Valitse sivu

Erikoistuneet toimialaratkaisut

Tarjoamme toimialakohtaisia palveluja ja vahvaa erityisosaamista esimerkiksi IT-toimialalle, pääomasijoitusyhtiöille, säätiöille, rakennusalalle ja kiinteistöyhtiöille. Ole yhteydessä niin mitoitetaan yhdessä sinun tarpeeseen sopivin palvelukokonaisuus.

Pyydä tarjous

Arkkitehtitoimistojen taloushallinto

Arkkitehtitoimistoissa ja niiden taloushallinnossa on tärkeää ymmärtää projektiluontoisen kirjanpidon haasteet sekä erityispiirteet. Kuten muissakin asiantuntijayrityksissä, usein suurimmat menoerät muodostuvat henkilöstökuluista. Toisaalta ammattitaitoinen henkilöstö on avainasemassa yrityksen menestyksen kannalta.

Rakennusalan taloushallinto

Rakennusalan kirjanpito vaatii paljon erityisosaamista. Kustannuspaikkarakenne on tarkempi kuin monilla muilla toimialoilla. Kirjanpitäjän on hallittava työmaihin, urakoihin ja projekteihin liittyvät yksityiskohdat.

huoltamoliiketoiminnan taloushallinto

Huoltamoliiketoiminnan taloushallinto

Huoltamo- ja kahvila-ravintolaliiketoiminnan taloushallinnossa on lukuisia alalle tyypillisiä ominaispiirteitä, joiden ymmärtäminen ei ole tilitoimistossa itsestäänselvyys. Huoltamoiden palvelemiseen erikoistunut yksikkömme tuntee alan taloushallinnon erityispiirteet ja pystyy sen avulla myös tukemaan sinua liiketoimintasi kehittämisessä.

IT-toimialan taloushallinto

IT-toimialan yritykset kaipaavat usein taloushallinnon kumppaniltaan erityisen nopeaa reagointia, integrointikykyä ja hyvää teknologista ymmärrystä. Palvelemme laajaa joukkoa etabloituneita IT-toimialan yrityksiä. Tämän lisäksi pystymme vastaamaan myös hyvin nopeaa skaalautumista tavoittelevien kasvuyritysten taloushallinnon erikoistarpeisiin.

Kiinteistöalan taloushallinto

Tarjoamme taloyhtiöille ja isännöintiyrityksille asiantuntevaa, yksilöllisesti räätälöityä tilitoimisto- ja taloushallintopalvelua. Monipuoliset palvelumme helpottavat asunto-osakeyhtiön arkea ja varmistavat sen, että taloyhtiön kirjanpito on osaavissa käsissä.

Pääomasijoitusyhtiöiden taloushallinto

Sijoitusyhtiöillä taloushallintoon kohdistuvat erityistarpeet asettavat taloushallinnon kumppanille usein poikkeuksellisia osaamisvaatimuksia. Meillä on vuosien kokemus pääomasijoitusyhtiöiden erikoistarpeiden hoitamisesta.

Säätiöiden taloushallinto

Säätiöiden taloushallinnossa on useita lakisääteisiä eroja suhteessa liikeyrityksiin kohdistuviin säädöksiin. Meiltä löydät kattavan osaamisen säätiöiden taloushallinnon säntilliseen hoitamiseen.

Artikkeleita toimialakohtaisesta taloushallinnosta

Arkkitehtitoimiston taloushallinnossa on ymmärrettävä projektiluontoisen kirjanpidon haasteet

Arkkitehtitoimiston taloushallinnossa on ymmärrettävä projektiluontoisen kirjanpidon haasteet

Asiantuntijayritysten, kuten arkkitehtitoimistojen toiminta on projekti- ja palveluliiketoimintaa, johon liittyy kirjanpidon näkökulmasta useita ... Lue koko juttu»

Liikenteen murros vaikuttaa myös huoltamojen taloushallintoon – mitä alan erikoispiirteistä pitäisi ymmärtää?

Liikenteen murros vaikuttaa myös huoltamojen taloushallintoon – mitä alan erikoispiirteistä pitäisi ymmärtää?

Huoltamotoimintaan liittyy taloushallinnon näkökulmasta paljon erikoispiirteitä, jotka on tunnettava ja hallittava. Toisaalta liikenne on ... Lue koko juttu»

Milloin kannattaa valita tilitoimisto, joka tuntee yrityksesi toimialan hyvin? Ainakin näillä aloilla!

Milloin kannattaa valita tilitoimisto, joka tuntee yrityksesi toimialan hyvin? Ainakin näillä aloilla!

Tietyillä aloilla tilitoimiston toimialakohtaisesta osaamisesta on ehdottomasti hyötyä. Kun alaan liittyy erityistä lainsäädäntöä, merkittäviä ... Lue koko juttu»

Toimialaasi erikoistunut tilitoimisto voi tarjota uudenlaista osaamista yrityksen johdon tueksi

Toimialaasi erikoistunut tilitoimisto voi tarjota uudenlaista osaamista yrityksen johdon tueksi

Kun tilitoimisto tuntee hyvin toimialan, jolla yrityksesi toimii, voi yhteistyö olla erityisen hedelmällistä. Parhaimmillaan toimialaasi ... Lue koko juttu»

Haluatko keskustella toimialaerikoistuneesta talous- ja palkkahallinnosta asiantuntijamme kanssa?

Asiantuntijamme ovat aina valmiina neuvomaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä minkälainen talous- ja palkkahallinnon ratkaisu soveltuisi Sinulle.

Sara Helander

Esa Takala

Juho Veteläinen

Myyntipäällikkö
Aallon Pohjoinen
+358 50 375 8761
juho.vetelainen@aallon.fi

Sanna Mäkinen

Kiinteistö- ja rakennustoimialat
+358 44 700 8119
sanna.makinen@aallon.fi