Valitse sivu
Mikko Saarnio, (32), KTK, aloittaa Aallon Group Oyj:n konsernin johtoryhmän jäsenenä ja Group Business Controllerin tehtävässä 13.1.2020. Saarnio raportoi konsernin toimitusjohtaja Ari Kelloniemelle.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 13.1.2020 klo 10:30

Aallon Group Oyj:n Group Business Controlleriksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Mikko Saarnio 13.1.2020 alkaen. Saarnio on toiminut viimeksi Accountor-konsernin palveluksessa vuodesta 2011 alkaen muun muassa liiketoimintajohtajana sekä Suomen maakontrollerina.

Saarniolla on vankka kokemus ja osaaminen taloushallintoalalta, sekä itse liiketoiminnasta että liiketoiminnan johtamismalleista, niiden kehittämisestä ja integraatioista.

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi:

Olen iloinen, että saamme Mikon kaltaisen osaajan joukkoomme ja osaksi johtoryhmäämme rakentamaan Aallon Groupin menestystarinaa. Olen vakuuttunut, että hänen osaamisellaan ja kokemuksellaan kykenemme entisestään vahvistamaan kasvustrategiamme toteutumista koko Aallon Groupissa.

Mikko Saarnio:

Otan innolla Aallon Groupin Group Business Controllerin tehtävät vastaan ja kiitän yhtiön johtoa luottamuksesta. On hienoa päästä mukaan osaavan ja motivoituneen henkilöstön joukkoon lunastamaan Aallon Groupin visiota olla alan suositelluin kumppani ja työnantaja.

Aallon Groupin johtoryhmän muodostavat 13.1.2020 alkaen toimitusjohtaja Ari Kelloniemi, Antero Aalto, Aki Korkka, Jukka Laukkanen, Mia Penttinen, Irmeli Salonen, Miia Sarkola, Merja Ylipaavalniemi sekä Mikko Saarnio.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 240 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi