Valitse sivu
AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 28.8.2019 kello 9:30

Toimitusjohtaja Elina Pienimäki on ilmoittanut siirtyvänsä toisen työnantajan palvelukseen. Aallon Group Oyj:n hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan haun ja nimittänyt yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi 28.8.2019 alkaen hallituksen puheenjohtaja Tapani Aallon.

Elina Pienimäki: ”Kiitän, että sain olla mukana hienossa projektissa: Aallon Groupin listautumisen valmistelussa ja toteutuksessa sekä uuden, vahvan ja asiakkaitaan laajasti palvelevan Aallon toiminnan käynnistämisessä. Uskon Aallon Groupin kasvavan voimakkaasti jatkossakin.”

Tapani Aalto: ”Kiitän Elinaa hänen panoksestaan listautumisprojektissamme ja listautuneen yhtiömme alkutaipaleella. Toivotan hänelle menestystä uudessa tehtävässä.”

Pääkaupunkiseudun aluejohtaja ja johtoryhmän jäsen Marko Kämppi on ilmoittanut siirtyvänsä takaisin tilintarkastustehtäviin. Marko Kämppi jatkaa tehtävässään seuraajan nimittämiseen saakka. Uusi aluejohtaja pyritään nimittämään kuluvan syksyn aikana mahdollisimman pian toimitusjohtajanimityksen jälkeen.

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Tapani Aalto
puh. 0400 216 248

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

*******************************
Tilitoimistoni. Aallon Group.

Tilitoimistoni. on Aallon slogan, johon kulminoituu koko strategiamme ydinajatus. Aallon Group on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.
*******************************

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet