Valitse sivu

Sähköinen palkkahallinto Aallon valmiilla Mepco WEB-työpöydällä

Tarjoamamme palkkahallinnon sähköiset ratkaisut perustuvat ammattikäyttöön viritettyyn tehokkaaseen Mepco HRM -järjestelmään. Sähköinen palkkahallinto avaa sinulle pääsyn palkkapalveluissamme syntyvän tiedon äärelle ja tarjoaa käytettäväksesi muun muassa kattavat johtoa tukevat raportit ja monipuoliset työkalut koko työsuhteen elinkaaren hallintaan.

Pyydä tarjousOpas palkkahallinnon ulkoistamiseen

Aallon Mepco WEB-työpöytä tarjoaa reaaliaikaisen sähköisen näkyvyyden organisaatiosi palkkadataan

Aallon asiakkaille räätälöity Mepcon WEB-työpöytä toimii tarjoamiemme sähköisten palkkahallinnon palveluiden perustana. Se avaa palkkapalvelumme asiakkaalle pääsyn tuottamaamme palkkadataan reaaliajassa. Näin moderni sähköisen palkkahallinnon sovellus rikastaa kasvollisesti tuotettua palkanlaskennan palveluamme entisestään. Lisäksi WEB-työpöytä tarjoaa käyttöösi monipuolisia omaa toimintaasi tehostavia työkaluja esimerkiksi työsuhteiden hallintaan sekä palkka-, loma- ja poissaolotietojen sähköiseen ja tietoturvalliseen käsittelyyn ja toimittamiseen.

Valmis ratkaisu on helppo ottaa käyttöön sellaisenaan tai tarvittaessa räätälöidä organisaatiosi tarpeisiin sopiviksi.

Katso myös:

Ulkoistettu palkkahallinnon ja palkanlaskennan palvelukokonaisuus
Aallon HR-järjestelmäratkaisut

WEB-työpöydän toiminnallisuuksia:

  • Työsuhteen perustaminen
  • Työntekijän perustietojen muokkaaminen
  • Työsuhteen- ja palkkatietojen muokkaaminen
  • Työsuhteen päättymisen rutiinien hallinta (työkalujen palautukset, käyttöoikeuksien sulkemiset ym.)
  • Hälytykset koeaikojen ja määräaikaisuuksien päättymisestä
  • Lomien ja poissaolojen ilmoittaminen ja hyväksyminen
  • Vuosilomakertymien seuranta
  • Loma- ja poissaolokalenteri resurssoinnin helpottamiseen ja kokonaiskuvan hahmottamiseen
  • Reaaliaikaiset raporttikyselyt ylitöistä, palkkatapahtumista, työajanlyhennyksistä, liukumista ja työaikapankin saldoista.

Tilitoimistoni tukee palkkahallinnossa

Palkkahallinto ei ole ydinbisnestämme, joten oli järkevää ulkoistaa se ammattitaitoiselle kumppanille. Aallon Groupilla on vahva osaaminen Mepco-järjestelmästä, joka on palkkahallinnossa tärkeää.

Talouspalveluiden johtaja,
Mikael Strann, Retta Services Oy

Ota työsuhteiden koko elinkaari hallintaasi sähköisen palkkahallinnon ratkaisuilla

Koko henkilöstön työsuhteiden elinkaari omissa käsissäsi: perusta, ylläpidä ja hallitse työsuhteita ja niiden päättymistä. Muokkaa tietoja itse tai kevennä henkilöstön hallinnan kuormaa antamalla työntekijöiden itse ylläpitää omia muuttuvia perustietojaan. Huolehdi työsuhteen dokumenteista ja keskitä ne yhteen tietoturvalliseen paikkaan. Varmista tietojen oikeellisuus ja pysy kärryillä työsuhteiden määräajoista, kuten koeaikojen ja määräaikaisten työsuhteiden päättymisestä.

Loma- ja poissaolotietosi yhdessä paikassa ilman erillisiä lomalistoja ja ikuista vuosilomapäivien laskentaa

Sähköinen palkkahallinnon järjestelmämme tuo selkeyden lomakertymiin ja niiden ainaiseen laskemiseen. Loma- ja poissaolotietojen ilmoittaminen suoraan järjestelmän kautta poistaa tarpeen erillisille lomalistoille ja helpottaa kokonaiskuvan hahmottamista. Tuuraukset ja loma-ajan resurssointi helpottuu tuntuvasti, kun tekijöiden poissaolot näkyvät aina samassa paikassa.

Suojattu järjestelmä ja rajatut oikeudet lisäävät tietoturvaa ja helpottavat tietosuoja-asetuksen noudattamista palkkahallinnossa

Järjestelmän rajatut oikeudet takaavat sen, että ainoastaan oikeilla henkilöillä on pääsy arkaluontoiseen palkka- ja henkilötietoon. Palkka- ja henkilötietojen toimittaminen suojatun järjestelmän kautta on tietoturvallista. Unohda hankalat sähköpostien salaukset ja salaamattomiin viesteihin liittyvä tietoturvariski. Turvallisen järjestelmän kautta viestiessä vältät myös sähköpostilaatikoissa lojuvien tietosuojasäädösten alaisten henkilötietojen kertymisen.

Työsuhteen elinkaaren tiedot, rutiinit ja dokumentaatio hallussasi

Työsuhteen alkuun, loppuun ja koko sen kestoon liittyy tiettyjä tietoja ja rutiineja, joiden järjestelmällinen hallinta helpottuu olennaisesti ratkaisumme avulla. WEB-työpöydällä hallinnoit ja muokkaat työntekijään, työsuhteeseen ja palkkoihin liittyviä tietoja sekä säilöt niihin liittyvät dokumentit tietoturvallisesti.

Reaaliaikaiset raporttikyselyt tuovat ajantasaisen palkkahallinnon tiedon saatavillesi

Monipuoliset raportit tarjoavat kattavan kokonaisnäkyvyyden dataan henkilöstön takana. Raportointi voidaan hajauttaa organisaatioon käyttäjärooleihin ja oikeuksiin perustuen. Käyttäjät saavat tarvitsemansa tiedot suorilla raporttikyselyillä järjestelmästä ja voivat halutessaan purkaa raportit PDF- tai taulukkomuotoisina ulos järjestelmästä.

Hälytykset ja ajastetut ilmoitukset auttavat työnantajaa pysymään kärryillä työsuhteiden tilasta

Järjestelmän automatisoidut hälytykset voivat muistuttaa Sinua esimerkiksi määräaikaisten työsuhteiden ja koeaikojen päättymisestä. Näin pysyt aina kärryillä tärkeistä työsuhteeseen liittyvistä päivämääristä.

Harkitsetko palkkahallinnon ulkoistusta? Lataa aihetta käsittelevä oppaamme:

Näin tehostat liiketoimintaasi antamalla yrityksesi palkanlaskennan ja HR-toimintojen tukemisen taloushallinnon asiantuntijan käsiin.

Palkkahallinto on yksi yrityksen tärkeimmistä taloushallinnon toiminnoista, joka koskettaa käytännössä jokaisen organisaatiossa työskentelevän arkea. Samaan aikaan se on kuitenkin yksi liiketoiminnan helpoimmin ulkoistettavissa olevista osa-alueista.

Tämä opas auttaa arvioimaan palkkahallinnon ja HR-toimintojen ulkoistamisen hyötyjä ja kannattavuutta.

Siirrä palkkahallintosi nykyaikaan ja ota käyttöösi  monipuolinen sähköisen palkkahallinnon ratkaisu, joka tuo palkkahallinnon datan ja monipuoliset työkalut organisaatiosi hyödynnettäväksi

Artikkeleita palkkahallinnosta

Kannattaako palkanlaskenta ulkoistaa?

Kannattaako palkanlaskenta ulkoistaa?

Palkkahallinto on yrityksen kriittisimpiä osa-alueita ja palkanlaskennan ulkoistaminen voi olla perusteltua monestakin syystä. Parhaimmillaan ... Lue koko juttu»

Onko palkkahallinto suoritettu rimaa hipoen vai saatko siitä hyötyjä liiketoimintaasi?

Onko palkkahallinto suoritettu rimaa hipoen vai saatko siitä hyötyjä liiketoimintaasi?

Palkkahallinto ei ole pelkästään palkkojen laskentaa – ainakaan, jos se hoidetaan hyvin. Lue, mille kolmelle näkökulmalle palkkahallinnon ... Lue koko juttu»

5 syytä palkkahallinnon ulkoistamiseen

5 syytä palkkahallinnon ulkoistamiseen

Palkkahallinnon ulkoistaminen voi tuntua isolta päätökseltä. Samaan aikaan yrityksen ydintoiminnasta irrallinen elementti on kuitenkin yksi ... Lue koko juttu»

Palkkahallinnon järjestäminen – mitä se vaatii?

Palkkahallinnon järjestäminen – mitä se vaatii?

Jokaisessa yrityksessä, jossa maksetaan palkkoja, tarvitaan palkkahallintoa. Vaikka palkanlaskennan perusasiat ovat yleisesti ottaen ... Lue koko juttu»

Haluatko keskustella palkkahallinnon ulkoistuksesta tai HR-ratkaisuista asiantuntijamme kanssa?

Palkka- ja HR-palveluidemme asiantuntijat ovat aina valmiina neuvomaan ja vastaamaan ulkoistettuun palkkahallintoon ja sähköisiin järjestelmäratkaisuihimme liittyviin kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä minkälainen yksilöllinen palkkahallinnon ja HR-ratkaisuiden kokonaisuus sopisi juuri Sinulle.