Valitse sivu
Aallon Group Oyj:n Etelä-Suomen aluejohtaja ja johtoryhmän jäsen Jukka Laukkanen jättää tehtävänsä.

AALLON GROUP Yhtiötiedote 9.10.2020 klo 20.00

Aallon Group Oyj:n Etelä-Suomen aluejohtaja ja johtoryhmän jäsen Jukka Laukkanen on ilmoittanut irtisanoutuvansa tehtävistään henkilökohtaisista syistä. Laukkanen jättää tehtävänsä aluejohtajana ja johtoryhmän jäsenenä välittömästi ja työsuhde päättyy irtisanomisajan jälkeen. Uuden aluejohtajan rekrytointi on käynnistetty. Väliaikaiseksi aluejohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Tapani Aalto.

Ari Kelloniemi: ”Kiitän Jukkaa hänen työpanoksestaan ja hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja toivotan hänelle onnea tulevaan.”

Aallon Groupin johtoryhmän muodostavat 9.10.2020 alkaen toimitusjohtaja Ari Kelloniemi, Antero Aalto, Tapani Aalto, Aki Korkka, Mia Penttinen, Irmeli Salonen, Miia Sarkola ja Mikko Saarnio.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 250 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi