Valitse sivu
Aallon Group Oyj:n HR-päällikkö ja johtoryhmän jäsen Mia Penttinen jättää tehtävänsä.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 18.2.2021 kello 9.45

Aallon Group Oyj:n konsernin HR-päällikkö ja johtoryhmän jäsen Mia Penttinen on ilmoittanut irtisanoutuvansa tehtävistään. Mia jatkaa tehtävissään 17.4.2021 asti. Uuden HR-päällikön rekrytointi on käynnistetty.

Mia Penttinen: ”On ollut hienoa ja opettavaista olla mukana luomassa henkilöstötyön perustuksia ja toimintatapoja Aallon Groupissa. Haluan kiittää yhtiötä ja kollegoita yhteisestä taipaleesta ja toivottaa yhtiölle menestystä myös jatkoon.

Ari Kelloniemi: ”Mia on ollut tärkeässä roolissa rakentamassa meille jokaiselle Aallon Groupilaiselle tärkeää henkilöstökeskeistä toimintakulttuuria konserniimme. Haluan kiittää Miaa hänen työpanoksestaan ja hyvin sujuneesta yhteistyöstä sekä toivottaa hänelle onnea tulevaan.”

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 300 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi