Valitse sivu

Ulkoistettu taloushallinto

Tarjoamme Sinulle ulkoistetun taloushallinnon palvelukokonaisuuden, joka sovitetaan organisaatiosi tarpeisiin. Tuotamme nykyaikaisin menetelmin taloushallinnon päätöksenteossa tarvittavaa informaatiota oikeaan aikaan ja oikeassa muodossa. Sähköiset taloushallinnon työkalumme ja prosessimme mahdollistavat tehokkaan työskentelyn sekä tarjoavat Sinulle reaaliaikaisen näkyvyyden omaan talouteesi.

Pyydä tarjousOpas: Näin tunnistat hyvän kumppanin

Valitse taloushallinnon kumppaniksi kasvollisesti palveleva tilitoimisto

Aallon Groupilta saat suuren tilitoimiston osaamisen ja asiantuntemuksen paikallisella kasvollisella palvelulla. Ulkoistetun taloushallinnon kokonaisuus muodostuu useista eri osa-alueista, joista voit itse valita haluamasi palvelut.

 Joustava palveluvalikoimamme mitoitetaan aina organisaatiosi kulloiseenkin tilanteeseen sopivaksi. Jos taloushallintoon liittyvät tarpeesi myöhemmin muuttuvat yrityskasvun, tavoitteiden tai markkinatilanteen muutosten myötä, myös palvelumme joustaa muutosten mukana.

 Päivittäisen taloushallinnon lisäksi tarjoamme tukea liiketoimintasi kasvun ja kannattavuuden luontiin. Voimme tuoda organisaatiosi käyttöön talousjohdon osaamista, jonka varassa Sinun on helpompi ja varmempi tehdä yritystäsi koskevia päätöksiä.

Meillä asioitasi hoitavat organisaatiollesi nimetyt ammattilaiset, joihin on helppo olla yhteydessä sekä puhelimitse että paikan päällä käymällä. Näin Sinua palvelevat henkilöt ovat aina ajan tasalla organisaatiosi yksilöllisestä tilanteesta, ja heillä on hyvät edellytykset tarjota siihen soveltuvaa tukea.

Ulkoistettu taloushallinto voi tarjota organisaatiollesi:

  • Riittävät ja joustavat resurssit
  • Ammattitaitoinen ja jatkuvasti koulutettava henkilökunta
  • Tutkitusti huippuhyvä ja ystävällinen palvelu
  • Monipuoliset modernit taloushallinnon työkalut
  • Reaaliaikaisesti käytettävissä oleva informaatio
  • Integraatiomahdollisuudet yrityksen omiin järjestelmiin
  • Tietojen luottamuksellisuus, käytettävyys ja säilyvyys varmistettu
  • Sähköiset taloushallinnon palveluprosessit

Tilitoimistoni tukee arjessa

Olemme saaneet Aallon Groupilta tukea sekä käytännön arkeen että talouden johtamiseen. On hienoa, että taloushallinnon kumppani tukee myös ennakoivasti. Yhteyttä voi ottaa todella matalalla kynnyksellä – ja apua sekä tukea saa aina.

Talouspalveluiden johtaja
Mikael Strann, Retta Services Oy

Ammattilaiselle ulkoistettu taloushallinto vapauttaa kapasiteettia ja tarjoaa mielenrauhaa

Taloushallinnon ammattilaisina meidän tehtävämme on huolehtia, että taloushallinnon asiasi rullaavat asianmukaisella tavalla. Tämä tarkoittaa sitä, että voit käyttää aikasi muuhun kuin taloushallintoon liittyvien asioiden murehtimiseen. Yleensä aikaa jää siis enemmän oman ydinliiketoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen. Yhteistyö kanssamme on tutkitusti helppoa ja sujuvaa.

Nimetyt yhteyshenkilömme tarjoavat Sinulle huippulaadukasta ja välittävää palvelua

Palveluumme kuuluu se, että nimitämme asiakkaalle aina tämän yrityksen koosta, toimialasta ja liiketoiminnan vaiheesta riippumatta oman nimetyn asiantuntijan tai asiantuntijatiimin. Tiedät siis aina, kenen vastuulla yrityksesi taloushallinto on ja keneen voit olla yhteydessä, kun hoidat talousasioitasi tai tarvitset neuvoja liiketoimintaasi liittyviin kysymyksiin. Asiakastyytyväisyyskyselymme mukaan henkilökohtainen palvelumallimme on erittäin pidetty ja ammattilaisemme saavat vuodesta toiseen huipputasoista palautetta omilta asiakkailtaan.

Olemme taloushallinnon ulkoistuksen luottokumppani

Valitessasi meidät kumppaniksesi voit luottaa siihen, että toimimme aina organisaatiosi edun mukaisesti. Vahva osaamisemme varmistaa sen, että taloushallintosi hoidetaan oikein ja sovitussa aikataulussa. Luottamuksellinen kumppanuus on organisaatiollesi tuki niin tasaisessa arjessa kuin muutostenkin keskellä.

Proaktiivinen palvelumme auttaa Sinua ymmärtämään omaa liiketoimintaasi paremmin

Meille ulkoistettu taloushallinto ei ole pelkästään pakollisten taloushallinnon rutiinien hoitamista, vaan paneudumme kokonaisvaltaisesti asiakkaamme tilanteeseen. Kun huolehdimme taloushallinnostasi, meillä on paljon tietoa liiketoiminnastasi. Tähän tietoon pohjautuen Sinulle nimetyn taloushallinnon ammattilaisen on mahdollista tarjota neuvoja ja näkemyksiä, jotka auttavat organisaatiotasi eteenpäin.

Sähköiset työkalut tuovat ajantasaisen taloustiedon saatavillesi

Sähköinen taloushallinto ja asiakkaidemme tarpeisiin kehitetyt taloushallinnon digitaaliset ratkaisumme tarjoavat Sinulle tehokkaat työkalut päivittäiseen työhön sekä välineet oman toimintasi kehittämiseen. Digitaalinen asiakasportaalimme toimii turvallisena, nopeana ja helppona yhdyskäytävänä Sinun ja organisaatiosi reaaliaikaisen taloustiedon sekä sinulle nimetyn taloushallinnon ammattilaisen välillä.

Meillä taloushallintosi tiedot ovat turvassa ja tallessa

Ulkoistetun taloushallinnon kumppaninasi pidämme huolta myös talous- ja henkilötietoihisi liittyvästä tietoturvasta. Käyttämissämme työprosesseissa ja järjestelmissä esimerkiksi pääsy organisaatiosi taloustietoon tai henkilöstön tietoihin on rajattu ainoastaan asianmukaisille henkilöille ja arkaluontoisetkin tiedot ovat varmassa tallessa salasanasuojatussa järjestelmässä. Tietojen, kuten raporttien ja muiden dokumenttien, toimittaminen järjestelmän kautta on tietoturvallista, samoin kuin viestiminen järjestelmän sisällä.

Harkitsetko taloushallinnon  ulkoistamista? Lue oppaasta, mitä kumppania valitessa kannattaa huomioida!

Luotettava tilitoimisto on yksi yrittäjän tärkeimmistä kumppaneista. Lataa opas, jossa kerromme, mistä tunnistat toimivan taloushallinnon kumppanuuden.

Niin ensimmäistä tilitoimistoa kuin uutta taloushallinnon kumppania etsiessä on tärkeää löytää itselleen sopiva kumppani.

Tämä opas on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja liike-elämän toimijoille tueksi taloushallinnon kumppanin valintaan.

Opas tilitoimistokumppanin valintaan

Anna taloushallintosi säntillinen hoitaminen palvelualttiiden ammattilaistemme käsiin. Meistä saat luotettavan ja osaavan kumppanin, joka auttaa niin arjen rutiiniongelmissa kuin taloushallinnon kokeneen asiantuntijan osaamista vaativissa talous- ja yrityshallinnon kysymyksissä.

Artikkeleita taloushallinnosta

Miksi yrittäjän on hyvä ymmärtää kirjanpitoa tehdäkseen menestyvää liiketoimintaa?

Miksi yrittäjän on hyvä ymmärtää kirjanpitoa tehdäkseen menestyvää liiketoimintaa?

Talouden ymmärtämisellä on yrityksen johtamisen ja menestyksen luomisen näkökulmasta valtava merkitys. Erityisesti yritystoiminnan kasvaessa ja ... Lue koko juttu»

Yrityksen tilinpäätös lähestyy – mitä voi ja kannattaa vielä tehdä?

Yrityksen tilinpäätös lähestyy – mitä voi ja kannattaa vielä tehdä?

Loppuvuosi tarkoittaa monesti yritykselle tilinpäätöksen lähestymistä. Mitä käytännön asioita on muistettava hoitaa ennen tilinpäätöstä, milloin ... Lue koko juttu»

Milloin kirjanpito on järkevää ulkoistaa?

Milloin kirjanpito on järkevää ulkoistaa?

Kannattaako kirjanpidon ulkoistaminen, ja jos niin milloin se on hyvä tehdä? Monissa tilanteissa taloushallinnon ulkoistaminen tuo yritykselle ... Lue koko juttu»

Onko kirjanpito pakollinen paha?

Onko kirjanpito pakollinen paha?

Kirjanpitäjä huutelee taas puuttuvien kuittien ja tositteiden perään, ja verottajakin vie omansa päältä. Lainsäätäjä kaikessa viisaudessaan on ... Lue koko juttu»

Haluatko keskustella taloushallinnon ulkoistuksesta tai yrityksesi kirjanpidosta asiantuntijamme kanssa?

Asiantuntijamme ovat aina valmiina neuvomaan ja vastaamaan kirjanpitoon ja sähköisiin järjestelmäratkaisuihimme liittyviin kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä minkälainen yksilöllinen taloushallinnon kokonaisuus sopisi juuri Sinulle.