Valitse sivu
Aallon Group Oyj (”Yhtiö”) tiedotti 3.1.2022 Rakennus-Rätinki Oy:n yrityskauppaan liittyvästä suunnatusta osakeannista myyjille.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 25.1.2022 klo 13.00

Suunnatussa annissa merkityt 8 580 Yhtiön uutta osaketta on tänään 25.1.2022 rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin. Uusien osakkeiden rekisteröinnin jälkeen Yhtiön osakkeiden lukumäärä on yhteensä 3 841 461 kappaletta.

Kaupparekisteriin merkityt uudet osakkeet kirjataan osakkeiden saajien arvo-osuustileille arviolta tänään ja otetaan kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla arviolta 26.1.2022.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 350 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi