Valitse sivu
Tilitoimisto Aallon Group Oyj jatkaa strategiansa mukaista kasvua hankkimalla Helsingissä sijaitsevan tilitoimisto Countmaster Oy:n koko osakekannan

AALLON GROUP OYJ Lehdistötiedote 4.6.2024 klo 7.15

Aallon Group Oyj ja Countmaster Oy:n omistajat toimitusjohtaja Jukka Hämäläinen, Maria Lempinen ja Petri Aksentjeff ovat solmineet 4.6.2024 kauppasopimuksen, jonka mukaisesti Aallon Group Oyj ostaa Countmaster Oy:n koko osakekannan. Kauppahinta suoritetaan kokonaisuudessaan käteisellä.

Countmaster Oy:n liikevaihto 12 kuukauden jaksolla 4/2023–3/2024 oli noin 1,1 miljoonaa euroa. Countmaster Oy on Helsingin Herttoniemessä toimiva alun perin jo vuonna 1985 perustettu tilitoimisto. Tänä päivänä Countmaster on monipuolisesti eri toimialoilla toimivia asiakkaita digitaalisesti palveleva tilitoimisto. Perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi yhtiö tarjoaa asiakkailleen erilaisia talousjohdon ja neuvonnan palveluita. Yhtiö työllistää kaupantekohetkellä yhteensä 11 asiantuntijaa, joista kolme työskentelee osa-aikaisesti. Koko henkilökunta jatkaa nykyisissä tehtävissään asiakkaidensa palvelemista osana Aallon Group -konsernia

Aallon Group Oyj:n toimitusjohtaja Ari Kelloniemi: ”Olen iloinen päästessämme tiedottamaan strategiamme mukaisesta yritysjärjestelystä. Countmaster on alalla pitkään toiminut, mutta matkan varrella alan kehityksen mukana uudistunut hyvämaineinen ja kannattava tilitoimisto. Lisäksi Countmasterin asiakaslähtöisyyttä korostava toimintakulttuuri ja sen takana oleva ajattelu istuu äärimmäisen hyvin omaan asiakas- ja henkilöstökeskeiseen arvomaailmaamme. Toivotan Countmaster Oy:n henkilökunnan ja asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi Aallon Groupiin.”

Countmaster Oy:n toimitusjohtaja Jukka Hämäläinen: ”Olen hyvin tyytyväinen tekemäämme järjestelyyn. Liittyminen yhteen Aallon Groupin kaltaisen asiakaspalvelua ja henkilöstön hyvinvointia korostavan ja arvostetun tilitoimiston kanssa oli toiminnallemme luontainen seuraava kasvuaskel. Aallon henkilökohtainen palvelukonsepti mahdollistaa sen, että ammattilaisemme voivat jatkaa omien tuttujen asiakkaidensa palvelua samalla, kun asiakkaamme saavat suuremman organisaation laajemmat lisäarvopalvelut ja erikoisasiantuntijat käyttöönsä.”

Yritysjärjestelyllä arvioidaan olevan lievästi positiivinen vaikutus Aallon Groupin vuoden 2024 liikevaihtoon ja käyttökatteeseen. Järjestelyllä ei ole vaikutusta Aallon Groupin keskipitkän ja pitkän aikavälin taloudellisiin tavoitteisiin.

Yritysjärjestely toteuttaa Aallon Groupin kasvustrategiaa lisäten yhtiön voimavaroja pääkaupunkiseudulla.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme noin 400 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi