Valitse sivu
Tilitoimisto Aallon Group Oyj:n hallitus on päättänyt suunnatusta osakeannista osana yritysjärjestelyä 

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 3.4.2023 klo 9.00

Aallon Group Oyj tiedotti 3.4.2023 lehdistötiedotteella strategiansa mukaisesta yritysjärjestelystä, jonka seurauksena Lahdessa sijaitseva tilitoimisto TulotAn Oy:n liiketoiminta liitetään osaksi Aallon Groupia. Osa kauppahinnasta maksetaan käteisellä ja osa suunnatussa osakeannissa merkittävillä Aallon Group Oyj:n uusilla osakkeilla. Kauppahintaa ei julkisteta.

Osana yritysjärjestelyä Aallon Group Oyj:n hallitus päätti 3.4.2023 laskea liikkeelle 3.032 uutta osaketta TulotAn Oy:lle suunnatussa osakeannissa. Osakeannin jälkeen Aallon Group Oyj:n osakkeiden kokonaismäärä nousee 3.910.593 osakkeeseen. TulotAn Oy:lle suunnattavien uusien osakkeiden määrä vastaa noin 0,8 prosenttia Aallon Group Oyj:n osakekannasta suunnatun annin jälkeen.

Merkintäaika alkoi kauppasopimuksen allekirjoituksesta. Osakkeet on merkittävä viimeistään 8.4.2023, ellei Aallon Group Oyj:n hallitus pidennä merkintäaikaa. Myyjä maksaa sille merkittäväksi annettavien yhtiön osakkeiden merkintähinnan kokonaisuudessaan luovuttamalla yhtiölle apporttiomaisuutena TulotAn Oy:n liiketoiminnan.

Päätös suunnatusta osakeannista ja osakkeenomistajien merkintäoikeudesta poikkeamiseen perustui Aallon Group Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen 23.3.2023 hallitukselle myöntämään valtuutukseen.

Uudet osakkeet rekisteröidään kaupparekisteriin mahdollisimman pian osakkeiden merkinnän jälkeen, ja ne tuottavat osakkeenomistajan oikeudet sen jälkeen, kun myyjä on merkitty osakkeenomistajaksi Euroclear Finland Oy:n pitämään yhtiön osakasluetteloon. Yhtiö hakee suunnatussa osakeannissa liikkeeseen laskettavien osakkeiden ottamista kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla. Myyjä allekirjoittaa erillisen lock-up- ja panttaussitoumuksen, jonka mukaan osakkeita saa 12 kuukauden aikana liiketoimintakaupan täytäntöönpanosta luovuttaa vain yhtiön hallituksen luvalla.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme noin 400 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi