Valitse sivu
KTM Ari Kelloniemi 49, aloittaa Aallon Group Oyj:n toimitusjohtajan tehtävässä 28.10.2019.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 16.10.2019 klo 19.15

Ari Kelloniemellä on vankka kokemus ja osaaminen tilitoimistoliiketoiminnasta. Kelloniemi on aikaisemmin toiminut lähes kahdenkymmenen vuoden ajan Accountor Group -konsernin palveluksessa eri johtotehtävissä mm. liiketoiminta- ja talousjohtajana sekä viimeksi Suomen ulkoistuspalveluiden maajohtajana. Tätä ennen Kelloniemi on toiminut liikkeenjohdon konsulttina McKinseyllä.

Ari Kelloniemi: ”Kiitän lämpimästi ja nöyrästi Aallon Groupia luottamuksesta ja mahdollisuudesta päästä kehittämään alamme merkittävintä uutta tulokasta. Yhdessä osaavan ja motivoituneen henkilöstön kanssa pystymme kehittämään toimintaa tarttumalla toimiympäristön murroksen tuomiin mahdollisuuksiin. Samalla tulemme edelleen keskittymään kasvollisen ja korkeatasoisen asiantuntijapalvelun ja asiakaskokemuksen tarjoamiseen.

Toimiala on mielenkiintoisessa tilanteessa ja se tarjoaa kiinnostavia kasvun mahdollisuuksia, niin yksittäisille osaajille kuin koko yhtiölle. Odotan innolla Aallon ammattilaisiin tutustumista ja Aallon menestystarinan rakentamista yhdessä heidän kanssaan.”

Hallituksen puheenjohtaja Tapani Aalto: ”Taipaleemme listayhtiönä on lähtenyt hyvin käyntiin onnistuneen ensimmäisen vuosipuoliskon saattelemana. Lisäksi pääsimme julkaisemaan ensimmäisen kasvustrategiaamme toteuttavan yritysjärjestelyn syyskuun lopussa.

Nyt toivotan Arin sydämellisesti tervetulleeksi Aallon Groupiin. Olen erittäin tyytyväinen, että voin luovuttaa toimitusjohtajan tehtävät Arin kaltaisen lahjakkaan ja pitkään alalla merkittävissä johtotehtävissä toimineen ammattilaisen käsiin. Uskon, että olemme nyt oikealla tiellä ja pääsemme keskittymään täysin voimin yhtiömme strategian kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen.”

Aallon Groupin johtoryhmän muodostavat 28.10.2019 alkaen toimitusjohtaja Ari Kelloniemi, Antero Aalto, Aki Korkka, Marko Kämppi, Mia Penttinen, Irmeli Salonen, Miia Sarkola sekä Merja Ylipaavalniemi. Uusi aluejohtaja Marko Kämpin seuraajaksi pyritään nimittämään kuluvan syksyn aikana.

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Tapani Aalto
puh. 0400 216 248

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

——————————————–

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 240 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi