Valitse sivu

Riemusta Oy: ”Tilitoimiston valinta on yksi tärkeimmistä asioista yritystä perustettaessa”

31.03.2021 | Referenssit

Luottamuksen arvoisen tilitoimistokumppanin kanssa yrittäjät voivat keskittyä täysillä liiketoimintaansa. Arjen asiat rullaavat sujuvasti eteenpäin ja tarvittaessa vastauksia, neuvoja sekä tukea on aina saatavilla.

Toimivuus on tärkeää niin tilasuunnittelun kuin taloushallinnonkin ratkaisuissa

Vantaalla toimiva kahden naisen tilamuotoiluyritys Riemusta Oy on erikoistunut yritysten tilojen muuttamiseen toimivammiksi esimerkiksi neliöiden hyötykäytön, sisustamisen ja tilabrändäyksen keinoin. Tavoitteena on suunnitella parhaita mahdollisia työpäiväkokemuksia tilojen käyttäjille.

Ammattilaiset, joille toimivuuden tavoittelu on sydämenasia, arvostavat luonnollisesti tätä ulottuvuutta myös omassa työarjessaan – muun muassa oman tilitoimistonsa palvelussa.

 Yhteistyössä Aallon Groupin kanssa parasta on ollut mutkattomuus ja helppous. Varsinkin pienyrittäjän näkökulmasta, kun oman fokuksen on oltava vahvasti arjen pyörittämisessä ja liiketoiminnassa, tällaiset asiat ovat tosi tärkeitä”, sanoo Riemusta Oy:n asiakkuuksista vastaava tilamuotoilija Krista Jensen-Eriksen.

 Riemusta Oy tuli Aallon Groupin asiakkaaksi, kun vuodesta 2016 heitä palvellut tilitoimisto TalousNosturi Oy liittyi osaksi Aallon Groupia. Yhdistymisestä huolimatta palvelu on pysynyt totutulla hyvällä tasolla.

 Meille tuli tiedote yhdistymisestä ja huomasin lähinnä logon muuttuneen. Arkinen yhteistyö oman yhteyshenkilömme kanssa on kuitenkin säilynyt aivan entisellään”, Jensen-Eriksen sanoo.

Yhteydenpidon selkeys helpottaa arkea

Riemusta Oy:n tilitoimistopalveluiden kokonaisuuteen Aallon Groupilla kuuluvat kirjanpito, palkkahallinto ja tilinpäätökset. Laskutuksen he puolestaan ovat halunneet hoitaa itse, samoin kuin myyntireskontran ja ostolaskujen maksun.

Toimivaa tilitoimistokumppanuutta ja taloushallinnon hyvää hoitamista Jensen-Eriksen sekä hänen yrittäjäkumppaninsa Miia Sjögren arvostavat paljon.

Muutaman vuoden verran yrittäjänä toimineena koen, että tilitoimiston valinta on yksi tärkeimmistä asioista, joita yrittäjän pitää tehdä perustaessaan yrityksen. Niin voi olla varma siitä, että asiat menevät oikein, tarkasti ja pykälien mukaan”, perustelee Jensen-Eriksen.

 Aallon Groupin palveluun olemme olleet tosi tyytyväisiä. Viestintä on ollut todella helppoa ja jos jotain kysyttävää on, niin viestin omalle yhteyshenkilölle laittamalla kaikki on selvinnyt helposti. Yhteistyö on mutkatonta ja vastaukset tulevat aina nopeasti. Koskaan ei ole ollut sellaista tunnetta, että emme olisi saaneet palvelua”, Jensen-Eriksen jatkaa.

Aallon Groupilla kasvollinen palvelu on yksi toiminnan kulmakivistä. Riemusta Oy:lle se näkyy erityisesti selkeytenä siinä, kuka vastaa heidän asioistaan. Konkreettisesti kasvokkain näkemistä Jensen-Eriksen ei sen sijaan ole osannut kaivata, kun vuorovaikutus on sujunut niin saumattomasti etänäkin.

Me tiedämme aina, kenen puoleen kääntyä. En ole kuitenkaan tainnut käydä kertaakaan paikan päällä tilitoimistolla. Siihen ei ole ollut ihmeempää tarvetta ja kaikki on mennyt iisisti näinkin. Jos jotain tulee, niin saamme kyllä nopeasti yhteyden taloushallintoamme hoitaviin ihmisiin.”

Tilitoimistokumppanuus pohjautuu luottamukseen

Riemusta Oy:n yhteistyötä Aallon Groupin kanssa leimaa luottamus siihen, että tilitoimisto on tukena ja turvana sekä arjen yksityiskohtien että mahdollisten tulevien haasteiden osalta.

Minulla on sellainen tunne, että asiat ovat hyvin hoidossa. Jos on jotain, mitä en ole tajunnut ottaa huomioon, niin kirjanpitäjämme ottaa heti yhteyttä. Itse ei aina edes tiedä, mitä kaikkea pitää tietää, mutta Aallon Groupilta saamme helposti apua”, Jensen-Eriksen sanoo.

Olemme vielä niin nuori yritys, että yrityksemme kasvu tai uusien työntekijöiden palkkaaminen ei ole ollut ajankohtaista. Tiedän kuitenkin, että jos sellainen tilanne tulee eteen, niin voimme ottaa yhteyttä Aallon Groupiin ja pyytää heiltä neuvoja. Nyt korona-aikanakin olemme saaneet tosi nopeasti jeesiä siihen liittyviin asioihin.

Aallon Groupin mahdollistamalla digitaalisella taloushallinnolla on myös ollut merkittävä rooli asioiden hoitamisessa helposti.

On ihanan mutkatonta, kun kaiken pystyy hoitamaan sähköisenä. Se on tosi suuri juttu. Aikaisemmassa yrityksessä olen joutunut pyörittämään mappeja ja papereita, joten osaan verrata nykyistä tilannetta siihen. Nykyään harvoin joutuu mitään enää paperisena tekemään. Nyt asioita voi hoitaa mistä tahansa”, Jensen-Eriksen lopettaa.

Harkitsetko taloushallinnon  ulkoistamista? Lue oppaasta, mitä kumppania valitessa kannattaa huomioida!

Luotettava tilitoimisto on yksi yrittäjän tärkeimmistä kumppaneista. Lataa opas, jossa kerromme, mistä tunnistat toimivan taloushallinnon kumppanuuden.

Niin ensimmäistä tilitoimistoa kuin uutta taloushallinnon kumppania etsiessä on tärkeää löytää itselleen sopiva kumppani.

Tämä opas on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja liike-elämän toimijoille tueksi taloushallinnon kumppanin valintaan.

Opas tilitoimistokumppanin valintaan