Valitse sivu

Tilitoimisto Tampere

Aallon Tampere
Tilitoimisto Aallon Tampere on pirkanmaalaisten yrittäjien pitkäaikainen taloushallinnon kumppani. Panostamme proaktiiviseen, luottamukselliseen, sitoutuneeseen ja henkilökohtaiseen palveluun. Tämän ansiosta monet asiakassuhteemme ovat pitkiä – olemme palvelleet monia tamperelaisia ja pirkanmaalaisia yrityksiä jopa yli yrittäjäsukupolvien. Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä ja selvitetään, kuinka voisimme auttaa ja olla hyödyksi juuri teille!
Sijainti ja yhteystiedotPyydä tarjous

Pirkanmaalainen, palveleva tilitoimisto Aallon Tampere

Tampereen ydinkeskustan kupeessa sijaitseva tilitoimisto Aallon Tampere on toiminut pirkanmaalaisten yrittäjien luotettuna taloushallinnon kumppanina jo vuodesta 1957, ensin Tampereen Kirjanpitotoimisto Oy:nä, nyttemmin Aallon Tampereena. Näiden vuosikymmenten kokemuksella olemme oppineet tuntemaan pirkanmaalaisten yritysten tarpeet perinpohjaisesti.

Tilitoimistossamme on vankka osaaminen, ammattitaito ja kokemus, sekä vahva halu kehittyä, jotta voimme vastata asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Etsimme myös parhaat tekniset ratkaisut ja työkalut asiakkaidemme arjen helpottamiseksi sekä liiketoiminnan kasvun tueksi. Henkilökuntamme osaamista ja ammattitaitoa pidämme ajan tasalla kouluttautumalla jatkuvasti.

Asiakkaitamme palvelemme aina proaktiivisella otteella, luottamuksella ja henkilökohtaisesti. Asiakaskuntamme koostuu niin isoista kuin pienistä yrityksistä, tarjoamme laajat tilitoimisto- ja taloushallinnon palvelut aina yrityksen tarpeen mukaan räätälöiden.

Aallon Tampere – tilitoimisto lyhyesti:

  • Tilitoimistopalvelua Pirkanmaalla jo vuodesta 1957
  • Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto
  • Vankka ammattiosaaminen
  • Laajat taloushallinnon palvelut
  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Sähköinen taloushallinto
  • Neuvontapalvelut
  • Henkilökohtainen palvelu – paikan päällä tai etänä

Henkilökohtaista, proaktiivista ja sitoutunutta tilitoimistopalvelua pirkanmaalaisittain

”Me Aallon Tampereen tilitoimistossa vannomme proaktiivisen, luottamuksellisen, sitoutuneen ja henkilökohtaisen tilitoimistopalvelun nimiin. Se on reseptimme erinomaiseen tilitoimistopalveluun ja tästä osoituksena ovat monet pitkät, jopa yrittäjäsukupolvia ylittävät asiakassuhteemme.

Vaikka sähköiset taloushallinnon järjestelmät ovat meille arkipäivää, emme piiloudu järjestelmien taakse. Meillä sinua palvelee aina tuttu taloushallinnon ammattilainen. Nimeämme jokaiselle asiakkaallemme henkilökohtaisen vastuukirjanpitäjän, joka toimii tuttuna yhteyshenkilönä ja omana taloushallinnon kumppanina. Vastuukirjanpitäjän tukena toimii aina joukko osaavia taloushallinnon ammattilaisia ja erikoisasiantuntijoita. Voit siis luottaa, että asioitasi hoidetaan katkotta myös loma-aikoina tai poissaolojen sattuessa, sekä saat aina tarvittavan tuen erilaisissa tilanteissa, jotka saattavat vaatia erikoisosaamista esimerkiksi juridiikasta tai verotuksesta. Monet asiat hoituvat etänä, jos niin haluat, mutta olet aina tervetullut myös Tampereen toimistollemme. Löydät meidät aivan Tampereen ydinkeskustan kupeesta.

Taloushallinnon alalla menestyminen on aina vaatinut aktiivista otetta ja valmiutta jatkuvaan kehittymiseen. Me tuomme asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi paitsi vuosikymmenten rautaisen kokemuksemme, myös halumme kehittyä, sekä etsiä ja löytää aina parempia ratkaisuja asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi. Näin varmistamme yhdessä, että liiketoimintaa viedään oikeaan suuntaan.”

Esa Takala

Aluejohtaja
+358 44 972 1370
esa.takala@aallon.fi

Tilitoimistopalvelut Tampereella asiantuntevasti ja korkealaatuisesti perheyrityksen palveluasenteella.

Taloushallinnon jokapäiväiset palvelut

Meiltä saat kaikki taloushallinnon päivittäiset palvelut kirjanpidosta palkanlaskentaan. Juuri sinun tarpeeseen sopivaksi palvelukokonaisuudeksi mitoitettuna.

Neuvontapalvelut

Yritystoiminnan eri vaiheissa tulee eteen tilanteita, jolloin asiantuntijan neuvoista voi olla suuri apu. Oli kyse sitten yhtiöjärjestelyistä, veroneuvonnasta tai talousjuridiikasta, ovat erikoisasiantuntijamme tukenasi kimuranteissakin kysymyksissä.

Talouden johtamispalvelut

Kaipaatko lisäpotkua raportointiin tai kattavampia tunnuslukuja päätöksenteon tueksi? Tarjoamme taloushallinnon tueksi myös räätälöityjä talouspäällikkö- ja controller-palveluita.

Toimialakohtaiset ratkaisut

Aallon Groupista löytyy erikoisosaamista usealta eri toimialalta. Meillä tilitoimisto Aallon Tampere -yksikössä on vahvaa osaamista kahvila- ja huoltamoliiketoiminnan erityispiirteistä.

Tilitoimisto Tampereella palvelee

Kaipaatko luotettavaa, henkilökohtaista ja laadukasta tilitoimistopalvelua? Tilitoimisto Aallon Tampere palvelee kaiken kokoisia asiakkaita ja räätälöimme taloushallinnon palvelut juuri teidän tarpeenne mukaan. Hyvillä sähköisillä ratkaisuilla voidaan sujuvoittaa taloushallinnon rutiineja, sinua palvelevat aina tutut ammattilaiset ja saat tukea sekä neuvoja yrityksen elinkaaren kaikissa eri vaiheissa. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille sopivimmat taloushallinnon ratkaisut!

Aallon Tampere: tilitoimiston asiakastarinoita

Retta Services Oy: ”Tarvitsimme ammattitaitoisen kumppanin laajan asiakaskuntamme palkkahallinnon tueksi”

Retta Services Oy: ”Tarvitsimme ammattitaitoisen kumppanin laajan asiakaskuntamme palkkahallinnon tueksi”

Retta on asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni, jonka asiakkaina on niin ... Lue koko juttu»

Harkitsetko taloushallinnon  ulkoistamista? Lue oppaasta, mitä kumppania valitessa kannattaa huomioida!

Luotettava tilitoimisto on yksi yrittäjän tärkeimmistä kumppaneista. Lataa opas, jossa kerromme, mistä tunnistat toimivan taloushallinnon kumppanuuden.

Niin ensimmäistä tilitoimistoa kuin uutta taloushallinnon kumppania etsiessä on tärkeää löytää itselleen sopiva kumppani.

Tämä opas on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja liike-elämän toimijoille tueksi taloushallinnon kumppanin valintaan.

Opas tilitoimistokumppanin valintaan

Aallon Tampere sijaitsee Tampellan historiallisessa miljöössä, aivan Tampereen ydinkeskustan tuntumassa.

Häkiläpolku 6, 33100 Tampere

Aallon Helsinki

Häkiläpolku 6,
33100 Tampere

Saapuminen Aallon Tampereelle

Tampereen toimistomme sijaitsee aivan keskustan tuntumassa ja meille on helppo tulla – niin omalla autolla kuin julkisilla yhteyksillä. Sijaitsemme alle kilometrin päässä Tampereen ydinkeskustasta, Tampellan historiallisessa miljöössä, osoitteessa Häkiläpolku 6.

Saapuessasi autolla, löydät pysäköintitilaa toimistomme välittömästä läheisyydestä.

Tervetuloa!

 

Tilitoimisto Aallon Tampere yhteystiedot

Esa Takala

Anne-Mari Bister

Talous- ja henkilöstöpäällikkö
+358 44 759 8483
anne-mari.bister@aallon.fi

Sanna Kantanen

Palvelupäällikkö, kehitys ja projektit
+358 44 735 7843
sanna.kantanen@aallon.fi

Minna Koskinen

Palvelupäällikkö, palkat
+358 40 706 4364
minna.koskinen@aallon.fi

Titta Lahtinen

Palvelupäällikkö, huoltamopalvelut
+358 50 599 2048
titta.lahtinen@aallon.fi

Helinä Opas

Taloushallinnon erityisasiantuntija
+358 44 735 7828
helina.opas@aallon.fi

Riitta Välimäki

Palvelupäällikkö, kirjanpito
+358 50 367 3850
riitta.valimaki@aallon.fi

Marko Riikkinen

Asiakkuusjohtaja, Pirkanmaa
+358 50 077 9111
marko.riikkinen@aallon.fi