Valitse sivu
Tilitoimisto Aallon Group Oyj:n Pohjois-Suomen aluejohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Mikko Kesti. Henkilökohtaisten syiden vuoksi vastaavia tehtäviä hoitanut Mikko Sipilä jää pois viimeistään 30.6.2023. Kesti raportoi konsernin toimitusjohtaja Ari Kelloniemelle.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 6.4.2023 klo 10.25

Tilitoimisto Aallon Group Oyj:n Pohjois-Suomen aluejohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi nimitetty Mikko Kesti on toiminut operatiivisena johtajana konsernin Pohjois-Suomen alueyhtiössä vuodesta 2022 alkaen. Tätä ennen Kesti on työskennellyt muun muassa ISS Palveluiden johtoryhmässä sekä yrittäjänä. Kesti aloittaa tehtävänsä Aallon Groupin Pohjois-Suomen aluejohtajana ja johtoryhmän jäsenenä välittömästi. Aikaisemmin Pohjois-Suomen aluejohtajana ja johtoryhmän jäsenenä toiminut Mikko Sipilä jättäytyy pois henkilökohtaisista syistä viimeistään 30.6.2023. Vapaansa jälkeen Sipilä jatkaa yhteistyötä Aallon Group Oyj:n kanssa konsulttisuhteessa.

Ari Kelloniemi: ”Mikko Sipilän jättäytyessä sivuun, oli Pohjois-Suomen alueella menestyksekkäästi operatiivisen johtajan tehtäviä hoitaneen Mikko Kestin nimittäminen Sipilän seuraajaksi luonteva valinta. Olen tyytyväinen, että löysimme konsernin sisältä Kestin kaltaisen kokeneen johtajan, jolle Pohjois-Suomen operatiivinen toiminta on entuudestaan tuttua. Haluan kiittää Sipilää sydämellisesti hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa Kestin lämpimästi tervetulleeksi johtoryhmätyöskentelyyn.”

Mikko Kesti: ”Kiitän yhtiön johtoa luottamuksesta ja otan innolla vastaan uudet tehtäväni aluejohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. On hienoa päästä jatkamaan Aallon kasvutarinaa ja Pohjois-Suomen alueemme menestyksen rakentamista erinomaisen perustuksen päälle.”

Aallon Groupin johtoryhmän muodostavat 6.4.2023 alkaen toimitusjohtaja Ari Kelloniemi, Antero Aalto, Mikko Kesti, Aki Korkka, Sanna Mäkinen, Mikko Saarnio, Miia Siukkola, Esa Takala sekä Kristiina Timperi.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme yli 400 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi