Valitse sivu

Tilitoimisto Helsinki

Aallon Helsinki
Tilitoimisto Aallon Helsinki tarjoaa kattavat tilitoimistopalvelut kaiken kokoisille yrityksille. Aallon Helsinki sijaitsee Helsingin Pasilassa, mutta hyvien sähköisten ratkaisujen ansiosta voit hyödyntää tilitoimistomme laadukkaita palveluita sijainnista riippumatta. Tutustu palveluihimme tarkemmin tai kysy lisää!
Sijainti ja yhteystiedotPyydä tarjous

Palveleva tilitoimisto Aallon Helsinki

Helsingissä sijaitseva tilitoimisto Aallon Helsinki palvelee kaiken kokoisia yrityksiä niin Helsingissä, koko pääkaupunkiseudulla, kuin tarvittaessa kauempaakin. Panostamme paitsi asiantuntijoidemme korkeatasoiseen osaamiseen ja palvelun laatuun, myös hyviin sähköisiin ratkaisuihin. Näiden ansiosta voimme palvella laadukkaasti sijainnista riippumatta. Sähköisiä palveluita tarjoamme omalla sähköisen taloushallinnon kokonaisvaltaisella ratkaisulla Aallon Portilla. Sen kehityksen lähtökohtana on ollut vastata asiakkaidemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Aallon Portti on sinun ja yhteyshenkilösi digitaalinen kohtaamispaikka ja juuri sinulle räätälöity taloushallinnon sähköinen työkalupakki. Lisäksi hyödynnämme alalla laajasti käytettyjä ohjelmistoja, kuten Netvisor, Procountor ja Fivaldi, sekä palkanlaskennassa Mepco.

Aallon Groupin tilitoimisto Helsingissä on palvellut tilitoimistoasiakkaita jo vuodesta 1963 alkaen. Olemme yksi suomalaisen taloushallintoalan pitkäaikaisimmista vaikuttajista ja olemme olleet mukana myös perustamassa alalla vahvan aseman saavuttanutta Taloushallintoliittoa. Luonnollisesti olemme Taloushallintoliiton auktorisoitu jäsentoimisto Helsingissä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pasilassa, jonne on helppo saapua, niin julkisilla kulkuvälineillä kuin autollakin.

Tilitoimiston palvelun korkeasta laadusta kertoo myös Helsingin yksikössä käytössä oleva ISO 9001 standardin mukainen laatujärjestelmä. Se on kansainvälisesti arvostettu ja Suomessa erittäin harvinainen. Standardoidun laatujärjestelmän avulla kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja ylläpidämme asiantuntijoidemme osaamista sekä prosessien sujuvuutta.

Tilitoimisto Aallon Helsingin asiakkaana sinua palvelevat aina tutut asiantuntijat. Saat henkilökohtaista palvelua ja tiedät, kuka asioitasi hoitaa. Ammattitaitoisen tiimin avulla varmistamme, että taloushallinnon rutiinit hoituvat katkotta, myös esimerkiksi loma-aikoina tai sairaustapauksen sattuessa.

Aallon Helsinki – tilitoimisto lyhyesti:

  • Tilitoimistopalvelua jo vuodesta 1963
  • Vankka ammattiosaaminen
  • ISO 9001 -laatusertifikaatti
  • Laajat taloushallinnon palvelut
  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Sähköinen taloushallinto
  • Neuvontapalvelut
  • Henkilökohtainen palvelu – paikan päällä tai etänä

Laatuun panostava tilitoimisto Helsingissä – osaava henkilöstö takaa erinomaisen asiakaskokemuksen

”Ensiluokkainen tilitoimistopalvelu syntyy ammattitaitoisten osaajien avulla. Kun asiantuntijoidemme osaaminen on huippuluokkaa ja he nauttivat työstään, heijastuu se suoraan asiakkaidemme saamaan erinomaiseen palveluun. Asiakkaanamme voit luottaa saavasi aina asiantuntevaa palvelua, tutuilta yhteyshenkilöiltä.

Kaikilla tilitoimistoammattilaisillamme on korkeatasoinen osaaminen ja panostamme asiantuntijoidemme jatkuvaan koulutukseen sekä kehitykseen. Kirjanpitäjän on oltava hyvin perillä paitsi taloushallinnon lainalaisuuksista, ajantasaisesta lainsäädännöstä, myös järjestelmiin liittyvistä muutoksista. Kun annat yrityksenne taloushallinnon ammattilaisen käsiin, sinun ei itse tarvitse pysyä perillä taloushallinnon koukeroista ja muuttuvasta lainsäädännöstä, vaan asiantuntijamme tukevat ja auttavat kaikissa yrityksesi elinkaaren vaiheissa.

Toimin itse tilitoimisto Aallon Helsinki -yksikössä aluejohtajana. Työssäni haluan auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään – ja siihen me Aallon Helsingissä tähtäämme. Me teemme töitä, jotta sinä menestyt!”

Kristiina Timperi

Aluejohtaja
+358 40 540 5249
kristiina.timperi@aallon.fi

Tilitoimistopalvelut Helsingissä asiantuntevasti ja korkealaatuisesti perheyrityksen palveluasenteella.

Taloushallinnon jokapäiväiset palvelut

Meiltä saat kaikki taloushallinnon päivittäiset palvelut kirjanpidosta palkanlaskentaan. Juuri sinun tarpeeseen sopivaksi palvelukokonaisuudeksi mitoitettuna.

Neuvontapalvelut

Yritystoiminnan eri vaiheissa tulee eteen tilanteita, jolloin asiantuntijan neuvoista voi olla suuri apu. Oli kyse sitten yhtiöjärjestelyistä, veroneuvonnasta tai talousjuridiikasta, ovat erikoisasiantuntijamme tukenasi kimuranteissakin kysymyksissä.

Talouden johtamispalvelut

Kaipaatko lisäpotkua raportointiin tai kattavampia tunnuslukuja päätöksenteon tueksi? Tarjoamme taloushallinnon tueksi myös räätälöityjä talouspäällikkö- ja controller-palveluita.

Toimialakohtaiset ratkaisut

Aallon Groupista löytyy erikoisosaamista usealta eri toimialalta, kuten rakennus- ja kiinteistöalan liiketoiminnasta. Meillä tilitoimisto Aallon Helsinki -yksikössä on erityisen vahva tuntemus arkkitehtitoimistojen taloushallinnosta.

Tilitoimisto Helsingissä palvelee

Kaipaatko luotettavaa, henkilökohtaista ja laadukasta tilitoimistopalvelua? Tilitoimisto Aallon Helsinki palvelee kaiken kokoisia asiakkaita ja räätälöimme taloushallinnon palvelut juuri teidän tarpeenne mukaan.

Hyvillä sähköisillä ratkaisuilla voidaan sujuvoittaa taloushallinnon rutiineja, sinua palvelevat aina tutut ammattilaiset ja saat tukea sekä neuvoja yrityksen elinkaaren kaikissa eri vaiheissa. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille sopivimmat taloushallinnon ratkaisut!

Aallon Helsinki: tilitoimiston asiakkaita

Kakadu Oy ja Silvana Oy: ”Olemme saaneet todella kokonaisvaltaista tukea liiketoimintamme kehittämiseen”

Kakadu Oy ja Silvana Oy: ”Olemme saaneet todella kokonaisvaltaista tukea liiketoimintamme kehittämiseen”

Muutamia vuosia sitten Kakadu Oy:llä tehtiin kartoitusta uuden tilitoimistokumppanin löytämiseksi. ”Meille oli todella tärkeää löytää ... Lue koko juttu»

Arco: ”Toimialamme tunteva taloushallinnon kumppani tuki isossa muutoksessa ja kehittää liiketoimintaa kanssamme”

Arco: ”Toimialamme tunteva taloushallinnon kumppani tuki isossa muutoksessa ja kehittää liiketoimintaa kanssamme”

Arco Architecture Company syntyi syksyllä 2021, kun kolme suomalaista huipputason arkkitehtitoimistoa yhdistivät voimansa. Tamperelainen Aihio ... Lue koko juttu»

Riemusta Oy: ”Tilitoimiston valinta on yksi tärkeimmistä asioista yritystä perustettaessa”

Riemusta Oy: ”Tilitoimiston valinta on yksi tärkeimmistä asioista yritystä perustettaessa”

Luottamuksen arvoisen tilitoimistokumppanin kanssa yrittäjät voivat keskittyä täysillä liiketoimintaansa. Arjen asiat rullaavat sujuvasti ... Lue koko juttu»

Norex Selected Brands Oy:lle tilitoimisto on kumppani, liiketoiminnan sparraaja ja muutostilanteiden tuki

Norex Selected Brands Oy:lle tilitoimisto on kumppani, liiketoiminnan sparraaja ja muutostilanteiden tuki

Norex Selected Brands Oy on viinien ja väkevien alkoholien maahantuoja ja agentuuri. Isoimmat asiakkaat ovat Alko ja ravintolat sekä verovapaa ... Lue koko juttu»

Harkitsetko taloushallinnon  ulkoistamista? Lue oppaasta, mitä kumppania valitessa kannattaa huomioida!

Luotettava tilitoimisto on yksi yrittäjän tärkeimmistä kumppaneista. Lataa opas, jossa kerromme, mistä tunnistat toimivan taloushallinnon kumppanuuden.

Niin ensimmäistä tilitoimistoa kuin uutta taloushallinnon kumppania etsiessä on tärkeää löytää itselleen sopiva kumppani.

Tämä opas on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja liike-elämän toimijoille tueksi taloushallinnon kumppanin valintaan.

Opas tilitoimistokumppanin valintaan

Aallon Helsinki sijaitsee Länsi-Pasilassa Esterinportin ja Pasilankadun kulmassa

Esterinportti 2, 00240 Helsinki

Aallon Helsinki

Esterinportti 2,
00250 Helsinki

Saapuminen omalla autolla

Maksullisia pysäköintipaikkoja on rajoitetusti rakennuksen edessä Esterinportin ajoratojen välissä. Kävelymatkan päästä löytyy myös lukuisia maksullisia parkkihalleja.

 

Saapuminen julkisilla yhteyksillä

Toimistollemme on hyvin helppo saapua julkisia liikenneyhteyksiä käyttäen. Toimistomme sijaitsee aivan kauppakeskus Triplan vieressä. Kävelymatkaa Pasilan asemalta on vain noin 500 metriä ja vierestä kulkee sekä raitiovaunu että busseja. Parhaiten löydät itsellesi sopivan yhteyden HSL:n reittioppaasta.

Tilitoimisto Aallon Helsinki yhteystiedot

Kristiina Timperi

Sara Helander

Minna Holm

Asiakaspalvelupäällikkö
+358 40 511 0369
minna.holm@aallon.fi

Hanna Jussila

Reskontran erityisasiantuntija, Tiimipäällikkö
+358 50 339 2031
hanna.jussila@aallon.fi

Niina Jussila

Asiakaspalvelupäällikkö
+358 40 572 5515
niina.jussila@aallon.fi

Johanna Jyrkönen

Palvelujohtaja, Palkkaliiketoiminta
+358 400 454 264
johanna.jyrkonen@aallon.fi

Sanna-Maria Kinnunen

Elina Lähteenkorva

Asiakaspalvelupäällikkö, palkkaliiketoiminta
+358 50 348 5367
elina.lahteenkorva@aallon.fi

Hannele Makkonen

Asiakaspalvelupäällikkö
+358 40 554 3747
hannele.makkonen@aallon.fi

Elisa Meriläinen

Asiakaspalvelupäällikkö, palkkaliiketoiminta
+358 50 323 4071
elisa.merilainen@aallon.fi

Kari Myllykangas

Asiakaspalvelupäällikkö
+358 40 120 4079
kari.myllykangas

Minna Ruuth

Asiakaspalvelupäällikkö
+358 40 742 5551
minna.ruuth@aallon.fi

Virva Saarinen

Johtaja, Netvisor-liiketoiminta
+358 45 650 8633
virva.saarinen@aallon.fi

Jyrki Siren

Palvelujohtaja, Fivaldi liiketoiminta
+358 400 998 907
jyrki.siren@aallon.fi

Anne Taavila

Asiakaspalvelupäällikkö
+358 40 715 3400
anne.taavila@aallon.fi

Margit Toivonen

Taloushallinnon erityisasiantuntija, Tiimipäällikkö
+358 50 343 7010
margit.toivonen@aallon.fi

Tiina Valtasaari

Asiakaspalvelupäällikkö
+358 40 096 7802
tiina.valtasaari@aallon.fi