Valitse sivu
Jukka Laukkanen 46, tradenomi, KLT, aloittaa Aallon Group Oyj:n Etelä-Suomen aluejohtajan tehtävässä 1.11.2019. Laukkanen liittyy Aallon Group Oyj:n johtoryhmään ja raportoi konsernin toimitusjohtaja Ari Kelloniemelle.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 31.10.2019 klo 13.00

Aallon Group Oyj:n Etelä-Suomen aluejohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Jukka Laukkanen 1.11.2019 alkaen. Laukkanen on aikaisemmin toiminut mm. Talouskolmio Oy -nimisen tilitoimiston toimitusjohtajana ja yhtenä yrittäjistä vuodesta 2006 alkaen. Talouskolmio Oy oli yksi Aallon Group -konsernin 12.3.2019 osakevaihdolla muodostaneista yhtiöistä. Konsernin muodostumisen jälkeen Laukkanen on toiminut konsernin kehityspäällikön tehtävissä.

Laukkasella on vankka substanssiosaaminen ja pitkä kokemus toimitusjohtajan tehtävistä taloushallintoalalta. Laukkasen aikaisemmin johtama Talouskolmio Oy ja sen tytäryhtiö Talouskolmio Solum Oy ovat sulautumassa osaksi Aallon Helsinki Oy:tä.

Laukkanen korvaa aikaisemmin lähdöstään ilmoittaneen Marko Kämpin Etelä-Suomen aluejohtajana ja Aallon Group Oyj:n johtoryhmän jäsenenä.

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi:

”Olen tyytyväinen, että omasta organisaatiostamme löytyi Jukan kaltainen kokenut ja organisaatioomme sitoutunut osaaja Markon seuraajaksi. Odotan innolla johtoryhmätyöskentelyä Jukan kanssa. Olen vakuuttunut, että hänen vahvalla organisaation- ja henkilöstön tuntemuksellaan on positiivinen vaikutus kasvustrategiamme toteuttamiseen Etelä-Suomen alueyhtiössämme.”

Jukka Laukkanen:

”Otan innolla Aallon Groupin Etelä-Suomen aluejohtajan toimen vastaan ja kiitän yhtiön johtoa luottamuksesta. Lisäksi haluan kiittää edeltäjääni Marko Kämppiä hienosti hoidetusta työstä. Tutun ja motivoituneen henkilöstön kanssa on mukava jatkaa menestyksekästä työtä ja pyrkiä päivittäin kohti visiotamme, jonka mukaan haluamme olla alan suositelluin kumppani ja työnantaja.”

Aallon Groupin johtoryhmän muodostavat 1.11.2019 alkaen toimitusjohtaja Ari Kelloniemi, Antero Aalto, Aki Korkka, Jukka Laukkanen, Mia Penttinen, Irmeli Salonen, Miia Sarkola sekä Merja Ylipaavalniemi.  

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 240 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi