Valitse sivu
Aallon Group lanseeraa asiakkailleen suunnatun Aallon Portti -palvelun. Moderni järjestelmä sisältää asiakkaalle tärkeimmät työkalut ja taloushallinnon tiedon, sekä sujuvoittaa yhteydenpitoa tilitoimiston kanssa.

AALLON GROUP OYJ Lehdistötiedote 15.2.2022 klo 8.15

Viimeiset vuodet voimakkaasti kasvanut tilitoimisto Aallon Group Oyj julkaisee oman sähköisen taloushallinnon ratkaisunsa – Aallon Portin. Nykyaikainen verkkosovellus on suunniteltu tukemaan yhtiön henkilökohtaista palvelukonseptia. Se tarjoaa Aallon Groupin asiakkaiden käyttöön näille tärkeimmät taloushallinnon työkalut, kuten sähköisen ostolaskujen käsittelyn, laskutusjärjestelmän ja näkyvyyden taloushallinnon tietoihin.

Taloushallinnon työkalujen lisäksi järjestelmä tukee tietoturvallista viestintää asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Palvelun kautta asiakas saa käyttöönsä digitaalisen arkiston yrityksen dokumenteille ja mahdollisuuden niiden sähköiseen allekirjoittamiseen. Palvelun avoin rajapinta mahdollistaa kokonaisuuden laajentamisen erilaisten integraatioiden kautta kolmannen osapuolen järjestelmiin.

On hienoa päästä ottamaan tämä teknologiastrategiamme mukainen kehitysaskel. Uuden Aallon Portin myötä pääsemme tuomaan oman sähköisen taloushallinnon ratkaisumme aikaisempaa laajemman asiakaskunnan saataville. Uskon, että onnistumme Aallon Portin avulla tarjoamaan käyttäjille nykyaikaisen ja mieluisan käyttökokemuksen, joka vahvistaa meille tärkeää asiakastyytyväisyyttä. Oman teknologiamme ensisijainen tehtävä onkin toimia saumattomasti kasvollisen ja henkilökohtaisen palvelumme jatkeena.”, kommentoi Aallon Group Oyj:n toimitusjohtaja Ari Kelloniemi.

Aallon Portti on ensisijaisesti Aallon Groupin tyypillisen PK-asiakkaan digitaalisen taloushallinnon tarpeita silmällä pitäen suunniteltu asiakasportaali. Aallon Portin toiminnallisuudet ja työkalut tekevät siitä asiakkaalle kattavan taloushallinnon kokonaisratkaisun. Se tarjoaa Aallon Groupin asiakkaalle erinomaisen vaihtoehdon erilaisille kolmannen osapuolen taloushallinto-ohjelmille.

Aallon Portin ohjelmistokehityksessä lähtökohtamme on ollut asiakkaidemme ja henkilöstömme palveleminen. Alamme on täynnä hyviä kolmannen osapuolen tarjoamia työkaluja, joita kehitetään todella erilaisista lähtökohdista. Omassa kehitystyössämme olemme voineet keskittyä sellaisiin osa-alueisiin, jotka palvelevat parhaalla tavalla juuri meidän asiakkaitamme. Näin olemme myös päässeet valitsemaan ratkaisut, joilla saavuttavamme suurimmat hyödyt omissa digitaalisissa prosesseissamme. Toki jatkossakin tarjoamme palveluitamme aina asiakkaan tarpeista lähtien – myös muilla alallamme suosituilla sovelluksilla.”, kertoo Aallon Portin kehityshankkeesta vastaava Aallon Groupin markkinointi- ja myyntijohtaja Antero Aalto.

Aallon Portti korvaa konsernissa käytössä olleen asiakasportaali Tietokonttorin, jonka pitkäaikaisesta käytöstä on saatu runsaasti pohjatietoa kehitystyön tueksi. Edeltäjänsä tavoin Aallon Portti integroituu konsernin taloushallinnon asiantuntijoiden käyttämiin tuotantojärjestelmiin. Näin asiakkaille voidaan tarjota yhtenäinen käyttökokemus ja tehokkaat työkalut riippumatta taloushallinnon taustajärjestelmän toiminnallisuuksista.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 350 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi