Valitse sivu

Talouden johtamispalvelut

Talouden johtamispalvelut antavat kaipaamaasi lisäpotkua raportointiin ja kattavampia talouden tunnuslukuja päätöksenteon tueksi! Tarjoamme tueksesi mm. räätälöidyt talouspäällikkö- ja controller-palvelut. Ole yhteydessä niin mitoitetaan yhdessä sinun tarpeeseen sopivin palvelukokonaisuus.

Pyydä tarjous

Ulkoistettu talousjohtaja -palvelupaketit

Ulkoistettu talousjohtaja luo organisaatiollesi systemaattiset taloussuunnittelun ja raportoinnin prosessit sekä toimii johdon tukena strategisten päätösten taloudellisten vaikutusten arvioinnissa. Tarjoamme ulkoistetun talousjohtajan palveluita valmiiksi tuotteistettuina palvelupaketteina. Malli sopii erityisesti organisaatioille, jotka kaipaavat johdon tueksi asiantuntevan talousjohtajan näkemystä, mutta eivät ole tilanteessa, jossa oman talousjohtajan palkkaaminen olisi järkevää.

Tulosvalmentaja -palvelupaketit

Puuttuuko sinulta talouden sparraaja tai mentori,  jonka kanssa voit pohtia yhdessä yrityksesi tulevaisuutta? Tulosvalmentaja-palvelumme tarjoaa tueksesi talousammattilaisen näkemyksen ja asiantuntemuksen sekä auttaa ymmärtämään talouden dataa tukien Sinua liiketoimintaasi liittyvässä päätöksenteossa.

Tilinpäätösanalyysi

Jokaisen yrityksen on tärkeää tuntea oma tilanteensa, jotta tarvittaessa voidaan reagoida ja ottaa oikeita askelia tulevaa ajatellen. Tilinpäätösanalyysi on hyvä tapa tehdä vuosittainen katsaus yrityksen tilanteeseen. Se antaa hyvän pohjan tulevan suunnitteluun, kun taloushallinnon ammattilaisen kanssa yhdessä käydään läpi missä mennään nyt ja mihin jatkossa on tärkeää kiinnittää huomiota, jotta yritys kehittyy toivottuun suuntaan. 

Budjettityökalu

Budjetointi ja tulevan ennakointi ovat tärkeitä peruspilareita liiketoiminnalle, ne ohjaavat yritystä oikeaan suuntaan. Vaikka ajatuksena budjetointi voi aiheuttaa harmaita hiuksia, sen ei suinkaan tarvitse olla vaikeaa. Helppokäyttöisellä budjetointityökalulla laadit kätevästi budjetin, joka auttaa tekemään taloudellisesti perusteltuja päätöksiä, keskittämään rajalliset resurssit oikein ja ohjaamaan toimintaa kohti tavoitteitasi.

Räätälöidyt raportit ja BI-järjestelmät

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisesti erilaisia räätälöityjä ratkaisuita vaativampiinkin talouden raportointitarpeisiin. Raportoinnissa käytettävät työkalut valikoidaan aina asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Asiakkaidemme käyttöön tarjoamme muun muassa monipuolista raportointi ja BI-järjestelmää Fuusoria, joka integroituu kätevästi käytössämme olevien taloushallinnon järjestelmien kanssa.

Räätälöidyt CFO ja controller -palvelut

Yrityksen ei välttämättä tarvitse palkata omaa CFO:ta tai controlleria. Tarjoamme käyttöösi osaavat ulkoistetut resurssit CFO:n ja Controllerin tehtäviin. Ulkoistettu asiantuntija tuo organisaatioon näkemystä ja osaamista talouden analysointiin ja huolehtii esimerkiksi talouden raportoinnista. Asiantuntijamme ovat myös käytettävissäsi säännöllisesti johtoryhmän tai hallituksen kokouksissa talousasioiden käsittelyssä. Räätälöitävä palvelu sopii hyvin myös vakituisen talouspäällikön tai talousjohtajan tuuraukseen, jolloin palvelun sisältö sovitetaan vastaamaan organisaation tarvetta.

Artikkeleita talouden johtamisesta

Mitä menestyvän yrityksen taloushallinnon vuoteen kuuluu? Tutustu asiantuntijan laatimaan vuosikelloon

Mitä menestyvän yrityksen taloushallinnon vuoteen kuuluu? Tutustu asiantuntijan laatimaan vuosikelloon

Yrityksen taloushallintoon kuuluu tyypillisesti tiettyjä teemoja ja toimia, jotka ajoitetaan yleensä joko tilikauden tai vuodenajan mukaan ... Lue koko juttu»

7 asiaa, jotka jokaisen yrityksen kannattaa tarkistaa taloudestaan loppuvuodeksi

7 asiaa, jotka jokaisen yrityksen kannattaa tarkistaa taloudestaan loppuvuodeksi

Syksyn tullen on hyvä hetki tarkastella yrityksen taloutta. Ollaanko oikealla linjalla kohti tavoitteita, joita alkuvuodesta on asetettu vai ... Lue koko juttu»

Varaudu kesälomakauteen ja varmista kassan riittävyys

Varaudu kesälomakauteen ja varmista kassan riittävyys

Kesä on useimmiten tavalla tai toisella poikkeusaikaa, yrityksen toimialasta riippumatta. Varautuminen ennakoiden kannattaa, jottei kesäaika ... Lue koko juttu»

Miksi jokaisen yrityksen kannattaa budjetoida ja ennakoida tulevaa?

Miksi jokaisen yrityksen kannattaa budjetoida ja ennakoida tulevaa?

Kun budjetointi ja talouden säännöllinen seuranta ovat rutiinia, on näkymä yrityksen talouskehitykseen selkeä. Liiketoimintaa viedään varmemmin ... Lue koko juttu»

Haluatko keskustella talouden johtamispalveluista asiantuntijamme kanssa?

Asiantuntijamme ovat aina valmiina neuvomaan ja vastaamaan kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä minkälaisissa talousjohdon ratkaisuissa voimme palvella sinua.