Valitse sivu

Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto ja taloushallinnon sähköiset työkalut ovat nykyaikainen tapa taloushallinnon hoitamiseen. Sähköinen taloushallinto tarjoaa reaaliaikaisen pääsyn oman talous- ja palkkahallinnon tiedon äärelle ja mahdollisuuden esimerkiksi osto- ja myyntilaskujen digitaaliseen käsittelyyn. Nykyaikaiset sähköisen taloushallinnon työkalut tarjoavat myös monipuolisia ohjelmistorajapintoja, joiden avulla talousdata on helppo liittää osaksi yrityksen laajempia digitaalisia prosesseja. Meidän kautta saat käyttöösi toimialamme parhaat kaupalliset sähköisen taloushallinnon työkalut sekä erityisesti omien asiakkaidemme tarpeiden palvelemiseen kehitetyn kattavan sähköisen taloushallinnon kokonaisratkaisun Aallon Portin.

Pyydä tarjousAallon Portti demo

Aallon Portti:
käyntisi sähköisen taloushallinnon äärelle.

Aallon Portti on reaaliaikainen väylä sähköisen talous- ja palkkahallintosi tiedon äärelle. Se on sinun ja yhteyshenkilösi digitaalinen kohtaamispaikka verkossa sekä työkalupakkisi kaikkien talous- ja palkkahallinnon tarpeidesi ratkaisemiseksi.

Palvelusta löytyy kaikki Sinulle räätälöityyn palveluratkaisuun sisältyvät raportit ja taloushallinnon digitaaliset työkalut nopeasti, helposti ja turvallisesti. Moderni sähköinen taloushallinto kuuluu kaikille.

Kirjanpidon sähköiset kyselyt ja raportit

Aallon Portti sisältää kattavat toiminnallisuudet oman kirjanpitosi tietojen selailuun. Kirjanpidon kyselyiden avulla tarkastelet kirjanpitosi dataa reaaliajassa ja poraudut aina yksittäisen tositteen kuvaan asti. Kirjanpidon raporttikyselyt tarjoavat sinulle taloushallinnon tärkeimmät vakioraportit kuten tuloslaskelman, taseen ja maksuvalmiuden sekä avainluvut visualisoituina nopeasti tulkittavaan muotoon.

Tutustu Aallon Portin taloushallinnon selailuun ja raportointiin »

Helppokäyttöinen laskutusohjelma monipuoliseen käyttöön

Aallon Portin helppokäyttöinen laskutusohjelma on suunniteltu käyttäjä edellä ja laskuttajan tarpeet mielessä. Palvelun helppokäyttöisen ja selkeän kuoren alta löytyy monipuolinen laskutusjärjestelmä, joka palvelee vaativammankin laskuttajan tarpeita. Laskutusjärjestelmällä lähetät kädenkäänteessa verkkolaskut, sähköpostilaskut kuin perinteiset paperilaskutkin.

Tutustu Aallon Portin Laskutukseen »

Sähköinen ostolaskujen kierrätys tehokkaasti ja paikasta riippumatta

Aallon Portin ostolaskujen kierrätys on älykäs työkalu saapuvien laskujesi käsittelyyn. Aallon Portissa käsittelet niin verkkolaskuina, sähköpostilla kuin paperisenakin saapuneet laskusi. Koneoppimista hyödyntävä helppokäyttöinen järjestelmä tekee organisaatiollesi lähetettyjen laskujen käsittelystä nopeaa ja tehokasta.

Tutustu Aallon Portin Ostolaskuihin »

Tuttua kasvollista asiantuntijapalvelua myös digitaalisesti

Sinulle nimettyjen kirjanpitäjien ja palkanlaskijoiden kasvollinen ja henkilökohtainen palvelu kuuluu olennaisena osana Aallon palveluun. Aallon Portti on digitaalinen väylä sinulle kuuluvan kasvollisen palvelun äärelle. Verkossa asioitasi hoitavat samat tutut Sinulle nimetyt asiantuntijat, joita voit halutessasi käydä aina tervehtimässä myös toimistollamme.

Tutustu Aallon Portin yhteydenpidon ja yrityshallinnon toiminnallisuuksiin »

Sähköisen taloushallinnon aineisto ja asiakirjat turvassa kätevässä dokumenttiarkistossa

Aallon Portin arkistosta löydät toimintaasi koskevat tärkeät dokumentit, kuten yhtiön perustamisasiakirjat, viralliset kokouspöytäkirjat, tilinpäätökset, sopimukset sekä talous- ja palkkahallinnon raportit. Käyttöoikeus dokumenttiarkiston eri osioihin, kuten palkkahallinnon sensitiiviseen dataan, voidaan rajata toiveidesi mukaisesti eri käyttäjille. Dokumenttiarkiston kautta organisaation tärkeät asiakirjat ovat aina oikeiden henkilöiden saatavilla.

Tutustu Aallon Portin yhteydenpidon ja yrityshallinnon toiminnallisuuksiin »

Uutiset, asiakas- ja palvelutiedotteet

Kirjanpitosi lisäksi ammattilaisemme tuottavat runsaasti hyödyllistä dokumenttipohjia sekä koulutus- ja asiantuntijamateriaalia, jonka julkaisemme Aallon Porttiin asiakkaidemme saataville.

Palvelusta löydät asiakkastiedotteemme, Aallon-Info asiakaslehdet sekä uutispalvelun, jossa julkaisemme verotuksen, yritystoiminnan ja taloushallinnon aihepiirejä käsitteleviä uutisia.

Tutustu Aallon Portin yhteydenpidon ja yrityshallinnon toiminnallisuuksiin »

Haluatko kuulla lisää?

Jätä meille Aallon Portin esittelypyyntö, niin asiantuntijamme kertovat sinulle mielellään lisää sähköisen taloushallinnon ratkaisuistamme.

Artikkeleita sähköisestä taloushallinnosta

Vinkit sähköisen taloushallintojärjestelmän valintaan

Vinkit sähköisen taloushallintojärjestelmän valintaan

Parhaimmillaan sähköinen taloushallinto säästää aikaa, sujuvoittaa arkea ja minimoi virheet. Markkinoilla on lukuisia erilaisia sähköisen ... Lue koko juttu»

Sähköisen taloushallinnon hyödyt – miksi sähköinen taloushallinto kannattaa?

Sähköisen taloushallinnon hyödyt – miksi sähköinen taloushallinto kannattaa?

Taloushallinnon sähköistäminen on järkevää monesta eri näkökulmasta. Parhaimmillaan sähköinen taloushallinto sujuvoittaa työtä, tuo säästöä ... Lue koko juttu»

Mitä on sähköinen taloushallinto?

Mitä on sähköinen taloushallinto?

Sähköinen taloushallinto on nykypäivää, mutta mitä se käytännössä tarkoittaa? Pitääkö jokaisen yrityksen siirtyä sähköiseen taloushallintoon, ... Lue koko juttu»

Mitä sähköinen taloushallinto maksaa ja muut yleisimmät kysymykset

Mitä sähköinen taloushallinto maksaa ja muut yleisimmät kysymykset

Onko sähköinen taloushallinto kallista, ja kuinka arvioida siitä muodostuvat todelliset kulut? Jos siirryn sähköisiin ratkaisuihin, saanko enää ... Lue koko juttu»

Miksi sähköinen taloushallinto kannattaa ottaa käyttöön?

Mikäli käytössäsi ei vielä ole sähköisen taloushallinnon työkaluja ja niiden tarjoamia hyötyjä, kannattaa nyt viimeistään pysähtyä miettimään, miksi näin ei ole. Sähköinen taloushallinto tarjoaa taloushallinnon prosesseihin tehokkuutta tuoden organisaatiolle parhaimmillaan merkittäviä ajan- ja rahankäytössä näkyviä säästöjä. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa myös alati ajantasaisen taloustiedon hyödyntämisen organisaation johtamisessa.

