Valitse sivu

Tulosvalmentaja

Oma talousasiantuntija toimintasi tueksi

Puuttuuko sinulta talouden sparraaja tai mentori,  jonka kanssa voit pohtia yhdessä yrityksesi tulevaisuutta? Tulosvalmentaja-palvelumme tarjoaa tueksesi talousammattilaisen näkemyksen ja asiantuntemuksen sekä auttaa ymmärtämään talouden dataa tukien Sinua liiketoimintaasi liittyvässä päätöksenteossa.

Pyydä tarjous

Tulosvalmentaja tuo talousammattilaisen osaamisen yrittäjän tueksi

Kaipaatko apua yrityksen talouden ymmärtämiseen ja taloustiedon avulla johtamiseen? Tuntuuko, että jäät yksin yritystalouden kehittämisessä, mutta oman talousasiantuntijan tai talousjohtajan palkkaaminen ei ole ajankohtaista? Haluasitko kehittää yrityksesi toimintaa tai saada apua esimerkiksi kannattavuuden parantamiseen? Tulosvalmentajamme katsoo yritystäsi ulkopuolisen talousammattilaisen silmin ja on tukenasi kun haluat viedä toimintaasi seuraavalle tasolle.

Palveluun kuuluvat säännölliset tapaamiset sinulle nimetyn tulosvalmentajan kanssa auttavat hahmottamaan yrityksen talouden kokonaiskuvaa ja kehitystä pitkäjänteisesti. Tiivis yhteistyö tuo talouden seurantaan ja kehittämiseen tavoitteellisuutta ja auttaa ohjaamaan liiketoimintaa toivomaasi suuntaan.

Tulosvalmentaja auttaa pysymään ajan tasalla yrityksesi taloudesta ja valmistautumaan tuleviin muutostarpeisiin.

Tulosvalmentaja on yrityksellesi nimetty erityisasiantuntija, jonka kanssa käyt läpi kirjanpidon tuottamaa dataa, lähiajan ennusteita ja muita yrityksesi ajankohtaisia asioita. Erityisasiantuntija laatii muistiot keskeisistä asioista ja vastuualueista, helpottaen työtaakkaasi ja varmistaen tehokkaan yhteistyön.

Valittavissasi on kaksi eri sisältöistä palvelutasoa: Talouden sparraaja ja Talouden mentori. Valitsemasi palvelupaketti vaikuttaa palveluiden sisältöön aiheiden, keskustelun laajuuden ja seurattavan talousdatan näkökulmasta. Tutustu alta palveluiden eroavaisuuksiin ja kysy meiltä lisää!

Tulosvalmentaja-palvelu sisältää:

  • Henkilökohtaista tukea talouden suunnitteluun ja analysointiin
  • Taloudellisen tilanteen kuukausittaisen läpikäynnin ja tilanteen analysoinnin
  • Kuluvan tilikauden ennusteen
  • Myynnin, tilauskannan ja henkilöstöön liittyvien asioiden läpikäynnin
  • Myyntisaamisten tilannekatsauksen
  • Muiden ajankohtaisten asioiden käsittelyn

Tulosvalmentajan palvelupaketit:

Haluatko talouden ammattilaisen näkemyksen tukemaan päätöksentekoa ja toimintaa?

Talouden Sparraaja

Taloustiedon tarkastelu ja asiantuntijan näkemys yrittäjän omien kirjanpidon raporttien pohjalta. 10 tapaamista vuosittain (1h)

E

Henkilökohtaista sparrausta talouden suunnitteluun ja analysointiin

E

Kuukausittaiset talouden lukujen läpikäynnit

E

Ei käyttöönottokuluja tai erillisiä järjestelmälisenssejä

E

Läpikäynnit kirjanpidon raporttien perusteella

Pohjalla yrityksen kirjanpidon raportit

Talouden Mentori

Talouden Mentori tuo käyttöösi talousasiantuntijan laajan näkemyksen ja edistyneen BI-järjestelmän budjetointiin ja ennusteisiin. 10 tapaamista vuosittain (1,5-2h)

L

Asiantuntevaa mentorointia budjetin ja ennustepäivitysten pohjalta

L

Laajennetut talouden lukujen läpikäynnit

L

Tukea budjetointiin ja ennusteiden laatimiseen

L

Erinomainen ja monipuolinen BI-järjestelmä käyttöösi

L

Valmiit visuaaliset raporttipaketit

Pohjalla raportit Fuusor-järjestelmässä

Tilitoimistoni auttaa monipuolisesti

Olen aina saanut Aallon Groupilta vastaukset talousasioihin liittyviin kysymyksiin, jotka ovat olleet meille epäselviä. He ovat mahdollistaneet sen, että me olemme saaneet keskittyä omaan liiketoimintaamme.

