Valitse sivu

Sähköinen yhteydenpito ja yrityshallinto

Meidän mielestämme taloushallinnon digitalisaatiolla ja erilaisilla sähköisillä työkaluilla ei ole mahdollista korvata tilitoimiston tuottamaa korkealaatuista ja huolehtivaa kasvollista asiantuntijapalvelua ja neuvontaa. Hyvien järjestelmien tehtävä on ennen kaikkea poistaa asiakasorganisaation ja tilitoimiston rutiinityötä, sujuvoittaa yhteistyötä ja vapauttaa tilitoimiston aikaa nimenomaan konsultoivaan asiakaspalveluun.

Pyydä tarjousAallon Portti demo

Aallon Portti on sinun ja kasvollisen asiantuntijasi digitaalinen kohtaamispiste

Hyvän tilitoimiston palveluun kuuluu modernien työkalujen lisäksi myös olennaisesti henkilökohtainen palvelu. Automaation ja robotiikan lisääntyessä osana järjestelmiä, aidon kohtaamisen ja palvelun tarve säilyy. Palvelutilanteet voivat jatkossakin tapahtua kasvokkain tai esimerkiksi etäyhteyden yli. Digitaalisten välineiden tai etäyhteyden yli tarjotussa laadukkaassa palvelussa tulisi kuitenkin mielestämme korostua asiakkaan tunteminen ja asiakkaalle nimetyt asiantuntijat, joita voi halutessaan saapua tapaamaan myös toimistolle.

Aallon Portti on moderni asiakasportaali, tietoturvallinen viestintäkanava ja organisaatiohallinnon digitaalinen dokumenttiarkisto

Aallon Portti on reaaliaikainen väylä sähköisen talous- ja palkkahallintosi tiedon äärelle. Se on sinun ja yhteyshenkilösi digitaalinen kohtaamispaikka verkossa sekä työkalupakkisi kaikkien talous- ja palkkahallinnon tarpeidesi ratkaisemiseksi.

Palvelusta löytyy kaikki Sinulle räätälöityyn palveluratkaisuun sisältyvät raportit ja taloushallinnon digitaaliset työkalut nopeasti, helposti ja turvallisesti. Uskomme digitaalisen taloushallinnon kuuluvan jokaiselle yritykselle. Tämän vuoksi Aallon Portin asiakasportaaliin liittyvät viestintää, tiedottamista ja dokumenttien hallintaa tehostavat toiminnallisuudet on jokaisen asiakkaamme saatavilla riippumatta siitä, mitä muita sähköisen taloushallinnon ratkaisuita tällä on käytössään.

Aallon Portti – asiakasportaalimme:

  • Digitaalinen kohtaamispaikka Sinun ja Sinulle nimettyjen asiantuntijoiden välille.
  • Tietoturvallinen väylä sensitiivisen materiaalin siirtämiselle.
  • Sähköinen arkisto organisaatiosi hallinnollisille dokumenteille.
  • Uutis- ja tietopalvelu taloushallinnon, verotuksen ja liike-elämän teemoihin.
  • On kaikkien asiakkaidemme käytettävissä.
  • Asiakkaan sähköisen taloushallinnon työkalupakki.

Tilitoimistoni palvelee sähköisesti

Aallon Groupilla on panostettu digitaaliseen asiointiin, joka tehostaa ja helpottaa arkea. Sähköisen taloushallinnon järjestelmä Aallon Portti on sujuvoittanut prosesseja entisestään.

Talouspalveluiden johtaja
Mikael Strann, Retta Services Oy

Aallon Portti sisältää kaiken olennaisen talous- ja palkkahallinnon asioidesi digitaaliseen hoitamiseen.

Aallon Portin viestintään, tiedottamiseen ja dokumenttihallintaan liittyvät toiminnallisuudet muodostavat asiakasportaalimme perustan ja ytimen. Monipuolisten toiminnallisuuksien on tarkoitus sujuvoittaa nimettyen asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme yhteydenpitoa ja organisaation sensitiivisen tiedon jakamista turvallisessa ympäristössä.

Arkisto tärkeille hallinnollisille dokumenteille

Säilömme digitaalisesti toimintaasi koskevat tärkeät dokumentit, kuten yhtiön perustamisasiakirjat, viralliset kokouspöytäkirjat, tilinpäätökset, sopimukset sekä talous- ja palkkahallinnon raportit. Käyttöoikeus dokumenttiarkiston eri osioihin, kuten palkkahallinnon sensitiiviseen dataan, voidaan rajata asiakkaan toiveiden mukaisesti eri käyttäjille.

Omien dokumenttien tallentaminen

Aallon Portti tarjoaa käyttöösi helpon pilviarkiston, johon tallennat yrityksesi omaa materiaalia. Arkisto sopii erinomaisesti esimerkiksi organisaation sopimusten sekä johtoryhmän ja hallituksen materiaalien jakeluun ja taltiointiin. Dokumenttiarkiston kautta organisaation tärkeät asiakirjat ovat aina oikeiden henkilöiden saatavilla.

Sähköiset allekirjoitukset organisaation yrityshallinnon dokumentteihin

Aallon Portin kautta organisatiosi edustajat allekirjoittavat nopeasti organisaation talous- ja yrityshallintoon liittyvät dokumentit kuten tilinpäätökset, pöytäkirjat ja muut tilitoimiston sinulle laatimat asiakirjat.

Tietoturvallinen kanava kirjanpidon ja palkanlaskennan materiaalin toimittamiselle

Unohda vaivalloinen salattujen sähköpostien kanssa puuhaaminen. Aallon Portin kautta toimitat talous- ja palkkahallinnon materiaalit meille ilman sähköpostitse tapahtuvan kommunikaation haavoittuvuutta tai salattujen sähköpostien availun ja lähettämisen vaivaa.

Asiakas- ja palvelutiedotteet yhdessä paikassa

Aallon Portti on kanavamme asiakastiedottamiseen. Tiedotamme järjestelmässä mahdollisista palveluumme liittyvistä poikkeuksista ja tulevista muutoksista. Portaalista löydät myös asiakastiedotteemme sekä neljä kertaa vuodessa julkasitavat Aallon-info -asiakaslehdet.

Keskustelualueet ja tietoturvallinen yhteydenpito

Tietoturvallinen keskustelu, jonka lukuoikeudet on rajattavissa eri keskustelualueille. Näin organisaatiosi eri toiminnot voivat keskustella yhteyshenkilöikseen nimettyjen asiantuntijoidemme kanssa luottamuksellisesti. Keskusteluiden liitetiedostot tarjoavat tietoturvallisen kanavan erilaisten materiaalien toimittamiseen. Arkistoitavat viestiketjut ja keskusteluhistoria varmistavat, että tilitoimiston asiantuntijoiden kanssa käydyt keskustelut eivät katoa.

Talous- ja palkkahallinnon palveluun kuuluvien staattisten raporttien turvallinen arkisto

Toimitamme ja arkistoimme talous- ja palkkahallintopalveluusi sisältyvät raportit Aallon Portin kautta. Muokattavien oikeuksien ansiosta tietyt raportit ovat aina oikeiden henkilöiden saatavilla. Rajattujen lukuoikeuksien vuoksi sensitiivinen tietosi on säilössä GDPR-säädösten mukaisesti. 

Asiantuntijoidemme kuratoima uutispalvelu

Palvelusta löydät talous-, palkka- ja yrityshallinnon, verotuksen ja yritysjuridiikan erikoisasiantuntijoidemme laatimaa uutissisältöä. Uutispalvelussa julkaisemme asiakkaillemme tarkoitettua asiantuntijoidemme kuratoimia uutisia, jotka käsittelevät muun muassa liike-elämän, yritystoiminnan ja talouden teemoja.

Asiakkaillemme tarkoitetut koulutus- ja ohjemateriaalit, dokumentit ja lomakepohjat

Kirjanpitosi lisäksi ammattilaisemme tuottavat runsaasti hyödyllistä dokumentti- ja lomakepohjia sekä koulutus- ja asiantuntijamateriaalia, jonka julkaisemme Aallon Porttiin asiakkaidemme saataville.

Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille Aallon Portin esittelypyyntö, niin asiantuntijamme kertovat sinulle mielellään lisää sähköisen taloushallinnon ratkaisuistamme.

Anna yrityksen kirjanpito asiantuntijoidemme hoidettavaksi ja ota sähköisen taloushallinnon liiketoiminnalliset hyödyt haltuusi. Meistä saat luotettavan kumppanin niin arjen rutiiniongelmien ratkomiseen kuin kokeneen taloushallinnon asiantuntijan osaamista vaativien kysymysten selvittämiseen.

Artikkeleita sähköisestä taloushallinnosta

Vinkit sähköisen taloushallintojärjestelmän valintaan

Vinkit sähköisen taloushallintojärjestelmän valintaan

Parhaimmillaan sähköinen taloushallinto säästää aikaa, sujuvoittaa arkea ja minimoi virheet. Markkinoilla on lukuisia erilaisia sähköisen ... Lue koko juttu»

Sähköisen taloushallinnon hyödyt – miksi sähköinen taloushallinto kannattaa?

Sähköisen taloushallinnon hyödyt – miksi sähköinen taloushallinto kannattaa?

Taloushallinnon sähköistäminen on järkevää monesta eri näkökulmasta. Parhaimmillaan sähköinen taloushallinto sujuvoittaa työtä, tuo säästöä ... Lue koko juttu»

Mitä on sähköinen taloushallinto?

Mitä on sähköinen taloushallinto?

Sähköinen taloushallinto on nykypäivää, mutta mitä se käytännössä tarkoittaa? Pitääkö jokaisen yrityksen siirtyä sähköiseen taloushallintoon, ... Lue koko juttu»

Mitä sähköinen taloushallinto maksaa ja muut yleisimmät kysymykset

Mitä sähköinen taloushallinto maksaa ja muut yleisimmät kysymykset

Onko sähköinen taloushallinto kallista, ja kuinka arvioida siitä muodostuvat todelliset kulut? Jos siirryn sähköisiin ratkaisuihin, saanko enää ... Lue koko juttu»

Haluatko keskustella sinulle sopivimmasta sähköisen taloushallinnon ratkaisusta?

Asiantuntijamme ovat aina valmiina neuvomaan ja vastaamaan sähköiseen taloushallintoon ja taloushallinnon järjestelmiin liittyviin kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä minkälainen sähköisen taloushallinnon ratkaisu soveltuu sinulle parhaiten.