoiminnasta irrallinen elementti on kuitenkin yksi ... Lue koko juttu»

Palkkahallinnon järjestäminen – mitä se vaatii?

Palkkahallinnon järjestäminen – mitä se vaatii?

Jokaisessa yrityksessä, jossa maksetaan palkkoja, tarvitaan palkkahallintoa. Vaikka palkanlaskennan perusasiat ovat yleisesti ottaen ... Lue koko juttu»

Haluatko keskustella palkkahallinnon ulkoistuksesta tai HR-ratkaisuista asiantuntijamme kanssa?

Palkka- ja HR-palveluidemme asiantuntijat ovat aina valmiina neuvomaan ja vastaamaan ulkoistettuun palkkahallintoon ja sähköisiin järjestelmäratkaisuihimme liittyviin kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä minkälainen yksilöllinen palkkahallinnon ja HR-ratkaisuiden kokonaisuus sopisi juuri Sinulle.