Valitse sivu
Aallon Group Oyj (”Yhtiö”) tiedotti 27.9.2019 suunnatusta osakeannista eControllers Oy:n ainoalle omistajalle Markku Murajalle eControllers Oy:n kauppaan liittyvän vastikkeen maksamiseksi.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 3.10.2019 klo 13.00

Suunnatussa annissa merkityt 52.095 Yhtiön uutta osaketta on tänään 3.10.2019 rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin. Uusien osakkeiden rekisteröinnin jälkeen Yhtiön osakkeiden lukumäärä on yhteensä 3.602.095 kappaletta.

Kaupparekisteriin merkityt uudet osakkeet kirjataan osakkeiden saajan arvo-osuustilille arviolta tänään ja otetaan kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla arviolta 4.10.2019.

AALLON GROUP OYJ

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Tapani Aalto
puh. 0400 216 248

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 240 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi