Valitse sivu

Neuvontapalvelut

Jokainen tarvitsee toisinaan neuvoa. Oli kyse sitten yhtiöjärjestelyistä, veroneuvonnasta tai talousjuridiikasta, ovat erikoisasiantuntijamme tukenasi hankalammissakin asioissa. Ole yhteydessä niin katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa sinua.

Jätä yhteydenottopyyntö

Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustamiseen liittyy paljon hoidettavia käytännön asioita sekä monia kysymyksiä ja valintoja. Minkä yhtiömuodon valitsen, mikä on sopiva taso YEL-vakuutukselle, kuinka turvata mahdollisimman hyvät edellytykset yrityksen menestykselle ja toisaalta oma tulevaisuus? Tätä kaikkea ei tarvitse pohtia tai hoitaa yksin. Lue lisää siitä, miten asiantuntijamme voivat auttaa sinua yrityksen perustamisessa.

Yritystoiminnan lopettaminen

Joskus tulee tilanteita, että yritystoiminta lopetetaan syystä tai toisesta, ja tällöin toiminta tulee ajaa hallitusti alas. Lopettaminen voi tapahtua vapaaehtoisen selvitysmenettelyn kautta tai yhtiö voidaan myydä. Avoimen tai kommandiittiyhtiön voi purkaa yhtiömiesten sopimuksella ja toiminimen voi lopettaa ilman erillistä virallista menettelyä. Me autamme ja neuvomme myös yrityksen lopettamiseen liittyvissä kysymyksissä ja käytännön asioissa.

Yhtiömuodon muutos

Yhtiömuodon muutoksen tarve voi tulla eteen monenlaisissa tilanteissa, kuten liiketoiminnan kasvaessa tai omistuspohjan muuttuessa. Muutostilanteisiin liittyy monia huomioon otettavia seikkoja, kuten yritysmuodon muutoksen veroseuraamukset sekä velka- ja vastuukysymykset.

Yrityksen osakassopimus

Oletko perustamassa yritystä tai ottamassa yritykseen uusia osakkaita? Ensitöiksi kannattaa laatia osakassopimus, joka toimii yhtiön toiminnan selkärankana ja muodostaa yhtiötä määrittävän kokonaisuuden yhdessä lainsäädännön sekä yhtiöjärjestyksen kanssa. Ammattilaisten laatima osakassopimus turvaa sinun ja yrityksesi edun muuttuvissa olosuhteissa.

Vero-optimointi

Verotusta optimoimalla yrityksen ja sen omistajan verotukseen voidaan vaikuttaa siten, että kokonaisverotusaste on mahdollisimman edullinen. Kun me autamme vero-optimoinnissa, palkan ja osinkojen maksaminen yrityksessäsi onnistuu verotehokkaimmalla tavalla. Selvitetään yhdessä, mikä olisi paras tapa maksaa Sinulle korvausta työstäsi.

Yrityshallinnon neuvonta

Aloittavan yrittäjän neuvonta. Hallinnollisten dokumenttien laatiminen kuten hallituksen ja yhtiökokousten pöytäkirjat ja kaupparekisteriasiat. Yritysten arvonmääritykset ja neuvonta yrityskauppatilanteissa.

Yrittäjän perheoikeudelliset asiat

Testamentit, avioehdot ja muut perheoikeudelliset dokumentit. Monissa tapauksissa yrityksen osakassopimus velvoittaa osakkaita huolehtimaan, että kaikilla osakkailla on avioehto ja testamentti ainakin koskien yhtiön osakkeita.

Henkilöstö- ja työsuhdeneuvonta

Työoikeudelliset kysymykset, avustaminen työehtosopimusten soveltamisessa, työsopimusten laadinta, työnantajan velvollisuudet, palkkahallinnon neuvonta ja konsultointi, työtodistukset, palkka- ja muut todistukset sekä HR-raporttien tuottaminen.

Artikkeleita yrittäjyydestä ja verotuksesta

Vinkit yrittäjän verosuunnitteluun: kannattaako nostaa osinkoa vai palkkaa?

Vinkit yrittäjän verosuunnitteluun: kannattaako nostaa osinkoa vai palkkaa?

Voiko yrittäjä vaikuttaa maksamiensa verojen määrään? Miten vero-optimointia voi tehdä, ja kannattaako se? ”Ylimääräistä” veroa ei ole mieluisaa ... Lue koko juttu»

Edustusta vai sittenkin markkinointia – mitä kuluja voi vähentää yrityksen verotuksessa?

Edustusta vai sittenkin markkinointia – mitä kuluja voi vähentää yrityksen verotuksessa?

Yrityksen verotuksen ymmärtäminen on yrittäjälle kannattavaa. Loppuvuodesta pikkujoulut ja erilaiset muistamiset nostattavat tilitoimiston ... Lue koko juttu»

Mitä on tilinpäätössuunnittelu ja miten tilinpäätökseen kannattaa valmistautua?

Mitä on tilinpäätössuunnittelu ja miten tilinpäätökseen kannattaa valmistautua?

Syksyllä useiden yritysten tilikausi lähestyy loppuaan, jolloin tilinpäätöksen suunnittelu ja toteutus tulevat jälleen ajankohtaiseksi. Lait ja ... Lue koko juttu»

Kasvua vai tasaista toimeentuloa? Kokenut tilitoimisto on asiakkaansa tarpeisiin mukautuva kumppani tämän tilanteesta ja tavoitteista riippumatta

Kasvua vai tasaista toimeentuloa? Kokenut tilitoimisto on asiakkaansa tarpeisiin mukautuva kumppani tämän tilanteesta ja tavoitteista riippumatta

Kaikki yrittäjät eivät unelmoi suurista kasvuaskelista, vaan tavoitteena on hyvä, tasainen toimeentulo. Suuri osa suomalaisista yrityksistä itse ... Lue koko juttu»

Voimmeko tarjota tukea yrityshallinnon, verotuksen tai yritysjuridiikan kysymysten parissa?

Asiakkaanamme sinua palvelevat talous- ja palkkahallinnon rautaisten ammattilaisten lisäksi joukko omien asiantuntija-alojensa erikoisosaajia. Ole yhteydessä omaan yhteyshenkilöösi tai jätä yhteydenottopyyntö, niin katsotaan, miten voisimme parhaiten palvella sinua.

Hidden

Section Break

Tietosuojaseloste(Pakollinen)
Tallennamme ja käsittelemme tietojasi voidaksemme palvella sinua. Tutustu tietosuojaselosteeseemme täältä.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.