Sanni Seppälä
toimitusjohtaja, Kakadu Oy ja Silvana Oy

Tulosvalmentaja on yrittäjän strateginen kumppani ja tuki toiminnan kehittämisessä.

Asiantunteva tulosvalmentaja tuo yritykselle merkittävää näkemystä talouden monimuotoisiin kysymyksiin ja lisää varmuutta yritystoiminnan johtamiseen ja strategiseen päätöksentekoon.

Talousammattilaisen näkökulma

Saat tulosvalmentajalta näkemystä siihen, mitä yrityksen luvut oikeasti kertovat yritystoimintasi tilasta ja miten niitä voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla yritystoiminnan ohjaamisessa.

Liiketoiminnan kehittäminen ja tulevaisuus

Tulosvalmentaja ei ainoastaan tarjoa tukea menneiden käsittelyyn, vaan myös tulevaisuuden suunnitteluun. Palvelupaketin mukaan hän voi olla tukenasi analysoimassa lukuja ja esimerkiksi miettimässä eri ratkaisuita vaikkapa kannattavuuden kehittämiseen. Laajemmassa Talouden mentori -paketissa Tulosvalmentajasi osallistuu ennusteiden laatimiseen ja budjetointiin sekä auttaa analysoimaan sekä kehittämään liiketoiminnan kannattavuutta.

Säännöllinen tilannekatsaus talouteen

Tulosvalmentajan avulla saat säännöllisen tilannekatsauksen yrityksesi taloudelliseen tilanteeseen. Näin pysyt ajan tasalla, kehittyykö yrityksen toiminta suunnitellulla tavalla ja kuinka lähellä olet asetettuja tavoitteita.

Tukea yritystoiminnan johtamiseen

Tulosvalmentaja ei ole ainoastaan numeroihin perehtynyt asiantuntija, vaan myös luotettava tuki päätöksenteossa. Hän opastaa sinua hyödyntämään taloustietoa parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoaa vastauksia yrityksesi talouteen liittyviin kysymyksiin.

Kaipaatko tukea yrityksen talouden ymmärtämiseen ja kehittämiseen? Aallon Tulosvalmentaja tuo tueksesi huippuosaavat talousasiantuntijan näkemyksen.

Artikkeleita talouden johtamisesta

Mitä menestyvän yrityksen taloushallinnon vuoteen kuuluu? Tutustu asiantuntijan laatimaan vuosikelloon

Mitä menestyvän yrityksen taloushallinnon vuoteen kuuluu? Tutustu asiantuntijan laatimaan vuosikelloon

Yrityksen taloushallintoon kuuluu tyypillisesti tiettyjä teemoja ja toimia, jotka ajoitetaan yleensä joko tilikauden tai vuodenajan mukaan ... Lue koko juttu»

7 asiaa, jotka jokaisen yrityksen kannattaa tarkistaa taloudestaan loppuvuodeksi

7 asiaa, jotka jokaisen yrityksen kannattaa tarkistaa taloudestaan loppuvuodeksi

Syksyn tullen on hyvä hetki tarkastella yrityksen taloutta. Ollaanko oikealla linjalla kohti tavoitteita, joita alkuvuodesta on asetettu vai ... Lue koko juttu»

Varaudu kesälomakauteen ja varmista kassan riittävyys

Varaudu kesälomakauteen ja varmista kassan riittävyys

Kesä on useimmiten tavalla tai toisella poikkeusaikaa, yrityksen toimialasta riippumatta. Varautuminen ennakoiden kannattaa, jottei kesäaika ... Lue koko juttu»

Miksi jokaisen yrityksen kannattaa budjetoida ja ennakoida tulevaa?

Miksi jokaisen yrityksen kannattaa budjetoida ja ennakoida tulevaa?

Kun budjetointi ja talouden säännöllinen seuranta ovat rutiinia, on näkymä yrityksen talouskehitykseen selkeä. Liiketoimintaa viedään varmemmin ... Lue koko juttu»

Haluatko keskustella Tulosvalmentajan tuottamista palveluista?

Asiantuntijamme ovat aina valmiina neuvomaan ja vastaamaan palveluihin liittyviin kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä minkälainen talouden johtamista tukeva palvelupaketti sopisi juuri Sinulle.