Valitse sivu
Aallon Group Oyj:n Pirkanmaan aluejohtaja ja johtoryhmän jäsen Merja Ylipaavalniemi jättää tehtävänsä.

AALLON GROUP OYJ YHTIÖTIEDOTE 14.4.2020 Klo 9.30

Aallon Groupin Tampereella sijaitsevan alueyhtiön vetäjä ja johtoryhmän jäsen Merja Ylipaavalniemi jättää tehtävänsä omasta ilmoituksestaan viimeistään heinäkuussa. Uuden aluejohtajan rekrytointi käynnistetään välittömästi.

Merja Ylipaavalniemi: ”Haluan esittää lämpöiset kiitokset Aallon Groupille ja kollegoille yhteisestä matkastamme ja intensiivisestä yhteistyöstä uuden valtakunnallisen tilitoimiston rakentamisessa. Yhteistyömme on ollut merkityksellistä, avartavaa ja opettavaista. Ote on hyvä ja uskon Aallon Groupin vahvaan asemaan jatkossakin.

Ari Kelloniemi: ”Yhteistyömme aikana Merja on ollut ansiokkaasti rakentamassa edellytyksiä alueyhtiömme Aallon Tampereen menestykselle aikaisemman pitkäaikaisen johtajan Heikki Punkan eläköitymisen jälkeen. Kiitän Merjaa hyvin sujuneesta yhteistyöstämme.”

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 240 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi