Valitse sivu

Liiketoiminta

Aallon Groupin liiketoiminta perustuu tilitoimistopalveluiden ja niitä tukevien asiantuntijapalveluiden tarjoamiseen Suomessa toimiville yrityksille. Palvelut tuotetaan asiakasta lähellä, pääasiallisesti digitaalisena ja kuukausittain laskutettavana palvelukokonaisuutena.

Taloushallintopalvelut

Kaikki taloushallinnon päivittäiset palvelut ulkoistettuna, pääasiallisesti digitaalisina ja kuukausittain laskutettavana palvelukokonaisuutena.

Lue lisää taloushallintopalveluista

Palkkahallinto ja HR-ratkaisut

Ulkoistettu palkkahallinto sähköisesti toteutettuna palvelukokonaisuutena ja vahvistettuna monipuolisilla palkka- ja HR-järjestelmäratkaisuilla.

Lue lisää palkka- ja HR-ratkaisuista

Neuvontapalvelut

Syvempää asiantuntemusta vaativat palvelut. Näitä ovat esimerkiksi veroneuvonta, lakipalvelut, työsuhdeneuvonta ja yritysjärjestelyihin liittyvä neuvonta.

Lue lisää neuvontapalveluista

Talouden johtamispalvelut

Talouden johtamispalvelut tuottavat asiakkaan johdon tueksi talouden ja hallinnon informaatiota. Näitä palveluita ovat muun muassa ulkoistetut controller-, talouspäällikkö- ja HR-asiantuntijapalvelut.

Lue lisää talouden johtamispalveluista

Erikoistuneet toimialaratkaisut

Tehokkaan palvelutuotannon ja sääntelyn näkökulmasta toimialakohtaista erityisasiantuntemusta vaativia talouden palveluita. Tarjoamme erityisosaamista muun muassa IT-toimialalle, pääomasijoitusyhtiöille, säätiöille, rakennusalalle ja kiinteistöyhtiöille.

Lue lisää erikoistuneista toimialaratkaisuista