Valitse sivu

Tilitoimisto Turku

Aallon Turku
Aallon Turku palvelee Turun seudun yritysasiakkaita kokonaisvaltaisena taloushallinnon kumppanina. Tarjoamme laajat tilitoimistopalvelut ja olemme asiakkaillemme arjen tuki, neuvonantaja ja tarvittaessa myös kriitikko. Pyrimme ymmärtämään asiakkaidemme liiketoimintaa, jolloin voimme tukea sitä parhaalla mahdollisella tavalla.
Sijainti ja yhteystiedotPyydä tarjous

Aallon Turku – Tilitoimisto arjen tukena ja kokonaisvaltaisena kumppanina

Jo vuosikymmeniä Turun seudulla palvellut Aallon Turku on enemmän kuin pelkkä kirjanpitäjä tai tilitoimisto. Halu palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla on ohjannut toimintaa läpi vuosikymmenten. Aallon Turku on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, jossa toiminnan ytimessä ovat huippuunsa hiottu osaava palvelu, asiakkaan tyytyväisyys ja hänen saamansa hyöty taloushallinnon ulkoistuksesta. Aallon Turku onkin monelle asiakkaalleen kokonaisvaltainen kumppani ja tärkeä arjen tuki. Tiiviistä ja hedelmällisestä yhteistyöstä merkkinä ovat monet pitkäaikaiset – jopa vuosikymmenten mittaiset asiakassuhteet.

Tilitoimisto Aallon Turusta saat kaikki talous- ja palkkahallinnon palvelut yrityksenne tarpeen mukaan. Panostamme asiantuntijoidemme osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja ylläpitoon, jolloin voimme palvella asiakkaidemme erilaisia tarpeita mahdollisimman hyvin. Meiltä löytyy myös erikoisosaamista ja asiantuntijuutta, jolla voidaan tukea yritystä erilaisissa vaiheissa, esimerkiksi silloin, kun tarvitaan juridista asiantuntemusta ja neuvontaa.

Talous- ja palkkahallinnon tueksi tarjoamme myös hyviä sähköisiä työkaluja. Sähköisen taloushallinnon kokonaisvaltainen ratkaisu Aallon Portti on sinun ja yhteyshenkilösi digitaalinen kohtaamispaikka ja sinulle räätälöity taloushallinnon sähköinen työkalupakki. Lisäksi hyödynnämme alalla laajasti käytettyjä taloushallinnon järjestelmiä, kuten Procountor ja Heeros, sekä toiminnanohjausjärjestelmistä muun muassa Lemonsoft ja Visma Nova, sekä palkanlaskentaan Mepco.

Palvelemme Turun keskustassa, hyvien yhteyksien päässä. Asiointi hoituu toki myös etänä tai tarvittaessa asiakkaan omissa tiloissa. Tärkeintä on mutkaton yhteistyö, teille sopivimmalla tavalla.

Aallon Turku – tilitoimisto lyhyesti:

  • Tilitoimistopalvelua Turun seudulla jo vuodesta 1970
  • Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto
  • Vankka ammattiosaaminen
  • Laajat taloushallinnon palvelut
  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Sähköinen taloushallinto
  • Neuvontapalvelut; mm. yritystoimintaan erikoistuneet juristit
  • Henkilökohtainen palvelu – paikan päällä tai etänä

Tilitoimisto Aallon Turku kuin yksi työntekijöistä

”Me Aallon Turussa haluamme palvella asiakasta mahdollisimman kokonaisvaltaisesti, niin arjessa kuin kaikissa yrityksen vaiheissa ja muutostilanteissa. Haluamme ymmärtää asiakkaamme toimintaa, jotta voimme aidosti tukea liiketoiminnan kehittämistä ja yrityksen arkea. Tämä tarkoittaa tiivistä yhteistyötä ja mutkatonta vuorovaikutusta. Esimerkiksi yksinyrittäjälle tilitoimisto saattaa olla ainoa keskustelukumppani yrityksen asioista – ja tällainen tuki me mielellämme olemme!

Voit asioida Turun keskustan toimipisteessämme Brahenkadulla – tois pual jokke, ja toki asiat hoituvat sujuvasti myös etänä. Jos niin haluat, voimme tavata ja palaveerata myös teillä. Käymme usein Turun seudulla asiakkaidemme tiloissa, jolloin pääsemme vielä paremmin perille siitä, millaista yrityksen toiminta ja arki todella on. Tiiviistä yhteistyöstä muodostuu antoisin yhteistyö, molemmin puolin!”

Aki Korkka

Aluejohtaja, Länsi-Suomi
+358 50 415 9538
aki.korkka@aallon.fi

Tilitoimistopalvelut Turussa asiantuntevasti ja korkealaatuisesti perheyrityksen palveluasenteella.

Taloushallinnon jokapäiväiset palvelut

Meiltä saat kaikki taloushallinnon päivittäiset palvelut kirjanpidosta palkanlaskentaan. Juuri teidän tarpeeseen sopivaksi palvelukokonaisuudeksi mitoitettuna.

Neuvontapalvelut

Yritystoiminnan eri vaiheissa tulee eteen tilanteita, jolloin asiantuntijan neuvoista voi olla suuri apu. Oli kyse sitten yhtiöjärjestelyistä, veroneuvonnasta tai talousjuridiikasta, ovat erikoisasiantuntijamme tukenasi kimuranteissakin kysymyksissä.

Talouden johtamispalvelut

Kaipaatko lisäpotkua raportointiin tai kattavampia tunnuslukuja päätöksenteon tueksi? Tarjoamme taloushallinnon tueksi myös räätälöityjä talouspäällikkö- ja controller-palveluita.

Toimialakohtaiset ratkaisut

Aallon Groupista löytyy erikoisosaamista usealta eri toimialalta. Tutustu tarkemmin Aallon Groupin toimialakohtaisiin palveluihin!

Tilitoimisto Turussa palvelee

Kaipaatko luotettavaa, henkilökohtaista ja laadukasta tilitoimistopalvelua? Tilitoimisto Aallon Turku palvelee kaiken kokoisia asiakkaita ja räätälöimme taloushallinnon palvelut juuri teidän tarpeenne mukaan. Hyvillä sähköisillä ratkaisuilla voidaan sujuvoittaa taloushallinnon rutiineja, sinua palvelevat aina tutut ammattilaiset ja saat tukea sekä neuvoja yrityksen elinkaaren kaikissa eri vaiheissa. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä teille sopivimmat taloushallinnon ratkaisut!

Aallon Turku: tilitoimiston asiakkaita

Perjantai Markkinointiviestintä: “Aallon Group on talouspäällikkömme, joka vain sattuu olemaan yritys”

Perjantai Markkinointiviestintä: “Aallon Group on talouspäällikkömme, joka vain sattuu olemaan yritys”

Perjantai Markkinointiviestintä Oy auttaa asiakkaitaan myyntitavoitteiden saavuttamisessa tarjoamalla markkinointiviestintää, myynnin ... Lue koko juttu»

Harkitsetko taloushallinnon  ulkoistamista? Lue oppaasta, mitä kumppania valitessa kannattaa huomioida!

Luotettava tilitoimisto on yksi yrittäjän tärkeimmistä kumppaneista. Lataa opas, jossa kerromme, mistä tunnistat toimivan taloushallinnon kumppanuuden.

Niin ensimmäistä tilitoimistoa kuin uutta taloushallinnon kumppania etsiessä on tärkeää löytää itselleen sopiva kumppani.

Tämä opas on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja liike-elämän toimijoille tueksi taloushallinnon kumppanin valintaan.

Opas tilitoimistokumppanin valintaan

Aallon Turku palvelee Turun ydinkeskustassa, Brahenkadulla – tois pual jokke

Brahenkatu 20, 20100 Turku

Aallon Turku

Brahenkatu 20,
20100 Turku

Saapuminen Aallon Turkuun

Turun toimistomme sijaitsee hyvien yhteyksien päässä, aivan Turun keskustassa Brahenkadulla. Asiakkaillemme löytyy pysäköintipaikkoja kiinteistön Läntisen Pitkäkadun puoleiselta seinustalta, merkityiltä paikoilta. Rautatieasemalta on toimistollemme noin 800 metriä ja linja-autoasemalta vain noin 150 metriä.

Tervetuloa!

Tilitoimisto Aallon Turku yhteystiedot

Aki Korkka

Irina Kalleinen