Valitse sivu

Tilitoimisto kiinteistöyhtiöille, isännöintitoimistoille ja rakennustoimialalle – Aallon Jyväskylä

Toimialaratkaisuja tuottava Aallon Jyväskylä tarjoaa monipuolisia tilitoimisto- ja taloushallintopalveluita rakennus- ja kiinteistöalalle räätälöitynä. Mahdollistamme erikoistunutta osaamista vaativilla aloilla toimiville asiakkaillemme turvallisen ja ennen kaikkea sujuvan arjen.
Tarjous kiinteistöalaTarjous rakennusala

Paikallisjohdolta:

Tervehdys kiinteistö- ja rakennustoimialojen taloushallinnon erikoisosaajilta Keski-Suomesta!

Olen Sanna Mäkinen ja toimin Aallon Groupin Keski-Suomen yksikön aluejohtajana. Keski-Suomen yksikkömme tuottaa konsernimme rakennus- ja kiinteistötoimialoihin erikoistuneita ratkaisuja. Vuonna 1997 perustettu toimipisteemme tarjoaa vuosien kokemuksella taloushallinnon ratkaisuja rakennus- ja kiinteistöalan asiakkaille ympäri Suomen.

Toimialayksikkömme on yksi harvoista rakennus- ja kiinteistötoimialoihin erikoistuneista tilitoimistoista Suomessa. Vahvalla erikoisosaamisellamme olemme kasvaneet valtakunnalliseksi toimijaksi ja saavuttaneet vahvan aseman kiinteistö- ja rakennustoimialojen taloushallintopalveluiden tuottajana. Kaikkia asiakkaitamme yhdistää halu digitalisoida taloushallinnon prosesseja. Asiakaskunnastamme löytyy niin yksittäisiä paritaloyhtiöitä kuin konsernirakenteen omaavia rakennusliikkeitä. Tuotamme taloushallintopalveluita myös useille isännöitsijätoimistoille ympäri Suomen. Olemme asiakkaalle arvoa tuottava taloushallinnon kumppani.

Erikoistuneita toimialaratkaisuja tarjoavan yksikkömme henkilöstö työskentelee pääasiallisesti Keski-Suomessa sijaitsevissa neljässä toimistossamme. Kaikki toimialaerikoistuneet palvelumme tuotetaan kuitenkin täysin sähköisesti pitkälle kehitettyjen digitalisoitujen prosessien avulla. Näin pystymme tarjoamaan huippulaatuista toimialaasi erikoistunutta palvelua myös valtakunnallisesti.

Aallon Jyväskylä on Taloushallintoliiton jäsentoimisto. Laadukas palvelu varmistetaan meillä pitkälle hiottujen toimintaprosessien ja tiimimallin avulla. Toimialakohtainen erikoistuminen on tuonut meille erinomaiset valmiudet asiakkaidemme vaativampienkin taloushallinnon ongelmien ratkomiseen.

Henkilökuntamme on yrityksemme voimavara. Panostamme jatkuvasti henkilökuntamme hyvinvointiin ja jaksamiseen sekä heidän osaamisensa ylläpitoon ja ammattitaidon kehittämiseen. Meillä taloushallinnon kumppaninasi toimii Sinulle nimetty motivoitunut palvelutiimi. Palvelutiimi muodostetaan taloushallinnon eri osa-alueiden asiantuntijoista aina kunkin asiakkaan tarpeen ja tälle tuotettavien palveluiden mukaan. Ammattimaisesti toteutetun taloushallintopalvelun lisäksi palvelutiimimme ovat aina apunasi taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Ota meihin yhteyttä, kun toimit kiinteistö- tai rakennustoimialalla ja arvostat moderniin teknologiaan pohjautuvaa yhteistyötä digitaalisin menetelmin.

Sanna Mäkinen
Aluejohtaja, Keski-Suomi

Aallon Jyväskylän löydät Vasarakadulta, aivan kauppakeskus Sepän kupeesta

Vasarakatu 9 B, 40320 Jyväskylä

Aallon Jyväskylä

Vasarakatu 9 B,
40320 Jyväskylä