Valitse sivu
Aallon Groupin Keski-Suomen aluejohtaja Sanna Mäkinen, Tradenomi, on nimitetty Aallon Group Oyj:n johtoryhmään 22.3.2022 alkaen Miia Sarkolan tultua valituksi yhtiön hallitukseen. Mäkinen raportoi konsernin toimitusjohtaja Ari Kelloniemelle.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 22.3.2022 klo 11.15

Mäkinen on toiminut Aallon Groupin Keski-Suomen aluejohtajana vuodesta 2021. Tätä ennen Mäkinen on työskennellyt kiinteistö- ja rakennusalojen taloushallintoon erikoistuneessa Aallon Jyväskylä Oy:ssä muun muassa asiakkuuspäällikkönä. Mäkinen siirtyy Aallon Groupin johtoryhmään, kun Miia Sarkola valittiin Aallon Groupin hallituksen jäseneksi ja luopui johtoryhmäpositiostaan.

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi:

”Miia Sarkolan aloittaessa työskentelyn yhtiömme hallituksessa, oli Sannan nimittäminen johtoryhmän jäseneksi luontainen seuraava askel. Sannalla on vahva ymmärrys ja osaaminen toimialaerikoistuneiden taloushallintopalveluiden tarjoamisesta ja Aallon Jyväskylän tilitoimistoliiketoiminnan operatiivisesta johtamisesta. Toivotan Sannan lämpimästi tervetulleeksi mukaan johtoryhmätyöskentelyyn.”

Sanna Mäkinen:

Kiitän yhtiön johtoa luottamuksesta ja otan ilolla vastaan uudet tehtäväni Aallon Groupin johtoryhmän jäsenenä. Odotan nyt innolla yhteistyön syvenemistä uuden roolini myötä. On hienoa olla mukana kirjoittamassa Aallon Groupin menestystarinaa.”

Aallon Groupin johtoryhmän muodostavat 22.3.2022 alkaen toimitusjohtaja Ari Kelloniemi, Antero Aalto, Laura Järvi, Aki Korkka, Sanna Mäkinen, Mikko Saarnio, Mikko Sipilä, Miia Siukkola, Esa Takala sekä Kristiina Timperi.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 350 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongr