Valitse sivu

Haurun Jäteauto Oy: “Kokonaisvaltainen kumppanuus auttaa tekemään hyviä päätöksiä”

26.11.2020 | Referenssit

Haurun Jäteauto Oy on Oulun alueella tunnettu ympäristöhuoltoalan toimija, jonka palveluihin kuuluvat tavanomaisen jätteenkeräyksen ja lajittelun lisäksi viemärihuolto- ja kaivontyhjennyspalvelut sekä vaihtolavapalvelut. Vuonna 1957 perustetun perheyrityksen ohjaksissa on nyt jo kolmas sukupolvi ja kaikkiaan yritys työllistää 26 henkeä.

Pitkästä historiastaan huolimatta Haurulla on hyvin moderni ote ympäristöasioihin. Tästä erinomaisena osoituksena on heidän ympäristöystävällinen, biokaasulla kulkeva jäteautonsa. Se on ensimmäinen täysin kaasulla toimiva raskaan liikenteen ajoneuvo koko Pohjois-Suomessa. Auto käyttää polttoaineenaan keräämäänsä jätettä, eli puhutaan todellisesta lähipolttoaineesta.

Toimiva yhteistyö perustuu sujuvaan palveluun ja hyvään yhteydenpitoon

Haurun Jäteauton tilitoimistoasiakkuus kanssamme alkoi jo Tilitoimisto Simo Salosen aikoina – ennen kuin Salonen oli mukana perustamassa Aallon Groupia. Yhteensä antoisaa yhteistyötä on takana lähes 20 vuotta.

Kaikki tilitoimistopalvelut, jotka olemme tarvinneet, olemme saaneet Aallon Groupilta”, aloittaa Haurun Jäteauton toimitusjohtaja Mikko Hauru.

”Tällä hetkellä Aallon Group hoitaa kirjanpitomme ja palkanlaskentamme. Meille on nimetty omat kirjanpitäjät ja palkanlaskijat. Laskutuksesta me huolehdimme toistaiseksi itse.

Myös henkilömuutokset on hoidettu Aallon Groupilla todella hyvin. Kun palkanlaskijamme vaihtui, tieto siitä tuli meille hyvissä ajoin ja pidimme yhteisen palaverin edellisen sekä uuden yhteyshenkilön kanssa. Näin tieto saatiin siirrettyä saumattomasti eteenpäin. Yhteydenpito on ollut muutenkin aktiivista”, Hauru jatkaa.

Palkkahallinnon sujuvuutta lisää myös tämän vuoden aikana toteutettu automatisointi. Sen ansiosta asiakas pääsee itsekin reaaliaikaisesti käsiksi palkkatietoihin ja toisaalta palkanlaskijalta vapautuu resursseja esimerkiksi asiakkaan konsultointiin henkilöstöasioissa.

Asiakkaan edun mukaista, henkilökohtaista palvelua

Mikko Haurulla on tapana käydä säännöllisesti paikan päällä omassa tilitoimistossaan, Aallon Oulun toimipisteellä. Tilitoimistokumppanuudessa hän pitää tärkeänä sitä, että palvelua hoidetaan kasvollisesti.

”Siinä Aallon Group on onnistunut erinomaisesti. Minulla on aina ollut tapa käydä noin kerran kuukaudessa kirjanpitäjämme luona ja vaihtaa muutama sana. Jos on tarvittu täsmennyksiä johonkin, niin siinä ne samalla ovat hoituneet kätevästi.”

Kaikkiaan saamaansa palvelua Hauru pitää hyvin toimivana: ”Olen aina saanut Aallon Groupilta vastaukset talousasioihin liittyviin kysymyksiin, jotka ovat olleet meille epäselviä. He ovat mahdollistaneet sen, että me olemme saaneet keskittyä omaan liiketoimintaamme.”

Aina ei ole edes tarvinnut kysyä, vaan kokonaisvaltaisena taloushallinnon kumppanina Aallon Group on tarjonnut osaamistaan myös ennakoivasti asiakkaan edun mukaisesti.

”Tietoa on tullut muun muassa yritysverotuksen muutoksiin liittyvistä asioista, joita itse ei päivittäistasolla ole tullut seurattua. Olemme puhuneet liiketoiminnastamme, liiketoimintaympäristöstä ja asioista, jotka vaikuttavat meidän tekemiseemme. Yhdessä olemme miettineet esimerkiksi kalustohankintoja, jotka ovat meille isoja asioita”, Hauru kertoo.

”Olemme saaneet tukea myös omaan kasvuumme ja sen suunnitteluun. Viime vuonna toteutimme yrityskaupan, jonka rahoituksen suunnitteluun Aallon Group antoi hyödyllistä apua.”

Asiantuntevan tilitoimiston apu mahdollistaa onnistuneiden päätösten teon

Hauru on ollut kaiken kaikkiaan oikein tyytyväinen Aallon Groupiin.

”Olemme saaneet erinomaista palvelua, asiat ovat toimineet hyvin ja on ollut mukavaa tehdä yhteistyötä. Meillä ei ole käynyt mielessäkään, että pitäisi miettiä tai tarkastella muita vaihtoehtoja taloushallinnon hoitamiseen.”

”Tavoitettavuus on tilitoimistoyhteistyössä tärkeää ja se Aallon Groupilla on ollut hyvää. Joskus tulee kiireellisiä asioita, joihin on pystyttävä reagoimaan nopeasti. Kun saamme tilitoimistoltamme hyvät taustatiedot, voimme yrityksessämme tehdä hyviä päätöksiä.”

Harkitsetko taloushallinnon  ulkoistamista? Lue oppaasta, mitä kumppania valitessa kannattaa huomioida!

Luotettava tilitoimisto on yksi yrittäjän tärkeimmistä kumppaneista. Lataa opas, jossa kerromme, mistä tunnistat toimivan taloushallinnon kumppanuuden.

Niin ensimmäistä tilitoimistoa kuin uutta taloushallinnon kumppania etsiessä on tärkeää löytää itselleen sopiva kumppani.

Tämä opas on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja liike-elämän toimijoille tueksi taloushallinnon kumppanin valintaan.

Opas tilitoimistokumppanin valintaan