Valitse sivu
Aallon Group Oyj (”Yhtiö”) tiedotti 1.4.2021 suunnatuista osakeanneista Rätinki-Yhtiöt Oy:n osakekauppaan liittyen myyjille ja Rätinki-Yhtiöt Oy:n hallituksen puheenjohtajalle Mikko Sipilälle.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 21.4.2021 klo 12.00

Suunnatuissa anneissa merkityt 107 719 Yhtiön uutta osaketta on tänään 21.4.2021 rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin. Uusien osakkeiden rekisteröinnin jälkeen Yhtiön osakkeiden lukumäärä on yhteensä 3 804 116 kappaletta.

Kaupparekisteriin merkityt uudet osakkeet kirjataan osakkeiden saajien arvo-osuustileille arviolta tänään ja otetaan kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla arviolta 22.4.2021.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 330 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:Nasdaq Helsinki

Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi