Valitse sivu

Strategia

Visio:

Haluamme olla alan suositelluin kumppani ja työnantaja.

Strategia

Strategiamme keskiössä on korkea asiakastyytyväisyys, jota vahvistamme keskittymällä erityisesti digitalisoituihin tehokkaisiin prosesseihin, laadukkaisiin ja henkilökohtaisiin asiantuntijapalveluihin sekä henkilöstötyytyväisyyteen ja työhyvinvointiin. Pyrimme korkean henkilöstötyytyväisyyden avulla olemaan houkutteleva työnantaja alamme huippuasiantuntijoille. Näkemyksemme mukaan liiketoiminnan perusprosessien digitalisoiminen on keskeinen menestystekijä niin meille kuin asiakkaillemmekin.

1. Tilitoimistoni huolehtii.

Huolehdimme työntekijöistämme. Hyvä työnantajamielikuva ja mielenkiintoiset työtehtävät auttavat meitä myös parhaiden uusien asiantuntijoiden palkkaamisessa. Tyytyväiset ja motivoituneet huippuasiantuntijat parantavat palveluiden laatua ja asiakkaan palvelukokemusta.

2. Tilitoimistoni palvelee.

Toimitamme sen, mistä olemme sopineet ja usein enemmänkin. Tehokkaat ja sujuvat digitaaliset prosessit auttavat vastaamaan asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin. Asiakas saa meiltä huolehtivaa ja laadukasta henkilökohtaista asiantuntijapalvelua.

3. Tilitoimistoni kasvaa.

Henkilöstötyytyväisyys ja asiakastyytyväisyys tuottavat meille orgaanista kasvua. Tavoitteenamme on kasvaa myös yritysostoin konsolidoituvassa markkinassa. Toteutamme lähtökohtaisesti uusien tilitoimistojen yhdistymiset konserniin osittain osakevaihdolla, mikä tarjoaa mahdollisuuden jatkaa omistajuutta menestystä ja arvonnousua tavoittelevassa kokonaisuudessa. Pyrimme olemaan houkuttelevin joukkue tilitoimistoyrittäjälle.