Valitse sivu

Lehdistötiedote 5.9.2018 kello 8.00

Viisi omalla alueellaan merkittävää tilitoimistoa ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhdistymisestä. Yhtiöt muodostavat yhdessä Aallon Group Oy:n, josta tulee yksi alan suurimmista toimijoista Suomessa. Yhdistymisessä muodostuvassa konsernissa työskentelee noin 200 ihmistä kymmenellä paikkakunnalla ja sen liikevaihto on noin 13,5 miljoonaa euroa. Yhtiö selvittää mahdollisuutta hakea listautumista First North -markkinapaikalle vuoden 2019 aikana. Yhdistyvät tilitoimistot ovat Aallon Tilitoimisto Oy (Helsinki), Dextili Oy (Jyväskylä), Talouskolmio Oy (Espoo), Tampereen Kirjanpitotoimisto Oy (Tampere) ja Tilitoimisto Reijo Lehtimäki Oy (Turku).

Uuden yhtiön hallituksen puheenjohtajana toimii Tomi Pienimäki. Yhtiön toimitusjohtajan valinnasta tiedotetaan myöhemmin. Kukin mukaan tuleva yhtiö jatkaa toimintaansa muodostuvan Aallon Group Oy:n tytäryhtiönä ja kunkin tytäryhtiön johto jatkaa tehtävissään. Yhdistymisellä ei ole henkilöstövaikutuksia.

Yhdistyvät tilitoimistot pystyvät tarjoamaan asiakkailleen valtakunnallisen palveluverkoston ja henkilökohtaisen paikallisesti läsnäolevan palvelun.

Tomi Pienimäki: ”Taloushallintomarkkina on konsolidoitumassa ja haluamme olla aktiivinen toimija markkinan tulevissa järjestelyissä, minkä vuoksi harkitsemme mahdollisuutta hakea listautumista First North -markkinapaikalle ensi vuoden aikana. Olemme toki avoimia keskusteluille muiden osaavaan joukkoomme sopivien toimijoiden kanssa. Isommat hartiat antavat meille mahdollisuuden panostaa vielä vahvemmin asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyyteen sekä tietojärjestelmäkehitykseen. Mukaan valikoitui erinomainen joukko samanhenkisiä yrittäjiä, joille yhtiöstään luopuminen ei ollut vaihtoehto ja joiden arvomaailma sekä tavoitteet kohtaavat.”

Lisätietoja:
Aallon Group Oy
hallituksen puheenjohtaja
Tomi Pienimäki
puhelin: 040 834 1399
tomi.pienimaki@aallon.fi
www.aallongroup.fi

Aallon Group Oy lyhyesti:
Aallon tarjoaa talouden huolenpitoa yrityksellesi.

Materiaalit:
Lataa hallituksen ryhmäkuva
Lataa Aallon Group Logo PMS
Lataa Aallon Group logo CMYK
Lataa Aallon Group logo RGB