Valitse sivu

AALLON GROUP OYJ Lehdistötiedote 3.4.2023 klo 10.10

Aallon Group korjaa tänään 3.4.2023 klo 8.50 julkaistua lehdistötiedotetta: Aallon Group Oyj laajentaa toimintaansa Lahteen hankkimalla TulotAn Oy:n liiketoiminnan. Tiedotteen ingressissä ja ensimmäisessä kappaleessa ilmaistiin kaupantekopäivän ja liiketoiminnan siirtymispäivän olevan 4.3.2023 kun oikeat päivämäärät olivat 3.4.2023.

Alla korjattu tiedote kokonaisuudessaan.

Aallon Group Oyj laajentaa toimintaansa Lahteen hankkimalla TulotAn Oy:n liiketoiminnan

Aallon Group Oyj ja tilitomisto TulotAn Oy solmivat 3.4.2023 liiketoimintakaupan, jonka mukaan TulotAn Oy:n liiketoiminta liitetään Aallon Groupiin.

Tilitoimistopalveluita tuottava Aallon Group Oyj ja tilitoimisto TulotAn Oy solmivat 3.4.2023 liiketoimintakaupan. Sopimuksen seurauksena Lahdessa vuodesta 2018 palvelleen TulotAn Oy:n liiketoiminta siirtyy 3.4.2023 alkaen osaksi Aallon Groupin Etelä-Suomen alueyhtiötä, Aallon Helsinki Oy:tä.

Ostetusta toiminnasta Aallon Groupille siirtyy liikevaihtoa vuositasolla noin 0,27 miljoonaa euroa. TulotAn Oy työllistää kaupantekohetkellä yrittäjä Tuija Heinosen lisäksi kolme ammattilaista, jotka jatkavat nykyisten asiakkaidensa palvelemista osana Aallon Groupia.

Kauppa vahvistaa Aallon Groupin Etelä-Suomen alueyhtiötä, mutta järjestelyllä ei arvioida olevan merkittävää vaikutusta Aallon Groupin taloudelliseen asemaan tai yhtiön keskipitkän aikavälin taloudellisiin tavoitteisiin.

Aallon Group Oyj:n toimitusjohtaja, Ari Kelloniemi: ”Olen iloinen päästessämme tiedottamaan seuraavasta strategiamme mukaisesta kasvuaskeleesta. Yrittäjä Tuija Heinosen luotsaama TulotAn Oy on erinomainen esimerkki sellaisesta kulttuurisesta yhteensopivuudesta, jota yritysjärjestelyissä haemme. Uusi toimipiste Lahden Hennalassa avaa meille uusia mahdollisuuksia paikallisen palvelun tuottamiselle Lahden seuduilla. Haluan toivottaa TulotAn Oy:n asiantuntijat ja asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Aallon Groupiin.

TulotAn Oy:n toimitusjohtaja, Tuija Heinonen: ”Olen tyytyväinen siitä, miten samankaltaisia ajatuksia jaamme Aallon kanssa yritystoiminnasta ja asiakkaiden palvelusta sekä siitä, miten helposti yhteinen sävel lopulta löytyi. Viimevuosien lisääntynyt sääntely on kasvattanut yritysten hallinnollista kuormaa. Liittyminen osaksi Aallon kaltaista vahvaa toimijaa auttaa meitä vapauttamaan aikaa hallinnollisesta työstä kaikkein tärkeimpään, eli asiakkaidemme henkilökohtaiseen palvelemiseen.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme noin 400 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi

Liitteet