  • Aikaa ja kustannuksia säästyy – organisaatiosi toimintaan liittyvät taloushallinnon rutiinit tehostuvat kun työvaiheita voidaan automatisoida. Ajan säästämisen myötä omassa organisaatiossasi taloushallintoon vaadittava työpanos vähenee.
  • Inhimilliset virheet vähenevät – Meistä kukaan ei ole täydellinen. Taloushallinnon työvaiheiden automatisointi minimoi esimerkiksi manuaalisesti tietoa käsiteltäessä tapahtuvien inhimillisten virheiden riskin niin tilitoimiston kuin asiakasorganisaation puolella.
  • Organisaation taloustiedot ovat aina käytettävissäsi – Sähköinen taloushallinto tarjoaa sinulle jatkuvan pääsyn omien talous- ja palkkahallinnon tietojesi äärelle. Toisin kuin perinteisessä kuukausittain raportoitavassa kirjanpidossa, ei sinulla ole tarvetta odottaa kirjanpidon valmistumista saadaksesi tietoa organisaatiosi tilanteesta.
  • Sähkoinen taloushallinto jättää aikaa asiantuntemukselle – kun taloushallinnon asiantuntijan ei tarvitse käyttää kaikkea aikaansa rutiiniasioiden manuaaliseen hoitamiseen, voi hän keskittyä tiedon analysointiin sekä tärkeän taloustiedon tuottamiseen organisaation toiminnan ja johtamisen tueksi.
  • Reaaliaikaisuus ja parempi ennustettavuus – tieto saadaan nopeammin, tehokkaammin ja reaaliaikaisesti käyttöön. Näin myös tulevan ennustaminen ja muutoksiin reagoiminen helpottuu.
  • Helppous – kun sähköisiä työkaluja ja niiden tuottamaa tietoa oppii hyödyntämään, osoittaa sähköinen taloushallinto nopeasti tehokkuutensa. Paljon manuaalista työtä jää pois.
  • Paperittomuus – aineistot siirtyvät tiedostoina, kuvina ja liitteinä yrityksen ja tilitoimiston välillä, paperittomuus säästää luonnonvaroja, eikä digiaikana ole merkitystä missä tilitoimisto ja asiakasyritys sijaitsevat.
  • Mobiilikäyttö – parhaat sähköisen taloushallinnon pilvipalvelut toimivat sellaisenaan verkon yli jopa ilman erillisten sovellusten asentamista. Vaivattomaksi suunniteltu mobiilikäyttö tuo palvelun saatavillesi myös silloin kun et ole työpöytäsi ääressä.
  • Modernit rajapinnat mahdollistavat tehokkaat integraatiot – nykyaikaiset sähköisen taloushallinnon työkalut tarjoavat sovelluksen käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää avoimia rajapintoja, joiden avulla organisaation eri prosesseissa käyttämät sovellukset saadaan yhdistettyä. Rajapintojen avulla viet esimerkiksi laskuttamiseen tarvittavat tiedot ERP-järjestelmästäsi suoraan sähköisen taloushallinnon järjestelmääsi ja automatisoit laskujen luonnin ja lähetyksen.

Pssst! Oletko kiinnostuneempi sähköisestä palkkahallinnosta tai palkkapalveluista?

Tällä sivulla käsittelemme ensisijaisesti sähköisen taloushallinnon ratkaisuja erityisesti kirjanpidon näkökulmasta. Lisätietoa sähköisesti tuotetuista modernaeista ja tehokkaista palkkapalveluistamme löydät täältä »

Sähköisen taloushallinnon tukijärjestelmät ja työkalut:

Taloushallintoon liittyy usein erilaisia organisaatiokohtaisia tarpeita. Tarjoamme asiakkaidemme käytöön monipuoliset sähköisen taloushallinnon tukijärjestelmät muun muassa vaativampaan raportointiin, tiedon analysointiin, budjetointiin, kulu- ja matkalaskujen tuottamiseen sekä esimerkiksi poistojen laskentaan ja käyttöomaisuuden hallintaan. Jätä yhteydenottopyyntö, niin selvitetään yhdessä sinulle parhaiten soveltuva kokonaisuus.

Tuotamme palveluita myös ohjelmistokumppaneidemme sähköisen taloushallinnon ratkaisuilla:

Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme palvelua tälle parhaiten soveltuvalla sähköisen taloushallinnon ratkaisulla. Tämän vuoksi olemme valikoineet tarjolle monipuolisen joukon alan parhaiksi havaitsemiamme ohjelmistokumppaneidemme kehittämiä kaupallisia sovelluksia. Etkö löydä listalta omaa suosikkiasi? Tarvittaessa tuotamme taloushallinnon palveluita myös asiakkaan omilla järjestelmillä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan sinulle sopivimmasta ratkaisusta.

Haluatko keskustella sinulle sopivimmasta sähköisen taloushallinnon ratkaisusta?

Asiantuntijamme ovat aina valmiina neuvomaan ja vastaamaan sähköiseen taloushallintoon ja taloushallinnon järjestelmiin liittyviin kysymyksiisi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä minkälainen sähköisen taloushallinnon ratkaisu soveltuu sinulle parhaiten.