Valitse sivu
Kristiina Timperi, KTM, KLT, aloittaa Aallon Group Oyj:n Etelä-Suomen aluejohtajan tehtävässä 23.11.2020. Timperi liittyy Aallon Group Oyj:n johtoryhmään ja raportoi konsernin toimitusjohtaja Ari Kelloniemelle.

AALLON GROUP Yhtiötiedote 20.10.2020 klo 18.30

Aallon Group Oyj:n Etelä-Suomen aluejohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Kristiina Timperi 23.11.2020 alkaen. Timperillä on vankka osaaminen ja pitkä kokemus taloushallintoalalta. Timperi on aikaisemmin toiminut eri johtotehtävissä Azets-konsernissa ja sen edeltäjissä Visma- ja Teemuaho-konserneissa, mm. Accounting Advisory Services -toimintojen johtajana ja tätä ennen SMB liiketoiminnan johtajana, sekä Visma Services Teemuaho Oy:n ja Teemuaho Oy:n toimitusjohtajana.

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi:

”Olen tyytyväinen, että saamme Kristiinan kaltaisen kokeneen osaajan joukkoomme ja johtoryhmäämme. Odotan innolla työskentelyä Kristiinan kanssa. Olen vakuuttunut, että hänen osaamisellaan ja kokemuksellaan kykenemme entisestään vahvistamaan kasvustrategiamme toteutumista sekä Etelä-Suomen alueyhtiössämme että Aallon Groupissa.”

Kristiina Timperi:

”Otan innolla Aallon Groupin Etelä-Suomen aluejohtajan toimen vastaan ja kiitän yhtiön johtoa luottamuksesta. On hienoa päästä työskentelemään osaavan ja motivoituneen henkilöstön kanssa ja päästä toteuttamaan Aallon Groupin visiota olla alan suositelluin kumppani ja työnantaja.”

Aallon Groupin johtoryhmän muodostavat 23.11.2020 alkaen toimitusjohtaja Ari Kelloniemi, Antero Aalto, Aki Korkka, Mia Penttinen, Mikko Saarnio, Irmeli Salonen, Miia Sarkola sekä Kristiina Timperi.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 250 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi