Valitse sivu
Aallon Group Oyj:n asiantuntija- ja neuvontapalveluiden johtaja ja johtoryhmän jäsen Laura Järvi jättää tehtävänsä.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 12.9.2022 klo 17.00

Aallon Group Oyj:n asiantuntija- ja neuvontapalveluiden johtaja ja johtoryhmän jäsen Laura Järvi on ilmoittanut irtisanoutuvansa tehtävistään. Järvi jättää tehtävänsä irtisanomisajan jälkeen viimeistään 12.12.2022. Hänen roolinsa johtoryhmän jäsenenä päättyi 12.9.2022. Seuraajajärjestelyt Järven tehtävien osalta on aloitettu.

Laura Järvi: ”On ollut hienoa ja opettavaista olla mukana rakentamassa Aallon Groupin menestystarinaa. Haluan kiittää yhtiötä ja kollegoita yhteisestä matkasta ja toivottaa yhtiölle menestystä myös jatkoon.

Ari Kelloniemi: ”Laura on tehnyt konsernissamme tärkeää työtä toimiessaan ensin Pirkanmaan aluejohtajana ja sittemmin asiantuntija- ja neuvontapalveluihin liittyvän liiketoimintamme kehittämisessä. Haluan kiittää Lauraa hänen työpanoksestaan ja hyvin sujuneesta yhteistyöstä sekä toivottaa hänelle onnea tulevaan.

Aallon Groupin johtoryhmän muodostavat 12.9.2022 alkaen toimitusjohtaja Ari Kelloniemi, Antero Aalto, Aki Korkka, Sanna Mäkinen, Mikko Saarnio, Mikko Sipilä, Miia Siukkola, Esa Takala sekä Kristiina Timperi.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 350 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi