Valitse sivu
Tomi Pienimäki on nimitetty Finnair Oyj:n johtoryhmän jäseneksi 1.10. alkaen. Uuteen tehtävään siirtymisen vuoksi hän jättää paikkansa Aallon Group Oyj:n hallituksessa.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 18.9.2019 kello 9:30

Tomi Pienimäki: ”On ollut tosi hienoa olla mukana Aallon Groupin listautumistarinassa. Uuden työn myötä joudun kuitenkin keskittymään siihen täysipainoisesti ja jäämään ajankäytöllisistä syistä pois Aallon Groupin hallituksesta. Toivotan yhtiölle menestystä myös jatkossa!”

Tapani Aalto: ”Kiitän Tomia hänen merkittävästä panoksestaan listautumisprojektissamme. Suunnitelmamme uuden suuremman toimijan kokoamisesta tilitoimistomarkkinalle olisi ollut erittäin vaikeaa toteuttaa ilman Tomin projektiin tuomaa ideaa listautumisesta. Listautumisen ilmeinen vaihtoehto olisi ollut pääomasijoittajan mukaantulo, jota emme kuitenkaan kokeneet sopivaksi yrittäjähenkiselle toimintamallillemme. Listautuneena toimijana pääsemme erottumaan useista muista alan suurista toimijoista ja voimme myös käyttää noteerattua osakettamme maksuvälineenä yrityskaupoissa.”

Aallon Group Oyj:n hallitus jatkaa nelijäsenisenä. Yhtiön hallituksessa jatkavat Tapani Aalto (puheenjohtaja), Timo Koskinen, Reijo Lehtimäki ja Ville Rantala.

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Tapani Aalto
puh. 0400 216 248

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 240 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet