Valitse sivu
Tilitoimisto Aallon Group Oyj:n toimintaa vahvistetaan hankkimalla Tili-Counter Oy:n liiketoiminta Helsingistä.

AALLON GROUP OYJ Lehdistötiedote 2.10.2023 klo 10.00

Tilitoimistopalveluita tuottava Aallon Group Oyj ja tilitoimisto Tili-Counter Oy solmivat 2.10.2023 liiketoimintakaupan. Sopimuksen seurauksena vuonna 1987 perustetun Tili-Counter Oy:n liiketoiminta siirtyy 2.10.2023 alkaen osaksi Aallon Groupin Etelä-Suomen alueyhtiötä, Aallon Helsinki Oy:tä.

Ostetusta toiminnasta Aallon Groupille siirtyy liikevaihtoa vuositasolla noin 0,15 miljoonaa euroa. Tili-Counter Oy työllistää kaupantekohetkellä yrittäjä Markku Mehtäläisen lisäksi toisen ammattilaisen. Molemmat jatkavat nykyisten asiakkaidensa palvelemista osana Aallon Groupia.

Järjestelyllä ei arvioida olevan merkittävää vaikutusta Aallon Groupin taloudelliseen asemaan tai yhtiön keskipitkän aikavälin taloudellisiin tavoitteisiin.

Aallon Group Oyj:n toimitusjohtaja, Ari Kelloniemi: ”Olen iloinen päästessämme tiedottamaan tästä strategiamme mukaisesta yritysjärjestelystä. Tili-Counter Oy edustaa alallemme tyypillistä pitkäjänteistä ja pitkien asiakassuhteiden varaan rakentuvaa hyvin hoidettua yrittäjävetoista yritystoimintaa. Toivotan Tili-Counter Oy:n asiantuntijat ja asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Aallon Groupiin.

Tili-Counter Oy:n perustaja, Markku Mehtäläinen: ”Olen tyytyväinen sovittuun järjestelyyn. Aallon Group on alallamme hyvämaineinen toimija, jonka asiakkaiden ja henkilöstön hyvinvointiin panostavien arvojen takana on helppo seistä. Uskon, että voimien yhdistäminen tuo toimintaamme oikeanlaista jatkuvuutta sekä tarjoaa meille ja asiakkaillemme laajemman organisaation palvelu- ja tukiresurssit.”

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme noin 400 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi