Valitse sivu

Ulkoistettu palkkahallinto ja palkanlaskenta palveluna

Satoi tai paistoi, palkat on maksettava. Meille ulkoistettu palkkahallinto ja palkanlaskenta perustuvat kasvolliselle ja henkilökohtaiselle, Sinulle nimettyjen osaavien palkkahallinnon asiantuntijoiden tuottamalle palvelulle. Ulkoistaessasi palkkahallinnon ammattilaisillemme varmistut siitä, että yksi organisaatiosi tärkeimmistä hallinnollisista toiminnoista tulee hoidettua säädösten mukaisesti, oikein ja ajallaan.

Pyydä tarjousOpas palkkahallinnon ulkoistukseen

Valitse palkkahallinnon ulkoistuskumppaniksesi palveleva tilitoimisto

Palkkahallinto on yksi organisaation tärkeimmistä hallinnollisista toiminnoista: se koskettaa käytännössä jokaisen työyhteisön jäsenen arkea. Vahvasti säädeltyä palkkahallintoa hoitavien henkilöiden on oltava jatkuvasti ajan tasalla keskeisistä laeista, säännöksistä ja sopimuksista sekä seurattava niissä tapahtuvia muutoksia. Samaan aikaan yrityksen ydintoiminnasta irrallinen elementti on kuitenkin yksi helpoimmin ulkoistettavissa olevista hallinnon osa-alueista.

Meillä Sinua palvevat käyttöösi nimetyt palkkahallinnon asiantuntijat, jotka tutustuvat ja perehtyvät juuri Sinun organisaatiosi toimintaan ja palkanmaksun tarpeisiin. Näin oma palkkahallinnon asiantuntijasi on helposti tavoitettavissasi ja osaa tarjota neuvoja vaikeampiinkin palkkahallinnon kysymyksiin. 

Asiasi tuntevan ammattilaisen kokemus ja varmuus sekä ammattilaisten järjestelmät parantavat olennaisesti palkkahallinnon tehokkuutta ja lisäävät varmuutta toimintaan, joka voi puolestaan näkyä ulkoistuksen tarjoamina kustannushyötyinä.

Ulkoistetun palkkahallinnon palvelu toimii myös edistyneiden palkka- ja HR-ratkaisuiden alustana

Palkkapalveluidemme moottorina hyrrää ammattilaistemme tehokäyttöön viritetty järeä ja monipuolinen Mepco HRM-sovelluskokonaisuus, joka laajenee organisaatiosi tarpeen mukaan myös kattavaksi sähköiseksi palkka- ja HR-sovellukseksi. Tutustu tarkemmin tarjoamiimme sähköisiin palkka- ja HR-toiminnallisuuksiin, jotka rikastavat kasvollista palkkapalveluamme tuomalla saatavillesi monipuoliset digitaaliset työkalut.

Katso myös:

Sähköiset palkkahallinnon ratkaisut
Aallon HR-järjestelmäratkaisut

Räätälöity ulkoistetun palkkahallinnon palvelukokonaisuus voi sisältää esimerkiksi:

  • Kuukausi-, tunti- ja urakkapalkat
  • Ulkomaantyöskentely
  • Palkkojen maksatus ja niistä tehtävien pidätysten tilitys
  • Raportointi
  • Palkkalaskelmien toimittaminen
  • Palkkahallinnon sähköinen arkisto
  • Palkkatietoilmoitukset ja kuukausittaiset erillisilmoitukset tulorekisteriin
  • Ilmoitukset ja hakemukset KELAan
  • Ilmoitukset Tilastokeskukseen
  • Ilmoitukset työmarkkinajärjestöille

Tilitoimistoni tukee palkkahallinnossa

Nopeus, varmuus, asiantuntevuus sekä kustannustehokkuus palkanlaskennassa ovat Aallon Groupin neljä parasta piirrettä.

Henkilöstöpäällikkö
Saija Larsen, VRP Rakennuspalvelut Oy

Ulkoistettu palkkahallinto on huoleton tapa hoitaa työnantajalle kuuluvat kriittiset velvollisuudet

Palkkahallinnon ostaminen palveluna on erinomainen tapa hoitaa palkkoihin liittyvät päivittäiset rutiinit. Ulkoistus tarjoaa organisaatiosi käyttöön aina oikein mitoitetut palkanlaskennan resurssit ja ajantasaisen asiantuntemuksen.

Varmista organisaatiollesi riittävät palkkahallinnon resurssit - satoi tai paistoi

Palkkahallinto ja palkkojen oikea-aikainen maksaminen on yksi yrityksen kriittisimmistä hallinnollisista toimista. Meidän toimintamalliimme kuuluu, että nimetyn palkkahallinon asiantuntijan lisäksi myös varahenkilöt tutustuvat yrityksesi palkkahallinnon rutiineihin. Näin takaamme Sinulle riittävät ja osaavat palkanlaskennan resurssit myös loma- ja sairasajan sijaisuuksien hoitamiseen.

Palkkahallinnon tietojärjestelmät vaativat investointeja, asiantuntemusta ja ylläpitoa – kumppaninasi me pidämme huolen näistä

Palkkahallinnon ammattilaisille suunnattujen järjestelmien tehokäyttö vaatii osaamista sovelluksen käyttöönotossa, päivittäisessä käytössä ja myös ylläpidossa. Vuosittaiset laki- ja sopimusmuutokset edellyttävät palkkajärjestelmän jatkuvaa ylläpitoa puhumattakaan varmuuskopiointi- ja arkistointivelvoitteista. Palkkahallinnon kumppanina me kannamme järjestelmävastuun ja huolehdimme sovelluksen tehokkaasta hyödyntämisestä puolestasi.

Ulkoistettu palkkahallinto joustaa Sinun tarpeidesi mukaisesti

Ulkoistamalla palkkahallinnon varmistat, että käytössäsi olevat palkanlaskennan resurssit mukautuvat joustavasti organisaatiosi muutoksiin. Organisaatiosi kasvaessa lisäresurssit ovat helposti nopean yhteydenoton päässä, eikä Sinun tarvitse murehtia rekrytointiin liittyvistä riskeistä. Joustava palvelukokonaisuus tuo myös helpotuksen esimerkiksi tietyillä toimialoilla yleisiin palkanlaskennan vaihteleviin resurssitarpeisiin.

Palkkahallinnon ulkoistuksella saat käyttöösi koko tilitoimiston ammattitaidon ja osaamisen

Palkkahallintoa hoitavilla asiantuntijoillamme on taloushallinnon ja palkanlaskennan koulutus sekä useamman vuoden kokemus palkanlaskentatehtävistä. Jatkuva työskentely usean eri yrityksen palkanlaskennan parissa sekä säännöllinen koulutus takaavat palkanlaskijoidemme ajantasaisen ammattitaidon ylläpidon ja kehittymisen. Palveluksessamme on runsaasti Taloushallintoliiton palkkahallinnon koulutusohjelman (PHT) suorittaneita palkkahallinnon ja palkanlaskennan ammattilaisia. Henkilökohtaisen osaamisen lisäksi suurempi palkkatiimi takaa asiantuntijoillemme laajan osaajaverkoston tuen.

Ammattimainen palkkaprosessi takaa mielenrauhan palkkahallinnon tietosuoja- ja tietoturvakysymyksissä

Henkilöstö- ja palkkahallinnossa käsitellään runsaasti arkaluonteista henkilötietoa, jotka kuuluvat yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) piiriin. Näin palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvässä työssä ja sen prosesseissa on osattava huomioida asetuksen määräykset ja kouluttaa työtä tekevä henkilöstö noudattamaan erikseen dokumentoitua prosessia. Ulkoistaessasi palkkahallinnon meille voit luottaa siihen, että tietoturvallinen työprosessi on laadittu noudattamaan tietosuoja-asetuksen määräyksiä. Palkkoihin liittyvä dokumentaatio voidaan säilyttää kokonaisuudessaan meidän tietojärjestelmässämme, jolloin siihen on pääsy ainoastaan asiakkaan valtuuttamilla henkilöillä.

Harkitsetko palkkahallinnon ulkoistusta? Lataa aihetta käsittelevä oppaamme:

Näin tehostat liiketoimintaasi antamalla yrityksesi palkanlaskennan ja HR-toimintojen tukemisen taloushallinnon asiantuntijan käsiin.

Palkkahallinto on yksi yrityksen tärkeimmistä taloushallinnon toiminnoista, joka koskettaa käytännössä jokaisen organisaatiossa työskentelevän arkea. Samaan aikaan se on kuitenkin yksi liiketoiminnan helpoimmin ulkoistettavissa olevista osa-alueista.

Tämä opas auttaa arvioimaan palkkahallinnon ja HR-toimintojen ulkoistamisen hyötyjä ja kannattavuutta.

Mikset lopettaisi murehtimista ja antaisi  palkkahallinnon palvelualttiiden ammattilaistemme auttaa sinua hoitamaan työnantajana Sinulle kuuluvat kriittiset palkkahallinnon velvollisuudet?

Artikkeleita palkkahallinnosta

Kannattaako palkanlaskenta ulkoistaa?

Kannattaako palkanlaskenta ulkoistaa?

Palkkahallinto on yrityksen kriittisimpiä osa-alueita ja palkanlaskennan ulkoistaminen voi olla perusteltua monestakin syystä. Parhaimmillaan ... Lue koko juttu»

Onko palkkahallinto suoritettu rimaa hipoen vai saatko siitä hyötyjä liiketoimintaasi?

Onko palkkahallinto suoritettu rimaa hipoen vai saatko siitä hyötyjä liiketoimintaasi?

Palkkahallinto ei ole pelkästään palkkojen laskentaa – ainakaan, jos se hoidetaan hyvin. Lue, mille kolmelle näkökulmalle palkkahallinnon ... Lue koko juttu»

5 syytä palkkahallinnon ulkoistamiseen

5 syytä palkkahallinnon ulkoistamiseen

Palkkahallinnon ulkoistaminen voi tuntua isolta päätökseltä. Samaan aikaan yrityksen ydintoiminnasta irrallinen elementti on kuitenkin yksi ... Lue koko juttu»

Palkkahallinnon järjestäminen – mitä se vaatii?

Palkkahallinnon järjestäminen – mitä se vaatii?

Jokaisessa yrityksessä, jossa maksetaan palkkoja, tarvitaan palkkahallintoa. Vaikka palkanlaskennan perusasiat ovat yleisesti ottaen ... Lue koko juttu»

Haluatko keskustella palkkahallinnon ulkoistuksesta tai HR-ratkaisuista asiantuntijamme kanssa?

Palkka- ja HR-palveluidemme asiantuntijat ovat aina valmiina neuvomaan ja vastaamaan ulkoistettuun palkkahallintoon ja sähköisiin järjestelmäratkaisuihimme liittyviin kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä minkälainen yksilöllinen palkkahallinnon ja HR-ratkaisuiden kokonaisuus sopisi juuri Sinulle.