Valitse sivu

Perjantai Markkinointiviestintä: “Aallon Group on talouspäällikkömme, joka vain sattuu olemaan yritys”

26.11.2020 | Referenssit

Perjantai Markkinointiviestintä Oy auttaa asiakkaitaan myyntitavoitteiden saavuttamisessa tarjoamalla markkinointiviestintää, myynnin asiantuntija- ja tukipalveluita sekä valmennusta. Vuonna 2004 perustettu yritys työllistää tällä hetkellä 32 henkeä, mutta taloudesta vastaavaa henkilöä joukkoon ei kuulu.

”Monella mainostoimistolla on talousihminen talossa, mutta itse puhun ulkoistamisen puolesta. Perusedellytys on se, että tilitoimistossa tunnetaan meidän liiketoimintamme riittävän hyvin ja pystytään reagoimaan ja palvelemaan”, toteaa toimitusjohtaja Kari Korpelainen.

”Olemme yrityksen perustamisesta asti ostaneet tilitoimistopalvelut ulkoistettuina. Valitsimme alussa kumppaniksemme Tilitoimisto Reijo Lehtimäen, joka sittemmin oli perustamassa Aallon Groupia ja palvelee meitä nykyisin Aallon Turkuna. 16 vuoden yhteisen historian kautta tuntemus on vahva”, Korpelainen jatkaa.

Monipuolista ja joustavaa palvelua kirjanpidosta talousjuridiikkaan

Perjantai Markkinointiviestinnän asiakkuus sisältää taloushallinnon tärkeimmät palaset: kirjanpidon, palkkahallinnon ja tilinpäätökset. Myös laskutus hoituu näppärästi yhteistyössä.

”Päivittäinen arkemme pyörii moitteettomasti Aallon Groupin kanssa. Palvelu on todella jouhevaa ja henkilökohtaista. Vaikka minulla näin yrittäjänä ei oikeastaan ole työaikoja, on minulla tunne, että yhteyshenkilömme tavoittaa ja apua saa aina kun tarvitsee. Joustavuus on toiminut yhteistyössämme kuin itsestään”, Korpelainen kuvailee.

Lisäksi Perjantai Markkinointiviestinnän palvelutarve on kasvanut viime vuosina juridiikan alueelle, jota niin ikään saadaan luontevasti Aallon Groupin talous-, verotus- ja juridiikan osaamista tarjoavan neuvontapalvelun kautta.

”Yritysjuridiikan osaamisalueiden mukaantulo palveluun on ollut erinomainen lisä. Tilitoimiston tuella olemme hoitaneet yrityksemme osakasjärjestelyihin sekä yritysostoon liittyviä yksityiskohtia, sopimuksia ja verotuksellisia asioita.”

Huolenpito ja luottamus saavat pysymään asiakkaana jatkossakin

Perjantai Markkinointiviestinnän ja Aallon Groupin välillä yhteistyö toimii saumattomasti.

”Omasta työajastani 99,9 % menee asiakastyöhön eikä meillä ole kokoaikaista hallinnollista johtajaa talossa. Aallon Groupin kanssa toimiessamme itselläni on kuitenkin sellainen fiilis, että meillä on talouspäällikkö, joka nyt vain sattuu olemaan yritys”, toteaa toimitusjohtaja Korpelainen.

Aallon Groupin tapaa huolehtia proaktiivisesti muistakin asioista kuin kirjanpidon pakollisista osa-alueista Korpelainen arvostaa todella paljon.

”Voimme täysin luottaa siihen, että tilitoimistosta muistetaan muistuttaa ja ilmoittaa, mitä milloinkin pitää tehdä. Minulla itselläni ei ole juuri mitään taloushallintoon liittyvää kalenterissa.”

Siinä määrin tyytyväinen Korpelainen on ollut Aallon-toimistonsa palveluun, ettei hän edes katsele muualle: ”Silloin kun asiat sujuvat hyvin arjessa, ei muutoksia kannata tehdä muutoksen vuoksi.”

Harkitsetko taloushallinnon  ulkoistamista? Lue oppaasta, mitä kumppania valitessa kannattaa huomioida!

Luotettava tilitoimisto on yksi yrittäjän tärkeimmistä kumppaneista. Lataa opas, jossa kerromme, mistä tunnistat toimivan taloushallinnon kumppanuuden.

Niin ensimmäistä tilitoimistoa kuin uutta taloushallinnon kumppania etsiessä on tärkeää löytää itselleen sopiva kumppani.

Tämä opas on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja liike-elämän toimijoille tueksi taloushallinnon kumppanin valintaan.

Opas tilitoimistokumppanin valintaan